Dodaj do ulubionych

PiS PO jedno zło

10.12.23, 21:20
Tekst linku
Dziennikarz interii wraca do jednej ze spraw w których podejrzany o morderstwo jest ksiądz. Sprawa niewyjaśniona od lat bez względu na to czy ministrem sprawiedliwości jest ktoś od Dziwisza z PO czy ktoś od Jędraszewskiego z PiS. Jak to mawia Krzysztof Bosak i inni działacze faszystowsko-szczerzy PiS PO jedno zło.
Obserwuj wątek
    • tade-k53 Re: PiS PO jedno zło 10.12.23, 22:28
      Tyle zła, nieprawości i obojętności religijnej nie było nawet za Dni Noego, dlatego polecam prawdę objawioną przez Boga i ostrzegam przed piekłem, do którego ludzie wpadają jak rzęsisty deszcz.
      Mt 7:21 "Nie każdy, który Mi mówi: Panie, Panie! wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto spełnia wolę mojego Ojca, który jest w niebie."
      Albowiem już działa tajemnica bezbożności. Niech tylko ten, co teraz powstrzymuje, ustąpi miejsca. 2Tes 2:7 Pan Jezus został zdetronizowany na ostatnim soborze, dlatego ustąpił, bo nie chcieli by nad nimi królował. Dlatego: "Cała ziemia w podziwie spogląda na bestię" (Apok. 13, 3)

tradycja2012.blogspot.com/
      • snajper55 Re: PiS PO jedno zło 10.12.23, 23:28
        tade-k53 napisał:

> Tyle zła, nieprawości i obojętności religijnej nie było nawet za Dni Noego

Ponieważ za Dni Noego nie było chrześcijan.

S.
    • antares504 Re: PiS PO jedno zło 10.12.23, 22:40
      Hejka ~olga.hezyk, nie powiem, ciekawy ten artykuł ale tego z polityką PiS czy PO nie da się powiązać. Moja droga, to zabójstwo tej Gosi i te fakty, to przecież wyraźne dowody na działanie diabła, który najmocniej atakuje właśnie księży czyli świętych żołnierzy Chrystusa, co widać po fali fałszywych oskarżeń o pedofilię, zabójstwa, kradzieże, pijaństwo, orgie itp. No i dodam, że wariograf jest dla wariatów a nie zdolnych młodych księży, diabeł go skusił, do spowiedzi pójdzie i Bóg mu wybaczy. :)
    • al.1 Re: PiS PO jedno zło 11.12.23, 01:10
      olga.hezyk napisała:

> PiS PO jedno zło.

Za PO mordowano naród i za PiS. Przy czym ten ostatni zasłynął masowym ludobójstwem. Tworzący się, tzw. rząd najprawdopodobniej będzie kontynuował zbrodnicze operacje.

--
      db
    • privus Re: PiS PO jedno zło 11.12.23, 19:02
      Zapominasz o tym, że PiS do boju o władzę szedł zasłaniając się właśnie tym Kościołem jak tarczą.
      • antares504 Re: PiS PO jedno zło 11.12.23, 19:26
        Z Biblii wyraźnie wynika, że Pan Bóg miłuje Prawo i Sprawiedliwość. A przed ostatnimi wyborami to Episkopat nawet przygotował "Vademecum wyborcze katolika" i ono wskazywało jakimi wartościami powinien się kierować katolik wrzucający do urny kartę wyborczą. Jezu, ja już to nawet myślałem, że PiS i Jarosław Kaczyński są wyczekiwanym przez Apostołów Mesjaszem. Na szczęście tak się nie stało.
        • privus Re: PiS PO jedno zło 11.12.23, 21:13
          :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka