ogolone_jajka 16.05.08, 22:14 NIC SIE NIE DZIEJE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: I forum zdechło 17.05.08, 14:31 jajculku, pilnuj, aby na twoich forach się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: I forum zdechło 17.05.08, 14:39 UWAGA!!! kliknięcie na link ze stopki jajca do Kościół Religia powoduje automatyczne dopisanie do "ulubionych". jajco, jeśli nie zlikwidujesz tego automatu - doniosę do adminów... to jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm wyluzju azerko 19.05.08, 20:56 to powszechnie znany numer jest. Nie jest to nielegalne tylko mało eleganckie. A czego jak czego ale elegancji po jajcu spodziewac się nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm bo to forum kontemplacyjne jest 19.05.08, 20:50 prowadzi je pustelnik co kochanicę odrzucił. ================================= Jajku to też ty niczego nie dostrzegasz nie oznacza że nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mmujer Re: bo to forum kontemplacyjne jest 19.05.08, 20:56 Nie mają już z czego przepisywać. A od siebie żeby z nimi pogadać nie mają nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
z2006 Re: bo to forum kontemplacyjne jest 20.05.08, 07:10 mmujer napisał: > Nie mają już z czego przepisywać. Przecież na stronie mateusz.pl są kolejne czytania na każdy dzień. www.mateusz.pl/czytania/ Odpowiedz Link Zgłoś
z2006 Re: bo to forum kontemplacyjne jest 20.05.08, 07:07 hiperrealizm napisał: > prowadzi je pustelnik co kochanicę odrzucił. To ona mnie odrzuciła. Napisała, że propozycja spotkania ze mna to tylko żart. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm A to takie buty! 23.05.08, 17:28 Ona sie chyba przestraszyła. PS A zdjęcie wcześniej tobie przysłała? Odpowiedz Link Zgłoś
z2006 Re: A to takie buty! 23.05.08, 19:52 hiperrealizm napisał: > Ona sie chyba przestraszyła. Czego? > PS > A zdjęcie wcześniej tobie przysłała? Z tego, co pamiętam, to ona nic mi nie przysłała. Musiałem sam je znaleźć na forum "Kobieta". Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Podobno to nie jej fotka 23.05.08, 21:10 Chyba naprawdę się ciebie przestraszyła. Biroac pod uwage to, co na sąsiednim forum wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
z2006 Re: Podobno to nie jej fotka 24.05.08, 11:38 hiperrealizm napisał: > Chyba naprawdę się ciebie przestraszyła. Przecież ja jestem niegroźny... > Biroac pod uwage to, co na sąsiednim forum wypisuje. A cóż takiego? O mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: bo to forum kontemplacyjne jest 23.05.08, 21:44 z2006 napisał: > hiperrealizm napisał: > > > prowadzi je pustelnik co kochanicę odrzucił. > > To ona mnie odrzuciła. Napisała, że propozycja spotkania ze mna to tylko żart. ========================= No i dobrze ze się z nią nie spotkales. Odpowiedz Link Zgłoś
jtb Re: I forum zdechło 03.06.08, 19:39 Pusto tu i głucho jak w Kosciele, w którym nie ma nikogo tylko kapłan przysnął w konfesjonale nad brewiarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm taki koscioł to świetne miejsce 10.06.08, 18:08 do rozmów z Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm dobrze to jest 10.06.08, 18:08 na cmentarzu - tam nikt nie narzeka! Odpowiedz Link Zgłoś
arkeg Re: I forum zdechło 07.06.08, 08:03 Założyciel forum w ramach ewangelizacji wkleja gotowe, przemyślane teksty, z treścią których trudno polemizować – chyba że ktoś rzeczywiście ma trochę więcej pojęcia o teologii i znajdzie tu i ówdzie jakąś drobną nieścisłość. Agresywni ateiści w rodzaju autora niniejszego wątku i tak tych tekstów nie czytają, bo mogłyby im one zamieszać w głowie, a ludzie wierzący są zwykle zbyt słabo przygotowani teoretycznie, aby wychwycić ewentualne kontrowersyjne szczegóły. Zresztą dla takich niewielkich, mało ważnych niuansów nie warto kruszyć kopii. Na forach się zwykle dyskutuje, a podstawą każdej dyskusji jest p o w a ż n a różnica zdań, o którą z w/w względu na tym akurat forum bardzo trudno. Proponuję z2006 nieco się potrudzić i napisać coś od siebie. I to niekoniecznie na zasadzie głoszenia absolutnie niepodważalnych prawd objawionych, ale bardziej polemicznie. Odpowiedz Link Zgłoś