tanebo 19.05.13, 10:23 Po co w ogóle dziś dzwonnice? W dobie internetu każdy ma informację o godzinie mszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Bunt baranów 19.05.13, 10:39 forum.gazeta.pl/forum/w,721,81782262,101256395,Re_Dzwieki_dzwonow_koscielnych_naglosnienia_mszy.html Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Bunt baranów 19.05.13, 10:59 forum.gazeta.pl/forum/w,721,81782262,81782262,Dzwieki_dzwonow_koscielnych_naglosnienia_mszy_.html?wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.variedad Re: Dlatego Głudź nadal pije na umór..n/t 17.09.13, 14:23 Ja też piję na umór i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Dlatego Głudź nadal pije na umór..n/t 17.09.13, 14:52 przemysl.variedad napisała: > Ja też piję na umór i co z tego ? > Też ściemniasz z ambony,robisz z siebie idiotę? Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.variedad Re: Dlatego Głudź nadal pije na umór..n/t 17.09.13, 15:03 lumpior napisał: > przemysl.variedad napisała: > > > Ja też piję na umór i co z tego ? > > > Też ściemniasz z ambony,robisz z siebie idiotę? Podaj choć z jeden dowód :) Powiedzieć czy napisać można w sumie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Dlatego Głudź nadal pije na umór..n/t 17.09.13, 15:06 przemysl.variedad napisała: > lumpior napisał: > > > przemysl.variedad napisała: > > > > > Ja też piję na umór i co z tego ? > > > > > Też ściemniasz z ambony,robisz z siebie idiotę? > > Podaj choć z jeden dowód :) > Powiedzieć czy napisać można w sumie wszystko... > > > Ja tylko pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.variedad Re: Dlatego Głudź nadal pije na umór..n/t 17.09.13, 15:09 lumpior napisał: > przemysl.variedad napisała: > > > lumpior napisał: > > > > > przemysl.variedad napisała: > > > > > > > Ja też piję na umór i co z tego ? > > > > > > > Też ściemniasz z ambony,robisz z siebie idiotę? > > > > Podaj choć z jeden dowód :) > > Powiedzieć czy napisać można w sumie wszystko... > > > > > > > Ja tylko pytam? Ok., jestem idiotą... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Dlatego Głudź nadal pije na umór..n/t 18.09.13, 08:49 przemysl.variedad napisała: > lumpior napisał: > > Też ściemniasz z ambony,robisz z siebie idiotę? > Ok., jestem idiotą... Czyli co?Ściemniasz z ambony? Odpowiedz Link Zgłoś
keram_aktsu Re: Dlatego Głudź nadal pije na umór..n/t 17.09.13, 23:47 przemysl.variedad napisała: > Ja też piję na umór i co z tego ? Jesli masz kaca to wg.Głudzia pomaga actimel. Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.variedad Re: Bunt baranów 17.09.13, 14:22 tanebo napisał: > Po co w ogóle dziś dzwonnice > ? W dobie internetu każdy ma informację o godzinie mszy. A jeśli ateista mieszka gdzieś w pobliżu kościoła, to mu nie zazdroszczę :o/ Tak, to powinno się zlikwidować. To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś