kochanica.francuza 16.04.04, 17:25 i jakiego? Ja nie mam, ale psolubna jestem bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Kto z was ma psa 16.04.04, 20:05 Nie mam i nigdy nie miałam. Mój brat ma jamnika stareńkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrw Re: Kto z was ma psa 16.04.04, 20:30 My. Pies jest zdrowo szurniety, ale kochamy go bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 17.04.04, 02:00 ...znalazłem na stacji benzynowej w połowie drogi między Warszawą a Katowicami, w okropnym stanie - brudną, zapchloną i wynędzniałą. Została wyrzucona z samochodu. Do tego szczenną po kilku "tatusiach". Wkrótce po zamieszkaniu w naszym domu obdarzyła nas czternastoma(!) szczeniakami. Poód trwał 26 godzin. Jego efektem było ropomacicze u suczki i moja szaleńcza nocna jazda do psiej kliniki. Na szczęście została uratowana. Teraz wygląda jak złota psia księżniczka - szczególnie w promieniach zachodzącego słońca. I jest najbardziej rozpuszczonym psem jakiego znam. Ale jest na tyle kochana, ze w ogóle tego nie wykorzystuje. Uważam, że każdy człowiek powinien mieć psa. Pies powoduje, że człowiek chce być lepszym niż jest. Wcześniej miałem terierkę o imieniu Szczotka. :)) Ale, niestety, już od trzech lat przebywa w psim raju. Pozdrawiam wszystkich kynofilów. :)))) LV23R :)) -- Najcenniejszą rzeczą w życiu jest spokój ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 17.04.04, 14:05 Hovawart - zobaczę w książce o raszch psów, co to za bydlę.;-) Luzer, moze Cie uścisnąć forumowo? Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 18.04.04, 05:03 kochanica.francuza napisała: > Hovawart - zobaczę w książce o raszch psów, co to za bydlę.;-) Psiunia na tej fotce, to wypisz, wymaluj - moja ulubienica. Sobowtór. 50 kg psiej miłości i oddania. Każdemu życzyłbym takiego psa. :))) www.zsz1chojnice.edu.pl/~sara/page2.html > Luzer, moze Cie uścisnąć forumowo? Oczywiście. Na uściski jestem niemal tak łasy jak mój pies! :)))) LV23R :)) -- Najcenniejszą rzeczą w życiu jest spokój ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 18.04.04, 15:03 luzer napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Hovawart - zobaczę w książce o raszch psów, co to za bydlę.;-) > > Psiunia na tej fotce, to wypisz, wymaluj - moja ulubienica. Sobowtór. > 50 kg psiej miłości i oddania. Każdemu życzyłbym takiego psa. :))) Już sprawdziłam w książce. Wyobrażałam go sobie bardziej gładkowłosego. Ale takiego za to milej się głaszcze. > > www.zsz1chojnice.edu.pl/~sara/page2.html > > Luzer, moze Cie uścisnąć forumowo? > > Oczywiście. Na uściski jestem niemal tak łasy jak mój pies! :)))) > > LV23R :)) > > > > > -- > Najcenniejszą rzeczą w życiu jest spokój ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 18.04.04, 15:06 > > Oczywiście. Na uściski jestem niemal tak łasy jak mój pies! :)))) > Ściskam i całuję namietnie, póki mnie Arcy nie wytnie! > > > > -- > Najcenniejszą rzeczą w życiu jest spokój ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 18.04.04, 17:50 kochanica.francuza napisała: > Ściskam i całuję namietnie, póki mnie Arcy nie wytnie! W każdym bądź razie - ZDĄŻYŁAŚ!!! :))) No!!! Pięknie było!!! :)) Teraz to już Arcy może... LV23R :)) -- Najcenniejszą rzeczą w życiu jest spokój ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 21.04.04, 17:25 luzer napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Ściskam i całuję namietnie, póki mnie Arcy nie wytnie! > > > W każdym bądź razie - ZDĄŻYŁAŚ!!! :))) > No!!! Pięknie było!!! :)) > >hehe... to jeszcze raz... w same usta... Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 24.04.04, 09:12 kochanica.francuza napisała: > luzer napisał: > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > Ściskam i całuję namietnie, póki mnie Arcy nie wytnie! > > > > > > W każdym bądź razie - ZDĄŻYŁAŚ!!! :))) > > No!!! Pięknie było!!! :)) > > > >hehe... to jeszcze raz... w same usta... No nie!!! Po prostu ZAWRÓT GŁOWY!!! Czekaj, muszę złapać oddech!!! :)))) LV23R :)) -- Dobrze wiedzieć, że gdzieś tam jest Koleś, wyluzowany za wszystkich nas, grzeszników. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 25.04.04, 12:41 luzer napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > luzer napisał: > > > No nie!!! Po prostu ZAWRÓT GŁOWY!!! Czekaj, muszę złapać oddech!!! :)))) > >Dobra, dobra, chwila przerwy w grze wstępnej...;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 25.04.04, 21:25 kochanica.francuza napisała: > >Dobra, dobra, chwila przerwy w grze wstępnej...;-) Papieroska...? ;-))) LV23R :)) -- Dobrze wiedzieć, że gdzieś tam jest Koleś, wyluzowany za wszystkich nas, grzeszników. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Ja mam psę rasy hovawart, którą to psinę... 27.04.04, 16:10 > Papieroska...? ;-))) Jak lubisz...ja nie palę. Odpowiedz Link Zgłoś
znajduszek Re: Kto z was ma psa 17.04.04, 02:47 Ja mam psa. Ukochaną kundlicę "po przejściach". Dużą, czarną, całkiem bezrasową, ale za to o pięknych, mądrych oczach. Przy okazji witam Was nieśmiało :-) Do tej pory tylko czytałam, jednak już chyba czas się odezwać. Znajduszek płci żeńskiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Kto z was ma psa 17.04.04, 10:22 A moj kochany pies juz nie zyje... Ale mam wiele najmilszych wspomnien :) Kiedys znowu bedzie kundelek :)) Znajduszku, a Ty jestes moze takim Znajduszkiem z bajki? Znaj-duszkiem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Kto z was ma psa 17.04.04, 10:26 treia napisała: > Znajduszku, a Ty jestes moze takim Znajduszkiem z bajki? Znaj-duszkiem? > :-) No właśnie - z "Królestwa Bajki"...? :-))) LV23R :)) -- Najcenniejszą rzeczą w życiu jest spokój ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Kto z was ma psa 17.04.04, 11:19 luzer napisał: > treia napisała: > > > > Znajduszku, a Ty jestes moze takim Znajduszkiem z bajki? Znaj-duszkiem? > > :-) > > No właśnie - z "Królestwa Bajki"...? :-))) Bardzo lubiłam tego maleńkiego Znaj-duszka :)) A Królestwo Bajki (i siostry jej, Wiosny) niech żyje i powiększa się! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znajduszek Re: Kto z was ma psa 17.04.04, 15:46 Znajduszek jest tylko jeden :-) Bardzo mi miło, że mnie znacie, ale nie pamiętam Was z tej bajki. Pewnie byliście wtedy dziećmi - Jasiem, Stasiem, Barbarką albo Bobo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Kto z was ma psa 17.04.04, 17:03 znajduszek napisała: > Bardzo mi miło, że mnie znacie, ale nie pamiętam Was z tej bajki. A pamietasz, Znajduszku, zraniona osike, cos jej noca pospieszyl na ratunek? - wdzieczna drzewina ;)) P.S. W kazdej z tych bajek bylam po trosze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znajduszek Re: Kto z was ma psa 20.04.04, 12:00 treia napisała: > A pamietasz, Znajduszku, zraniona osike, cos jej noca pospieszyl na ratunek? > - wdzieczna drzewina ;)) Przypisujesz mi nie moje zasługi, Treio :-)) > P.S. W kazdej z tych bajek bylam po trosze... :-) Ja także, ale najbardziej bylam Znaj-duszkiem :-) Lubisz Italię, Treio? Pytam, jak wiesz, nie bez powodu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Kto z was ma psa 20.04.04, 16:48 znajduszek napisała: > Lubisz Italię, Treio? Pytam, jak wiesz, nie bez powodu ;-) Znajduszku, Ty znasz moją duszę ;-) Tak, lubie bardzo Italię. Szczególnie Toskanię, którą kiedyś odwiedziłam majową porą. Męczące upały i mrowie turystów poszły w zapomnienie, w pamięci pozostało to, co najcenniejsze. Szkoda tylko, że na tamtejszych polach nie ma już bialych wołów z rogami w kształcie liry, o których pierwszy raz przeczytałam chyba u Iwaszkiewicza... P.S. Ciekawe, czy z tymi, którzy znają Znajduszka, jest może podobnie jak z tymi, którzy znają Józefa? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znajduszek Re: Kto z was ma psa 21.04.04, 18:29 treia napisała: > Tak, lubie bardzo Italię. Szczególnie Toskanię, którą kiedyś odwiedziłam > majową porą. Męczące upały i mrowie turystów poszły w zapomnienie, > w pamięci pozostało to, co najcenniejsze. Chyba miałaś pecha, bo maj nie jest jeszcze "sezonem" we Włoszech. Najgorszy jest sierpień, szczególnie na wybrzeżach, bo to tradycyjny urlopowy miesiąc Włochów. > Szkoda tylko, że na tamtejszych > polach nie ma już bialych wołów z rogami w kształcie liry, o których pierwszy > raz przeczytałam chyba u Iwaszkiewicza... Nie kojarzę. Wiem, że pisał o nich Reymont. Są za to poszarzałe gaje oliwne, pagórkowate winnice i strzeliste, ciemnozielone cyprysy, które mówią, "że to dla Julietty i dla Romea ta łza znad planety spada..." /.../ "A ludzie mówią - i mówią uczenie - że to nie łzy są, ale że kamienie. I że nikt na nie nie czeka" :-) > P.S. Ciekawe, czy z tymi, którzy znają Znajduszka, jest może podobnie > jak z tymi, którzy znają Józefa? Może... :-) Chociaż, z tego co pamiętam, Józefa nikt nigdy nie widział, a Znajduszek stoi tu przed Tobą i się uśmiecha :-) Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Kto z was ma psa 21.04.04, 22:56 znajduszek napisała: > Chyba miałaś pecha, bo maj nie jest jeszcze "sezonem" we Włoszech. > Najgorszy jest sierpień, szczególnie na wybrzeżach, bo to tradycyjny > urlopowy miesiąc Włochów. Byli niezawodni Japończycy, gwarne wycieczki szkolne... i wielu, wielu innych ludków, jak dla mnie - za wielu :-) > > Szkoda tylko, że na tamtejszych > > polach nie ma już bialych wołów z rogami w kształcie liry, o których pierw > szy raz przeczytałam chyba u Iwaszkiewicza... > > Nie kojarzę. Wiem, że pisał o nich Reymont. Oj... Reymonta znam bardzo mało, wyznam. A Iwaszkiewicz napisał o wołach w "Książce o Sycylii". Zanim dotarl na wyspe, siedział troszkę w okolicach Florencji, Sieny. I w San Gimignano, które wspominam najmilej: deszczowe, spokojne, senne... A na domu, w którym I. chyba mieszkał, odkryłam tablicę z napisem: LA POESIA NON SI SCRIVE LA POESIA SI DICE JAROSLAW IWASZKIEWICZ POETA POLACCO :-) > Są za to poszarzałe gaje oliwne, pagórkowate winnice > i strzeliste, ciemnozielone cyprysy, które mówią, > "że to dla Julietty i dla Romea ta łza znad planety spada..." /.../ > "A ludzie mówią - i mówią uczenie - że to nie łzy są, ale że kamienie. > I że nikt na nie nie czeka" :-) Ukochany Cyprian, cyprysy, i prawdziwy, usmiechający się Znajduszek... - szczęśliwy wieczór :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
znajduszek Re: Kto z was ma psa 22.04.04, 16:34 treia napisała: > LA POESIA NON SI SCRIVE > LA POESIA SI DICE Ładne :-) Zupełnie nagle przypomniała mi się pewna myśl z całkiem niepoważnej literatury. "Bo układanie Wierszy i Piosenek to nie są rzeczy, które się łapie w powietrzu. To one cię łapią i wszystko, co można zrobić, to pójść tam, gdzie one mogłyby cię znaleźć." :-) > Ukochany Cyprian :-))) Pozdrawiam, Treio Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Kto z was ma psa 24.04.04, 18:14 znajduszek napisała: > Zupełnie nagle przypomniała mi się pewna myśl z całkiem niepoważnej literatury. > "Bo układanie Wierszy i Piosenek to nie są rzeczy, które się łapie w powietrzu. > To one cię łapią i wszystko, co można zrobić, to pójść tam, gdzie one mogłyby > cię znaleźć." :-) O, bardzo ładne... Ale nie zgadnę, skąd to :-) > > Ukochany Cyprian > > :-))) Pozdrawiam, Treio :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
znajduszek Re: Kto z was ma psa 25.04.04, 06:27 treia napisała: > O, bardzo ładne... Ale nie zgadnę, skąd to :-) Z małego Poradnika Kubusia Puchatka :-) Lubię także i to: "Bywa, że kiedy staniesz na dolnej poręczy mostka i wychylisz się, by popatrzeć na wolno płynącą w dole rzekę, nagle zrozumiesz wszystko." Warto wracać do bajek i książek dla dzieci, bo czasem niespodziewanie dla samych siebie odkrywamy w nich zupełnie nową perspektywę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Kto z was ma psa 26.04.04, 16:21 znajduszek napisała: > "Bywa, że kiedy staniesz na dolnej poręczy mostka i wychylisz się, by > popatrzeć na wolno płynącą w dole rzekę, nagle zrozumiesz wszystko." Piękne... dziekuję :-))) > Warto wracać do bajek i książek dla dzieci, bo czasem niespodziewanie > dla samych siebie odkrywamy w nich zupełnie nową perspektywę. :-) :-) Paweł Hertz kiedyś napisał: "Wielkie księgi obracają się powoli jak planety i po latach dostrzegamy ich dotąd ciemną dla nas stronę." Ja tak myślę i o księgach bajek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Kto z was ma psa 17.04.04, 14:04 znajduszek napisała: > Ja mam psa. > Ukochaną kundlicę "po przejściach". > Dużą, czarną, całkiem bezrasową, ale za to o pięknych, > mądrych oczach. > > Przy okazji witam Was nieśmiało :-) I my Ciebie też. > Do tej pory tylko czytałam, jednak już chyba czas się odezwać. Z tego, co widzę - niewatpliwie warto.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
znajduszek Re: Kto z was ma psa 17.04.04, 15:48 kochanica.francuza napisała: > Z tego, co widzę - niewatpliwie warto.:-) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Kto z was ma psa 17.04.04, 09:15 hmmm ja mam dwa :) ...ale żaden teraz nie mieszka ze mną :( Doberman - ok. 11 lat nominalnie nie będący nigdy mą włąsnością ..znajdka ...piękny ..jedno usio klapnięte zalotnie ..po operacjach i przejściach, ale bardzo zadbany i rozpuszczony jak dziadowski bicz ..wielkie ukochanie moich ex teściów :) i moje i mojego ex też :) zarozumiały i słodki ..z charakterkiem, pieszczoch i bardzo rozumny piesek..doskonale rozumiał, ze musi przejść przez bolesne zabiegi i diety ....Niemozebnie lizawne, ufne i kochane moje "dzieciątko" .... Drugi "ukochaniec" to suczka moich Rodzicó ...czarny kudłacz adoptowany z azylu ...Byłą dzika, nieufna i wiecznie głodna ... Teraz to rozpuszczony psi bachorek ...kanapowa pani, spacz łóżkowy, obżartuch setny ...Wielka miłość mojego Taty:) i mamy też, ale preferuje Tatę ...Mną tez nie gardzi ...Ma prawie zawsze chęć do zabawy :) Sypia podobnie, jak jej "braciszek" dobcio na łóżku :) Wybredna w jadłospisie :) Słodka, kochana i piękna .... Uchhhhh ja tęsknie za nimi ...straszliwie ... Całuski dla wszystkich pso i kotolubnych !!!!! W ogóle zwierzakolubnych, o !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Pozdrawiam was 17.04.04, 19:43 Bóg Ci zapłąć Kochanico kochana ... Masz szczere liźnięcia od wdziecznych psiaków ..a ja prosze jeszcze o pozdrowienia dla moich dwóch zaprzyjaźnionych kotek :) Bielucha i burasa ..tłuste to, leniwe ...miekkie i mruczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Pozdrawiam was 19.04.04, 15:47 kora3 napisała: > Bóg Ci zapłąć Kochanico kochana ... > Masz szczere liźnięcia od wdziecznych psiaków ..a ja prosze jeszcze o > pozdrowienia dla moich dwóch zaprzyjaźnionych kotek :) Bielucha i > burasa ..tłuste to, leniwe ...miekkie i mruczy :) Jak mruczy, to już! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Pozdrawiam was 21.04.04, 17:04 ..tłuste to, leniwe ...miekkie i mruczy :) Na takie dictum wszyscy kotolubni winni zamruczec zgodnym chórem: MMRRRRRRRR!!! Pozdrawiam kocie bestie. Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Pozdrawiam was 21.04.04, 23:00 kochanica.francuza napisała: > ..tłuste to, leniwe ...miekkie i mruczy :) > Na takie dictum wszyscy kotolubni winni zamruczec zgodnym chórem: > > MMRRRRRRRR!!! mmrrr... :) Korzystając z okazji macham przyjaźnie łapką również do naszych konikolubnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Pozdrawiam was 22.04.04, 11:48 treia napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > ..tłuste to, leniwe ...miekkie i mruczy :) > > Na takie dictum wszyscy kotolubni winni zamruczec zgodnym chórem: > > > > MMRRRRRRRR!!! > > mmrrr... :) > > Korzystając z okazji macham przyjaźnie łapką > również do naszych konikolubnych :))) O TAK !!!!!! Ja jestem koniolubna ..barrrdzo ..teraz mam więcej okazji obcować z końmi:))) Są wspaniałe ...ale tęsknię za moim mfisto z malej katowickiekj stadninki ...:( No cóż zobaczymy się w amjowy week- end .... Czułe rżenia dla koniolubnych i dla zwierako lubnych A sczególnoie dla miłej Zenny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Pozdrawiam was 24.04.04, 18:08 kora3 napisała: > O TAK !!!!!! Ja jestem koniolubna ..barrrdzo ..teraz mam więcej okazji obcować > z końmi:))) Są wspaniałe ...ale tęsknię za moim mfisto z malej katowickiekj > stadninki ...:( No cóż zobaczymy się w amjowy week- end .... > Czułe rżenia dla koniolubnych > i dla zwierako lubnych > A sczególnoie dla miłej Zenny :)) Czule pozdrawiam, Korciu. I karego konika :)) A ostatnio dostałam pocztą przykłady humoru zeszytów szkolnych. Jedna myśl szczegolnie mi sie spodobała, i traktuje ją bardzo poważnie: "Pegazowi zanikły skrzydła w drodze ewolucji i stąd mamy konie." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
treia z zeszytu od biologii 24.04.04, 18:11 "Człowiek różni się od zwierzęcia myślą, mową, uczynkiem oraz w pewnym stopniu wyglądem." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: z zeszytu od biologii 25.04.04, 13:05 treia napisała: > "Człowiek różni się od zwierzęcia myślą, mową, uczynkiem > oraz w pewnym stopniu wyglądem." > >"Australolipek(!), żeby stać się czlowiekiem, musial zejść z drzewa i umieścic głowę na szczycie ciała." Autentyczne - popełnił współklasowicz w podstawówce. Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: z zeszytu od biologii 26.04.04, 16:23 kochanica.francuza napisała: > >"Australolipek(!), żeby stać się czlowiekiem, musial zejść z drzewa i umieś > cic głowę na szczycie ciała." > Autentyczne - popełnił współklasowicz w podstawówce. Niezłe :-)) (i pewnie zszedł był z lipki) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: z zeszytu od biologii 27.04.04, 15:31 treia napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > >"Australolipek(!), żeby stać się czlowiekiem, musial zejść z drzewa i > umieś > > cic głowę na szczycie ciała." > > Autentyczne - popełnił współklasowicz w podstawówce. > > Niezłe :-)) > (i pewnie zszedł był z lipki) Aystralijskeij. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: z zeszytu od biologii - ale ma durną klawiatur 27.04.04, 15:33 kochanica.francuza napisała: > treia napisała: > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > >"Australolipek(!), żeby stać się czlowiekiem, musial zejść z drze > wa i > > umieś > > > cic głowę na szczycie ciała." > > > Autentyczne - popełnił współklasowicz w podstawówce. > > > > Niezłe :-)) > > (i pewnie zszedł był z lipki) Australijskiej. > klawiature dziś - na szczęśćie jeszcze w kafejce. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Pozdrawiam was 18.04.04, 10:34 czy to było do mojego postu? - bo tak wynika z drzewka. Ale ja mam tylko jednego! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Pozdrawiam was 18.04.04, 15:04 mamalgosia napisała: > czy to było do mojego postu? - bo tak wynika z drzewka. Ale ja mam tylko > jednego! No, ale wielu forumowiczów naraz ma naraz wiele psów. Gdybym napisała "...i psa waszego" to wynikałoby, że tylko jednego z wspomnianych psów! Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Kto z was ma psa 17.04.04, 17:05 I jak tu nie kochac kogos, kto napisal te slowa?... www.mateusz.pl/list/list-musial.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Kto z was ma psa 18.04.04, 15:05 treia napisała: > I jak tu nie kochac kogos, kto napisal te slowa?... Hehe, a już myslałam, że mnie:-) > > www.mateusz.pl/list/list-musial.htm Pewnie - raj bez psów to w ogóle nie jest raj! Odpowiedz Link Zgłoś
treia Re: Kto z was ma psa 19.04.04, 00:51 kochanica.francuza napisała: > treia napisała: > > > I jak tu nie kochac kogos, kto napisal te slowa?... > Hehe, a już myslałam, że mnie:-) Też :))) > Pewnie - raj bez psów to w ogóle nie jest raj! Byłoby nudno tak sie tylko dostojnie przechadzać po niebieskich łakach. A podkasac tę nocną koszulę i pohasac z psiną! Potem wziąć kota na kolana - niech nam mruczy rajskie kołysanki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: Kto z was ma psa 22.04.04, 21:48 Hej! Ja mam :o) cocker spaniela angielskiego. Najweselszy pies świata. Oraz do tego dwa rozpuszczone wredne kociska mają mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Kto z was ma psa 22.04.04, 21:50 A co gospodarz forum na takie hece? Psy nie mają duszy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Kto z was ma psa 24.04.04, 09:30 slezan napisał: > A co gospodarz forum na takie hece? Psy nie mają duszy! :-) Zalezy o jakie znaczenie slowa "dusza" chodzi. www.newadvent.org/cathen/14153a.htm www.newadvent.org/cathen/01517a.htm Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Kto z was ma psa 26.04.04, 22:19 Mamy, mamy - najbardziej rozbestwionego i najukochanszego omało-co-jamnika, właściwie dziewczynę, obecnie 3-letnią. Tu ją mozna obejrzec: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=9060462 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Kto z was ma psa 27.04.04, 15:34 miriam_73 napisała: > Mamy, mamy - najbardziej rozbestwionego i najukochanszego omało-co-jamnika, > właściwie dziewczynę, obecnie 3-letnią. Tu ją mozna obejrzec: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=9060462 No proszę, co za sympatyczny stwór.;-) Odpowiedz Link Zgłoś