Gość: tankret IP: *.colc.cable.ntl.com 14.06.08, 17:14 Czy dostaliście już darmowe akcje tesco? Po ile akcji dostaliście? Ja otrzymałem 142 akcje, ale podobno nie da się ich sprzedać wcześniej niż po roku? Pozdrawiam wszystkich tescowiczów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: share holder Re: darmowe akcje IP: *.popl.cable.ntl.com 15.06.08, 08:29 u mnie 145 na kwote 565.50...ale mam nadzieje ze mnie juz tu nie bedzie do roku czasu i znajde inna prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojest Re: darmowe akcje IP: *.range86-156.btcentralplus.com 15.06.08, 13:27 jak to dostaliscie te akcje ???????? osobiscie wam je ktos dal czy cos ? ja juz pracuje ponad 2 lata i kompletnie nic nie dostalem :/ jak moge odebrac te akcje i gdzie ?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shareholder Re: darmowe akcje IP: *.popl.cable.ntl.com 16.06.08, 09:06 pewnie sa ulotki gdzies u cieie w korytarzu i bedzie odnosnie akcji musisz sie zarejestrowac na stronce tam podanej sharekeeper.com/ i podac twoj nr pracownika i sie rejestrujesz i dostajesz.... tylko jak tego jeszcze nie zrobiles to za ten rok pewnie juz nei dostaniesz ale sproboj albo zapytaj kogos w tesco Odpowiedz Link Zgłoś