Dodaj do ulubionych

pension scheme tesco

IP: *.cmbg.cable.ntl.com 15.05.08, 12:48
prosba do zorientowanych ,pod jaki numer zadzwonic lub gdzie napisac
pismo o zwrot kasy pobranej na Pension Scheme prosze o jakis link
Pozdrawiam i Dzieki za wiadomosci
Obserwuj wątek
    • Gość: maestro Re: pension scheme tesco IP: *.popl.cable.ntl.com 15.05.08, 18:44
      www.investorcentre.tescoplc.com/plc/ir/contacts/
      sprobuj zapytac tam...
      • kinita Re: pension scheme tesco 18.05.08, 22:11
        A ja sie zastanawiam caly czas, czy sie z tego wypisywac, czy nie. Dostalam od
        managera jakis numer telefonu, pod ktory kilkanascie razy probowalam sie
        dodzwonic i zwatpilam. A potem, po jakims czasie stwierdzilam, ze chyba to
        zostawie tak, jak jest. Z tego, co sie dowiedzialam, pieniadze, nie leza w
        Tesco, tylko na funduszu, ktory bedzie kontynuowany, jak zmienie prace, albo
        wtedy dostane zwrot. Ok 50 funtow miesiecznie to bedzie jakas sumka po jakims
        czasie, a teraz jak ich nie widze, to mi nie zal:)
        ps. ale jak zadzwonisz to daj znac, co ci powiedzieli:)
        • Gość: Krzysiek Re: pension scheme tesco IP: 91.85.173.* 06.06.08, 21:24
          wie ktos coś w tym temacie? po zwolnieniu się z tesco po jakimś czasie dostałem pismo z zapytaniem co zrobić ze składkami które odciagali mi z wypłaty. w piśmie bylo kilka opcji do wyboru ze moge zgromadzone fundusze przelać na inny pension scheme albo ja wybrać. była tez załączona informacja ze przy braku reakcji z mojej strony kasa do mnie wróci pod koniec kwietnia. potrzebowałem wtedy pieniędzy wiec odesłałem im ten list z zaznaczeniem żeby odzyskać pieniadze to byłyby wcześniej (tak w połowie marca) ale juz czerwiec i niema ani kasy ani żadnej wieści. miał ktoś podobne problemy? co moge teraz z tym zrobić?
          • kinita Re: pension scheme tesco 07.06.08, 14:36
            Dzwonic i meczyc ich, przeciez to twoje pieniadze:) A wiadomo jak tutaj dzialaja
            niektore instytucje... wszystko przy okazji, albo przez pomylke...
            A masz jakies potwierdzenie wyslania tego listu? Jak tak to super, a jak nie, na
            przyszlosc zawsze wysylaj wazne rzeczy poleconym:)
            Pozdrawiam, i daj znac, co zalatwiles:)
          • Gość: goscj Re: pension scheme tesco IP: 88.220.34.* 07.06.08, 19:56
            czekac cierpliwie nie sądzę zeby popędzanie coś dało, od listopada do prawie
            konca maja to trwalo :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka