Dodaj do ulubionych

Budowali nowy dom

IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.04, 09:46
Osoba publiczna i to na tak wysokim stanowisku (wojewoda) powinna za tę aferę
beknąć, tym bardziej że nadal udziela się publicznie (wszak jest rektorem
wyższej uczelni!). Nie rozumiem też postawy prokuratury wobec byłej
konserwator zabytków - czy aby choroba tej pani nie jest kolejnym przekrętem,
tym razem do spółki z jakimś lekarzem? Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Zrozpaczona Re: Budowali nowy dom IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.04, 09:50
      U nas nie ma już żadnych autorytetów...
      • Gość: W.P. Re: Budowali nowy dom IP: 212.109.135.* 06.01.04, 10:58
        Szanowna Pani - Zrozpaczona !
        Czy w naiwności swojej uważała Pani bezrefleksyjnie, że M. Miłek to autorytet?
        Przecież bez określenia obszaru, w jakim można by uznać go za autorytet, jak
        np. gotowanie makaronu, smażenie jajecznicy, przyrządzanie surówek z kapusty i
        innych warzyw oraz innych "ważnych" czynności kuchennych, to takie określenie
        odnoszące się do niego - autorytet, nawet mu schlebia. I mówi sobie tak: "Jest
        przecież ktoś taki, jak ta Zrozpaczona, kto uważa MNIE za autorytet. Pewnie
        jestem autorytetem." Poważny błąd. Ale się porobiło!!! Nie trzeba rozpaczać,
        tylko właściwie wybierać PRAWDZIWE AUTORYTETY, a nie nędzne podróbki.
        • Gość: zoja Re: Budowali nowy dom IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 01:36
          zgadzam sie z przedmówca
          i chce przypomniec ze nigdy nie zapomne
          bledow pani Peryt...patrz np. plastykowe okna w banku na Zeromskiego!!
          Robila co jej owczesna wladza kazala...no i mamy..
          co widac .Oj balagan zostawila po sobie...i poszla..
          ale dobrze ze poszla..szkoda tylko ze do sadu trafic nie moze..
          • Gość: IKS Re: Budowali nowy dom IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.01.04, 09:16
            Swego czasu jak wymieniałem okna w kamienicy wymusiła na mnie konieczność
            wstawienia stolarki drewnianej. Kosztowało to mnie o 2000 zl więcej. A potem
            się okazało, że na Starym Rynku toleruje się PCV. Gdzie tu sprawiedliwość? Mam
            zamiar wystąpić w tej sprawie do sądu przeciw wiadomej osobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka