internauta81
05.07.26, 10:38
Otwórzcie się Niebiosa,
Nauczycielka miała zdjąć krzyż ze ściany w obecności dzieci, po czym wyrzucić go do kosza, komentując swoje zachowanie w sposób „niegodny nauczyciela”.
Potem, ta nauczycielka angielskiego, ta „perła rzucona przed świnie” wg mnie i wg św. Mateusza 7:6 „Nolite dare sanctum canibus, neque mittatis margaritas vestras ante porcos, ne forte conculcent eas pedibus suis, et conversi dirumpant ° musi tłumaczyć się przed prokuratorem (typu Jezus przed Piłatem) ,że to była jedynie plastikowa zabawka, gadżet z pogańskiego święta halloween, nie naszego, katolickiego „święta”, które nie ma nic wspólnego z religią katolicką,” święta” (?) którego ja nie znoszą, które obraża mnie i moje uczucia miłości w stosunku do tych, którzy odeszli, obraża szacunek dla zmarłych i istnieje jedynie z czystych racji komercyjnych: sprzedać jak najwięcej makabrycznych strojów i gadżetów.
Rząd ( czy mamy Rząd pracujący dla interesów Polek i Polaków ?) nie krytykuje, Kościół nie zajmuje jednoznacznej pozycji.
W rozmowie z "Dziennikiem Bałtyckim", "perełka" tłumaczy, że nigdy nie postąpiłaby tak z symbolem wiary i czci religijnej. Jak przekonuje, przedmiot, który zabrała bawiącym się nim dzieciom, był gadżetem z halloweenowego stroju.
Oto, szara, niewidoczna lecz oczytana i w pełni katolicka nauczycielka ( krytykuje pogański halloween) zaszczuta i postawiona przed prokuratorem, ONA, nie księża pedofile, starannie chronieni przez różne kurie, przenoszeni z parafii do parafii, aby nadal, bezkarnir, gwałcić dzieci i zabijać, moralnie, ich życie na zawsze.
Z dugiej strony „ co wolno wojewodzie, to nie tobie, smrodzie”.
I oto ON, nie jak kapitan na statku, „drugi po Bogu”, lecz Pierwszy, rodzaj Boga na Ziemi, Wszechmogący i Nieskończenie Niemiłosierny, także Papież, gdzie tam Papież, Jezus Chrystus w pierwszej osobie, ba, nawet też Duch Święty.
I pokazuje to na cały świat i nikt nie protestuje, żaden prokurator nie wnosi skargi za obrazę uczuc religijnych, polski Rząd (czy właściwie RP ma niezależny Rząd pracujący jedynie i niezależnie dla dobra Obywateli?) cichutko, Watykan jak trzy małpy: nie widzi, nie słyszy nie mówi.
I oto Wam Bóg na Ziemi, obraza uczuć religijnych ? ŻADNA.
Tekst linku
Tekst linku
N.B. Chodzą głosy w USA, że za wrzucenie do kosza na śmieci fotografi, plakatu, gadżetu itp. przedstawiającego Trumpa, będzie grozić kara więzienie za obrazę Uczuć Prezydenckich.