feelek 31.07.24, 15:37 To forum (: religia i wiara) podlega opiece Moderacji. Chodzi o uporządkowanie - pozbawienie forum hejtu - gdy inni są tu nazywani obraźliwymi określeniami, gdy używa się tu wobec innych miana " zboczeńcy". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ytartu Re: Forum w modernizacji przez Moderację 31.07.24, 16:06 feelek napisał: > To forum (: religia i wiara) podlega opiece Moderacji. > Chodzi o uporządkowanie - pozbawienie forum hejtu - gdy inni są tu nazywani ob > raźliwymi określeniami, gdy używa się tu wobec innych miana " zboczeńcy". Tu jest jakiś moderator? Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Forum w modernizacji przez Moderację 31.07.24, 16:24 Jest ! to Snajper! Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Forum w modernizacji przez Moderację 31.07.24, 17:08 Ytartu: " tu jest jakiś moderator? f : Sam nie wiem. Ktoś poprzestawiał szyk wątków (jak poinformowałem, że troloszołom nazywa twórców inauguracji olimpiady zboczeńcami i poprosiłem o interwencję). Teraz znowu przywrócono poprzedni szyk. Odpowiedz Link Zgłoś