Dodaj do ulubionych

Wisbech, prosze o info :))

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 01:56
Prosze o informacje o tesco w Wisbech. Dostalem oferte pracy w tym miescie.
dzieki za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: 2 FAST Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.ipt.aol.com 24.11.07, 21:06
      siemano nie wiem jak jest w tesco ale jestesm w wisbech i szukam
      pracy nie wiesz czy oni potrezbuja pracownikow dzieki
      • Gość: natalia Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.eranet.pl 18.03.08, 17:39
        siemka juz jutro zawitam po 7 miechach do ulubionehgo miasta wisbech
        hehehehehe i mam nadzieja ze work shopa mnie przyjmie z otwartymi
        ramionami 3mta sie natalia lublin
    • Gość: stella Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.t-mobile.co.uk 25.11.07, 11:43
      Witam, ja pracuje w tesco w Wisbech.
      Jak masz jakies pytania to z checia na nie odpowiem.
      pozdrawiam
      • Gość: 2 FAST Re: Wisbech, prosze o info :)) tesco IP: *.ipt.aol.com 07.12.07, 18:42
        witam serdecznie narazie mieszkam w fridey brigde chyba tak sie
        pisze i pracuje przez agencje dorywczo nic na kontrakt narazie cos
        szukam ale chcialem sie cos wiecej dowiedziec jak wyglada praca w
        tesco jak wyglada i czy kasa jest dobra pracuje tam kotos z polski
        fajna atmosfera dzieki bywaj czekam
        • Gość: Basia Re: Wisbech, prosze o info :)) tesco IP: *.4-4.cable.virginmedia.com 19.10.13, 18:47
          Witam pracuje tam mój kolega i bardzo sobie chwali i kasa jest dobra ,to masz szczęście bo trudno się dostać pozdrawiam .A jak w czymś jeszcze mogę pomóc to dzwoń 07874010309 prosić Basię .
      • Gość: joasia Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.range86-132.btcentralplus.com 25.11.08, 18:58
        hej szukam pracy w tesco w wisbech, od stycznia bylam sie tam juz
        oytac ale niec z tego. jak bym mogla sie tam wkrecic. jakie sa
        godziny i zarobki
      • Gość: jask Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 21:03
        szukam pokoju dla 2 osób w wisbetch.jesli ktos cos wie to wdzieczny
        bede za informacje
      • Gość: basia Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: 82.132.139.* 30.09.09, 21:13
        czesc czy mozesz wejsc ktoregos dnia do mnie na gg 1616940
        iopowiedziec mi to i owo o tej pracy w tesco bardzo prosze o
        szybki odzew -dzieki
      • Gość: Kasia31 Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 21:34
        Witam.
        Czy są jakie kolwiek szanse na podjęcie takiej pracy w Tesco.
        Jeżeli tak to która firma w Polsce organizuje takie wyjazdy ? .,
        bo firma Krakowska oferuje wyjazd ale najpierw trzeba przejść szereg przeszkoleń
        i wymagane są języki obce , co najmniej na poziomie komunikatywnym .
        Pozdrawiam.
        Kasia.
      • Gość: mini1909@wp.pl Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: 82.132.136.* 07.12.09, 22:46
        hej jak wyglada praca w tesco czy trzeba znac angielski dobrze i ile
        sie zarabia tyg. bede wdzieczna za odp tez mieszkam w wisbech i
        chciałam znajsc jakas prace aby troche dorobic
      • Gość: arek Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.12.09, 18:59
        ja mam pytania ale to nie tu....w jakich godzinach pracujesz??:) pozd
    • Gość: hehe Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.range86-132.btcentralplus.com 28.11.07, 15:16
      To jest post z czerwca MONDZIOLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ZBOREK Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 22:56
      JESTEM KIEROWCĄ JEŻDZE DO WISBECH PIĘKNE MIASTECZKO TESCO NIECO
      ODDALONE OD MIASTA CENTRUM OK3 KM
      • Gość: M Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: 84.13.86.* 09.11.08, 18:39
        ten temat jest sprzed roku...
      • Gość: anula Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.belchatow.msk.pl 11.12.08, 20:43
        moje zdanie jest takie ja niedawno wrocilam z tego miasteczka i
        powiem jedno nuuuuuuuuuuuuuda. o tesco w peacy za wiele nie wiem ale
        mialam znajomych ktorzy tam pracowali i nie chwalili sobie tej pracy
        za bardzo. jesli chodzi o zycie w tym miasteczku to katasrofa. zaro
        jakich kolwiek rozrywak "miasteczko emerytow i rencistów" gdtby nie
        emigranci to chyba wogole nie byloby tam mlodziezy
        • Gość: Jenk Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.pete.cable.ntl.com 18.12.08, 00:38
          Zapomnialas Anula wspomniec ze to miasto kryminalistow, imigrantow, fabryk,
          Anglicy, ci ktorzy cos soba reprezentuja uciekaja stamtad. Pamietam serial Ross
          Kemp in Afghanistan, gdzie jeden z posterunkow na pustynii prowincji Helmand
          nazwano FuckinWisbech. To o czyms swiadczy. Wasza dyskoteka zostala zamknieta
          dzieki rozrobom wschodnioeuropejczykow, Wasze czynsze sa nieporownywalnie
          wieksze nawet z Peterborough, bo mieszkan brakuje, ludzie mieszkaja po dwie
          osoby na pokoj, co jest niezgodne z prawem, ale landlordzi na tym zarabiaja,
          agencje takze. Przestepczosc ciagle rosnie. Trzymajcie sie z dala od Wisbech.
          • Gość: bolo Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 14:20
            to prawda tam jest źle
            • Gość: quba Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 09:17
              witam,

ja też wybieram się do wisbech i proszę osoby, które miały styczność
              z tym miastem o wypowiedz tzn czy jest tam praca, jacy sa ludzie
              itp. będe wdzięczny za każdą opinię.
              • Gość: lol Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: 82.132.136.* 14.06.09, 10:19
                miasteczko jest spokojne ja mieszkam tutaj juz 2 lata prace sie zawsze tu
                znajdzie pelno polakow duzo ludzi przyjezdza tutaj z innych stron anglii to
                nieprawda ze tutaj mieszkaja tylko kryminalisci normalne spokojne miasto
          • Gość: basia Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: 82.132.136.* 01.10.09, 17:07
            ojjakis ty madry a co ty mozesz glabie wiedziec o tym miescie ja
            mieszkam tam juz od ponad dwoch lat i nie zgadzam sie z twoja
            opinia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: faizal Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.range217-43.btcentralplus.com 09.07.09, 14:20
      samo miasteczko jest szare jak papier(w czasach komuny)jedynymi
      miejscami gdzie mozna zjesc i sie napic to "case"i"elme hall
      hotel".W tym drugim sa organizowane dyskoteki conajmniej raz w
      tygodniu.Co do mieszkancow,ktorzy tutaj mieszkaja to zdanie mam
      podzielone.Pozdro.faizal.
      • Gość: Pracownik tesco uk Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 01.10.09, 12:18
        Ludzie, czy wy nie widzicie, że pytanie padło w 2004 roku a wy wciąż udzielacie
        odpowiedzi? Czy to jakikolwiek sens?
        • Gość: basia Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: 82.132.136.* 01.10.09, 17:10
          a taki madralo ze np moze wejsc sobie na te strone ktos
          zainteresowany i takimi informacjami i nie wazne kiedy padly
          pytania tylko kiedy zostalo na nie odpowiedziane
          • Gość: Pawel Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.tktelekom.pl 20.01.11, 11:43
            Pracowalem w Wisbech i mieszkalem w centrum miasta, nie polecam tego bo mieszkajac blisko pubow i dyskotek po nocach mozna byc swiadkiem okropnych bijatyk a nawet wybijania szyb, najlepiej mieszkac poza centrum a tam jest bardzo spokojnie. ogolnie fajne miasto jak dla mnie pozdro dla wszystkich tam mieszkajacych, w czerwcu znowu odlot takze moze i do zobaczenia :)
            • Gość: komin Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.bb.sky.com 06.02.13, 17:17
              Mieszkalem dwa lata w miasteczku, jest sporo fabryk, z praca nie ma problemu jak sie zna jezyk na podstawowym poziomie. Ogolnie fajne miejsce, troche dziura, jak kazda mala miejscowosc. Szkoda, ze zjechalo sie tak duzo emigrantow, ktorzy robia syf, psuja opinie ludziom chcacym pracowac i spokojnie zyc.
              Ludziska zachowujcie sie, bo tylko sobie szkodzicie, w koncu tubylcy sie wkurza i zaczna pozbywac przyjezdnych, nie dziwie im sie zreszta.
              • Gość: Wisbech Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.13, 23:02
                Jesli chodzi o Wisbech mieszkalem tam 8 lat. Wrocilem do Polski kilka miesiecy temu i wyjazdu z tej miejscowosci nie zaluje. Z praca jest slabo od czasu kiedy padl najwiekszy zaklad pracy w miescie. Chodzi o fabryke pakujaca kurczaki w ktorej mialem przyjemnosc pracowac. Wedlug najnowszych wiadomosci kolejna fabryka szykuje sie do upadku. Tym razem do zamkniecia idzie Del Monte. Jesli chodzi o podstawowa znajomosc jezyka angielskiego aby dostac prace to juz historia. Jak zaczynalem faktycznie tak bylo ale od czasu najazdu przyjaciol zza wschodniej granicy jedynym kryterium jest pochodzenie:) Wiekszosc tutejszych agencji opanowana jest przez litewskich posrednikow. Jesli chodzi z zycie. Troszke sie zmienilo w Wisbech w ostatnim czasie. Padlo wiele sklepow na rynku. Zdarzalo sie ze w ciagu jednego miesiaca do zamkniecia poszlo 4-5. Ogolnie Wisbech zaczyna straszyc pustkami. Wiele ludzi opuszcza ta miescowosc poszukuja pracy gdzie indziej. Jesli upadna kolejne fabryki to ludziom pozostanie tylko praca na polach. Platna dosc slabo a dodatowo sezonowa. Tyle o Wisbech. Mysle ze choc troszke pomoglem w podjeciu decyzji
                • Gość: justa Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.skybroadband.com 15.04.14, 09:33
                  To przyjedzcie do Wisbech teraz co tydzien nowe morderstwa wlamania i rozboje w weekend glowy nie wychylac w bialy dzien gosciu meczeta gania a po weekendzie zawsze jakis trup zostaje albo udu_zony albo dzgniety nie polecam dla rodzin
                • Gość: wisbiczanin Re: Wisbech, prosze o info :)) IP: *.range86-169.btcentralplus.com 30.06.14, 20:05
                  Kolego padleys o ktorym mowisz padl ale powstal i calkiem dobrze zaczyna sie rozwijac del monte wygral przetarg z morisonem i tesco ponownie i rusza. Zmienilo sie tylko zntym ze zaelo byc niebezpiecznie ku...ka litwa popije i szaleje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka