Gość: A-a IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.04, 19:44 Kto wie, ile lat ma Michael Jackson? Wygląda koszmarnie, jak belfegor! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markoniec Re: Jackson 17.01.04, 19:59 gdyby doliczyć to co mu doszyli to z 60, jak na płeć i rasę mieszaną wygląda właściwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-a Re: Jackson IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.04, 20:03 Pytam poważnie, rasa albo płec nie ma znaczenia. Facet ma taką kasę! Mimo to faustowskie "chwilo trwaj" nie wyszło mu na dobre. Masa kasy na operacje plastyczne, a skutek wręcz obrzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Jackson 17.01.04, 20:07 wychodzi na to, że 46 www.elffaran.republika.pl/info/mjbio.html Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Jackson 17.01.04, 20:09 Urodzony w 1958 r. Michael Joseph Jackson zaczął karierę piosenkarza jako pięcioletnie dziecko, u boku starszego brata, a później w rodzinnym zespole ... /rzepa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didżej Re: Jackson IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 16:06 kiedyś przeczytałem, ze jakson rozpczął karierę jako mały murzynek a skończył jako biała kobieta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Jackson 19.01.04, 16:12 jak tak dalej pójdzie to skończy jako cwel Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Jackson 19.01.04, 17:26 chirurdzy plastyczni są zgodni: rozsypie się Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jackson 19.01.04, 17:54 afe-lek napisała: > chirurdzy plastyczni są zgodni: rozsypie się technologie klejenia bardzo się ostatnio rozwinęły Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jackson 19.01.04, 19:35 markoniec napisał: > wystarczy butapren kolor nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didżej Re: Jackson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 00:02 a może klej konrada? albo wzmocnić michałka opasując go stalową taśmą? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jackson 19.01.04, 20:19 markoniec napisał: > jak tak dalej pójdzie to skończy jako cwel znasz z autopsji?-nie szastaj słowami ,które są ci obce-mam nadzieję----!-pozdro zbyt wiele książek czytasz-o żabkach:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jackson 19.01.04, 20:21 hiro napisała: > markoniec napisał: > > > jak tak dalej pójdzie to skończy jako cwel > znasz z autopsji?-nie szastaj słowami ,które są ci obce-mam nadzieję----!- pozdr > o > > zbyt wiele książek czytasz-o żabkach:-)) bo nie pogadamy sobie więcej.................................... Odpowiedz Link Zgłoś