Gość: gigi IP: *.cmbg.cable.ntl.com 15.05.08, 12:48 prosba do zorientowanych ,pod jaki numer zadzwonic lub gdzie napisac pismo o zwrot kasy pobranej na Pension Scheme prosze o jakis link Pozdrawiam i Dzieki za wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maestro Re: pension scheme tesco IP: *.popl.cable.ntl.com 15.05.08, 18:44 www.investorcentre.tescoplc.com/plc/ir/contacts/ sprobuj zapytac tam... Odpowiedz Link Zgłoś
kinita Re: pension scheme tesco 18.05.08, 22:11 A ja sie zastanawiam caly czas, czy sie z tego wypisywac, czy nie. Dostalam od managera jakis numer telefonu, pod ktory kilkanascie razy probowalam sie dodzwonic i zwatpilam. A potem, po jakims czasie stwierdzilam, ze chyba to zostawie tak, jak jest. Z tego, co sie dowiedzialam, pieniadze, nie leza w Tesco, tylko na funduszu, ktory bedzie kontynuowany, jak zmienie prace, albo wtedy dostane zwrot. Ok 50 funtow miesiecznie to bedzie jakas sumka po jakims czasie, a teraz jak ich nie widze, to mi nie zal:) ps. ale jak zadzwonisz to daj znac, co ci powiedzieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: pension scheme tesco IP: 91.85.173.* 06.06.08, 21:24 wie ktos coś w tym temacie? po zwolnieniu się z tesco po jakimś czasie dostałem pismo z zapytaniem co zrobić ze składkami które odciagali mi z wypłaty. w piśmie bylo kilka opcji do wyboru ze moge zgromadzone fundusze przelać na inny pension scheme albo ja wybrać. była tez załączona informacja ze przy braku reakcji z mojej strony kasa do mnie wróci pod koniec kwietnia. potrzebowałem wtedy pieniędzy wiec odesłałem im ten list z zaznaczeniem żeby odzyskać pieniadze to byłyby wcześniej (tak w połowie marca) ale juz czerwiec i niema ani kasy ani żadnej wieści. miał ktoś podobne problemy? co moge teraz z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
kinita Re: pension scheme tesco 07.06.08, 14:36 Dzwonic i meczyc ich, przeciez to twoje pieniadze:) A wiadomo jak tutaj dzialaja niektore instytucje... wszystko przy okazji, albo przez pomylke... A masz jakies potwierdzenie wyslania tego listu? Jak tak to super, a jak nie, na przyszlosc zawsze wysylaj wazne rzeczy poleconym:) Pozdrawiam, i daj znac, co zalatwiles:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscj Re: pension scheme tesco IP: 88.220.34.* 07.06.08, 19:56 czekac cierpliwie nie sądzę zeby popędzanie coś dało, od listopada do prawie konca maja to trwalo :( Odpowiedz Link Zgłoś