atena-zg 29.01.10, 22:08 27.O1 UCIEKŁ MI PIES HUSKY - CZĘSTO MYLONY Z MALAMUTEM. SIERŚĆ SREBRNO/SZARO/BIAŁA, NIEBIESKIE OCZY. CZY KTOŚ WIDZIAŁ BŁĄKAJĄCEGO SIĘ PSA, JAK TAK TO PROSZĘ O INFORMACJE W JAKICH REJONACH. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: !!! zaginął pies husky !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.10, 22:27 Witam, cztery posty niżej ktoś napisał: Znaleziono psa Malamuta: "Pies jest samcem i nie ma więcej niż 2 lata. zotał znaleziony w okolicach Trzebiechwoa na polach. Miał nawet smycz! Jest na przechowaniu u dobrych ludzi z okolicy ale oni mimo ze go b. polubili nie mogą go mieć bo mają swoją sporą sforę. Ci ludzie dawali nawet ogloszenia w gazecie ale wlaściciela ani śladu!!!:( Pomóżcie bo nie chcemy do go do schroniska oddawać!" Zobacz tam może chodzi o Twijego psiaczka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
atena-zg Re: !!! zaginął pies husky !!! 29.01.10, 22:34 czytałam to, tylko, że mój piesek uciekł nie mając na sobie obroży ze smyczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: !!! zaginął pies husky !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.10, 22:49 Na pewno się znajdzie, powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monii Re: !!! zaginął pies husky !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.10, 08:00 Chyba go wczoraj widziałam ,około 10-tej,przebiegł koło mnie, nie miał obroży ,ulica Zamenhoffa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: !!! zaginął pies husky !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 15:54 zapytaj w schronisku,jeśli nie pytałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
atena-zg Re: !!! zaginął pies husky !!! 30.01.10, 16:29 Gość portalu: Azja napisał(a): > zapytaj w schronisku,jeśli nie pytałeś. Nie ma go w schronisku, co jakiś czas tam wydzwaniam, bo zawsze może go ktoś przyprowadzić. To już 4 dzień a mój piesek nie wraca :( Odpowiedz Link Zgłoś
anja199 Re: !!! zaginął pies husky !!! 30.01.10, 17:34 A może by tak bardziej pilnować ????? Wiecie co, przeraża mnie to ... niektórzy dopiero myślą po tym jak pies zaginie, jak ucieknie .... Dla mnie to porażka i tyle. PILNOWAĆ a nie mieć w nosie !!! jak pies może uciec? heh mój nigdy nie uciekał!!!!!! Zima jest, może sobie nie poradzić, może go samochód już potrącił ???? przykre ale prawdziwe !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: !!! zaginął pies husky !!! 30.01.10, 20:24 zdecydowanie nadużywasz wykrzykników i znaków zapytania. Jesteś niezrównoważona emocjonalnie? W realu też się tak wydzierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: !!! zaginął pies husky !!! 31.01.10, 12:50 w okolicy ul. Konicza widziałem biegającego Husky z innym podobnej wielkości psem, oba bez obroży. Może to akurat ten. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 biega pies husky w okolicy skrzyżowania 31.01.10, 14:19 ul. Podgórnej z Waryńskiego, widziałem go przed chwilką z tyłu Żabki Biega z innym brązowym psem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: biega pies husky w okolicy skrzyżowania IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.10, 20:21 wczoraj wieczorem widziałam husky i w towarzystwie jakiegos brązowego psa na ul.Wazów przy Urzędzie Miejskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Ul. Piaskowa, Osiedlowa, Chmielna IP: 193.111.166.* 01.02.10, 09:10 Właśnie w tamtym tygodniu przez kilka dni idąć do paracy Osiedlową i Paiskową spotykałam (przez 3 dni) dwa duże psy bez smyczy - jeden właśnie haski taki jak opisujesz a drugi - jakaś mieszanka boksera (brązowy). Podaj numer tel. to zadzwonie do Ciebie jak znów go spotkam Odpowiedz Link Zgłoś
mamadacja Re: Ul. Piaskowa, Osiedlowa, Chmielna 01.02.10, 11:39 Husky'ego w sobotę przygarnęła z ulicy dobra osoba na terenie Campusu A. Jeśli nadal szukasz - podam ci namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
atena-zg Re: Ul. Piaskowa, Osiedlowa, Chmielna 01.02.10, 21:38 mamadacja napisała: > Husky'ego w sobotę przygarnęła z ulicy dobra osoba na terenie Campusu A. Jeśli > nadal szukasz - podam ci namiary. Tak, nadal szukam psa, proszę o namiary na e-maila atena.cz@o2.pl,podaj swojego e-maila to wyślę Ci zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
mamadacja Re: Ul. Piaskowa, Osiedlowa, Chmielna 01.02.10, 22:46 Niestety dzisiaj rano ktoś zgłosił się po psa, pies zareagował żywo na człowieka więc sprawa już nieaktualna z mojej strony. Przykro mi, że nie pomogłam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
atena-zg Re: Ul. Piaskowa, Osiedlowa, Chmielna 01.02.10, 22:54 mamadacja napisała: > Niestety dzisiaj rano ktoś zgłosił się po psa, pies zareagował żywo na człowiek > a > więc sprawa już nieaktualna z mojej strony. Przykro mi, że nie pomogłam i życzę > powodzenia. a jest pewność, że to był jego właściciel? Odpowiedz Link Zgłoś
atena-zg Re: Ul. Piaskowa, Osiedlowa, Chmielna 01.02.10, 23:19 ja też widziałam tego huskiego(mój jest troszkę grubszy i ma ciemniejszą sierść) co biega z brązowym bokserem, jednak nie wiem czy wszystkim chodzi o tego samego brązowego psa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: !!! zaginął pies husky !!! IP: *.um.zielona-gora.pl 02.02.10, 15:22 Mieszkam w Świdnicy. Od jakiegoś czasu w okolicy ul. Wypoczynek (szosa w kierunku Ochli) przy przystanku / brama do zakładu produkującego pościel wełnianą (Kampol) błąka się pies, wyglądający jak husky (choć znawcą nie jestem). Jest taki jak opisany, dość chudy, widać, że albo zagubiony, albo porzucony. Odpowiedz Link Zgłoś
atena-zg Re: !!! zaginął pies husky !!! 02.02.10, 15:27 Gość portalu: gość napisał(a): > Mieszkam w Świdnicy. Od jakiegoś czasu w okolicy ul. Wypoczynek > (szosa w kierunku Ochli) przy przystanku / brama do zakładu > produkującego pościel wełnianą (Kampol) błąka się pies, wyglądający > jak husky (choć znawcą nie jestem). Jest taki jak opisany, dość > chudy, widać, że albo zagubiony, albo porzucony. www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100202/PUPILE05/337431570, dzięki za info, zobacz czy był podobny Odpowiedz Link Zgłoś
atena-zg Re: !!! zaginął pies husky !!! 02.02.10, 15:40 atena-zg napisała: > Gość portalu: gość napisał(a): > > > Mieszkam w Świdnicy. Od jakiegoś czasu w okolicy ul. Wypoczynek > > (szosa w kierunku Ochli) przy przystanku / brama do zakładu > > produkującego pościel wełnianą (Kampol) błąka się pies, wyglądający > > jak husky (choć znawcą nie jestem). Jest taki jak opisany, dość > > chudy, widać, że albo zagubiony, albo porzucony. > > > dzięki za info, zobacz czy był podobny www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100202/PUPILE05/337431570 Odpowiedz Link Zgłoś
atena-zg Re: !!! zaginął pies husky !!! zdjęcia 02.02.10, 15:36 www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100202/PUPILE05/337431570 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: !!! zaginął pies husky !!! zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 18:19 dzisiaj około godz 17 widziałam podobnego w Swidnicy Odpowiedz Link Zgłoś
atena-zg Re: !!! zaginął pies husky !!! 03.02.10, 19:50 PIESEK SIĘ ODNALAZŁ :) SZKODA, ŻE W TAKICH DZIWNYCH OKOLICZNOŚCIACH, DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM CO SIĘ TUTAJ WYPOWIEDZIELI, JEDNAK SĄ LUDZIE, KTÓRZY ZWRACAJĄ UWAGĘ NA ZAGUBIONE I STARAJĄ SIĘ POMÓC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: !!! zaginął pies husky !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 10:20 ogromnie się cieszę razem z wami a pieskowi podaj łapę ode mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: !!! zaginął pies husky !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.10, 10:33 i dziecka nie zgub ... Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek_login Re: !!! zaginął pies husky !!! 04.02.10, 11:09 Kilka przydatnych wynalazkow ludzkosci :) www.mmkrakow.pl/rep/blog/132/688.4.jpg www.psy.kankan.pl/smycz1.jpg www.zoomar.pl/images/obroza%20do%20budy-duza.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: !!! zaginął pies husky !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 12:51 Super, że się odnalazł!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania11 Re: !!! zaginął pies husky !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 19:56 Od dłuższego czasu po wsi błąka się pies. Chodzi po starym kisielinie w województwie Lubuskim. Nie szczeka na ludzi, jest dość przyjazny. Jeśli to nie on to napewno wruci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilian Re: !!! zaginął pies husky !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 20:36 22.03.znalazłam psa rasy husky w okolicach Wołomina. Pasuje do opisu. Jeżeli się nie znalazł, proszę o kontakt na pocztę: emilian6@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś