Gość: tiptop IP: *.t-mobile.co.uk 07.08.08, 16:41 Rodacy! Jezeli nie macie aktywnej linii BT, a chcecie ja aktywowac, to jezeli wezmiecie broadband i telefon ze sky, oni zwroca wam 125 funtow haraczu BT. Boskie, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xxxdrk Re: BT activation fee IP: *.opera-mini.net 09.08.08, 14:15 Jaka aktywacja? Jak masz nieaktywna linie BT - to BT wlaczy ja za free. Co innego jak masz juz aktywna linie w domu, i upierasz sie przy drugiej - wtedy cos okolo £130 bulisz. Tylko po co komu dwie linie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiptop Re: BT activation fee IP: *.opera-mini.net 09.08.08, 17:16 E-e. Jak mieszkasz w nowym domu, w ktorym nigdy wczesniej nie bylo lini BT, to jest tak, jak ja pisze. A jak poszperasz po forach to zobaczysz, ze wcale nierzadko trafiaja sie i 10 letnie domy, w ktorych nigdy nie bylo BT. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch Re: BT activation fee 10.08.08, 00:22 Gość portalu: Xxxdrk napisał(a): > Jaka aktywacja? Jak masz nieaktywna linie BT - to BT wlaczy ja za free. Cha cha cha. Co ty powiesz? Może spróbuj najpierw. Zawsze ci ściągną pieniądze. 125 plus jeszcze aktywacja około 30, w efekcie pierwszy rachunek będzie ok. 170. Nieważne, czy w mieszkaniu jest linia, czy nie ma. Dwa razy w ciągu pół roku zmieniałem mieszkanie i mój znajomy też dwa razy zmieniał mieszkanie. Nie zdarzyło się, żeby nie trzeba było zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxxdrk Re: BT activation fee IP: *.opera-mini.net 10.08.08, 10:40 Staruch - rok temu aktywowalem linie BT w domu w ktorym mieszkalem. Nie zaplacilem zadnej aktywacji. Pierwszy rachunek za landline + broadband zalozony po ok 2-3 tygodniach wyniosl chyba £25. Odpowiedz Link Zgłoś