moniaked 18.03.10, 11:39 Pilnie potrzebny endodonta- stomatolog (leczenie kanałowe)z Zielonej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megi Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 13:40 Na II armii za po prawej stronie Centrum Stomatologiczne.Mają świetną metodę leczenia trudnych przypadków (kanałowe) uprzedzam że nie jest tanio, ale naprawdę warto.Ratują trudne przypadki, tam gdzie "zwykły" dentysta nie daje rady.O ile pamietam to metoda jest związana z aparaturą specjalistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 13:47 Nie pomyl z tym centrum a II Armii 30-40 !!! To mieści się od ulicy tam gdzie jest Siłownia! Odpowiedz Link Zgłoś
moniaked Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog 18.03.10, 14:14 nie mówisz o centrum jędras tak? a może jakieś nazwisko dentysty Odpowiedz Link Zgłoś
moniaked Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog 18.03.10, 14:19 czy to chodzi o centrum jędraś prosze o jakieś nazwisko dobrego endodonty byłam juz u kilku stomatologów w zg i nikt nie widzi probelmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimka Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 08:22 nie nie chodzi o dr.Jędraś oni mają gabinety w Novicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 08:46 Den-Med. Centrum stomatologii NZOZ 65-601 Zielona Góra, Łużycka 17 woj. Lubuskie, pow. Zielona Góra, gm. Zielona Góra Tel.: 68 453 34 03 denmed-zgora@denmed-zgora.pl Pomyliłam ulice, tj Łużycka...sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.10, 16:10 Polecam tego endodontę.Wspaniały!! "Ellmed" Centrum Stomatologii Maciej Ellmann Plac Niepodległości 43, 62-035 Kórnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: 193.111.166.* 12.04.10, 11:52 Ja też poszukuje dobrego endodontę z trudnym przypadkiem powikłania po leczeniu kanałowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.netdrive.pl 12.04.10, 19:22 w zielonej nie ma dobrego edodonty udaj się lepiej do poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.10, 07:26 Nie gadaj głupot! Czego nie mogła zrobic głupia baba w Aldemedzie to zrobili na II Armii Rewelacja!!! Kanaly byly żle oczyszczone a PANI z Aldemedu odpuściła sobie i powiedziała,że może mi oddec pieniądze!!!! Chodziło o moje dziecko...Były dwa "zabiegi 2-godzinne i jeden ok.0,5godz i szóstka uratowana od 5 lat! kosztowało ale było warto, bo wstawienie implanta kosztuje jeszcze więcej...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: 193.111.166.* 13.04.10, 08:50 proszę o nazwisko tego endodonty na IIArmii i tego z Poznania, już nie mam sił do tych wszystkich stomatologów, każdy mnei z kwitkiem odsyła i kasuje poradę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: 193.111.166.* 26.04.10, 12:59 Proszę o konkretne namiary!!! Pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.netdrive.pl 26.04.10, 18:24 Stomatolog na Jędrzychowie denti.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.netdrive.pl 04.05.10, 22:29 byłam i w denmedzie i tam nie pomogli stwierdzili że wsyztsko oki i również kazali czekac pani która mnie przyjmowała być dośc nnie miła ( chociaz sie jej nie dziwie obcy pacjent) dobrze że chociaz mnie nie skasowała byłam już u tylu dentystów w zg i kazdy stwierdzi że wsyztsko oki a zab boli 3 miesiąc chyba wkońcu go wyrwe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś