Dodaj do ulubionych

potrzebny dobry endodonta-stomatolog

18.03.10, 11:39
Pilnie potrzebny endodonta- stomatolog (leczenie kanałowe)z Zielonej Góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: megi Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 13:40
      Na II armii za po prawej stronie Centrum Stomatologiczne.Mają świetną metodę
      leczenia trudnych przypadków (kanałowe) uprzedzam że nie jest tanio, ale
      naprawdę warto.Ratują trudne przypadki, tam gdzie "zwykły" dentysta nie daje
      rady.O ile pamietam to metoda jest związana z aparaturą specjalistyczną.
      • Gość: megi Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 13:47
        Nie pomyl z tym centrum a II Armii 30-40 !!! To mieści się od ulicy tam gdzie
        jest Siłownia!
        • moniaked Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog 18.03.10, 14:14
          nie mówisz o centrum jędras tak?
          a może jakieś nazwisko dentysty
        • moniaked Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog 18.03.10, 14:19
          czy to chodzi o centrum jędraś prosze o jakieś nazwisko dobrego endodonty byłam
          juz u kilku stomatologów w zg i nikt nie widzi probelmu
          • Gość: mimka Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 08:22
            nie nie chodzi o dr.Jędraś oni mają gabinety w Novicie...
            • Gość: megi Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 08:46
              Den-Med. Centrum stomatologii NZOZ
              65-601
              Zielona Góra,
              Łużycka 17
              woj. Lubuskie, pow. Zielona Góra, gm. Zielona Góra

Tel.: 68 453 34 03

denmed-zgora@denmed-zgora.pl

Pomyliłam ulice, tj Łużycka...sorry:)

• Gość: Barbara Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.10, 16:10
      Polecam tego endodontę.Wspaniały!!

"Ellmed" Centrum Stomatologii Maciej Ellmann
      Plac Niepodległości 43, 62-035 Kórnik
      • Gość: ja Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: 193.111.166.* 12.04.10, 11:52
        Ja też poszukuje dobrego endodontę z trudnym przypadkiem powikłania
        po leczeniu kanałowym.
        • Gość: jaa Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.netdrive.pl 12.04.10, 19:22
          w zielonej nie ma dobrego edodonty udaj się lepiej do poznania
          • Gość: megi Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.10, 07:26
            Nie gadaj głupot! Czego nie mogła zrobic głupia baba w Aldemedzie to zrobili na
            II Armii Rewelacja!!! Kanaly byly żle oczyszczone a PANI z Aldemedu odpuściła
            sobie i powiedziała,że może mi oddec pieniądze!!!! Chodziło o moje
            dziecko...Były dwa "zabiegi 2-godzinne i jeden ok.0,5godz i szóstka uratowana od
            5 lat! kosztowało ale było warto, bo wstawienie implanta kosztuje jeszcze
            więcej...Pozdrawiam!
            • Gość: ja Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: 193.111.166.* 13.04.10, 08:50
              proszę o nazwisko tego endodonty na IIArmii i tego z Poznania, już
              nie mam sił do tych wszystkich stomatologów, każdy mnei z kwitkiem
              odsyła i kasuje poradę :(
              • Gość: ona Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: 193.111.166.* 26.04.10, 12:59
                Proszę o konkretne namiary!!! Pilne
                • Gość: Gość Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.netdrive.pl 26.04.10, 18:24
                  Stomatolog na Jędrzychowie denti.pl
                • Gość: ja Re: potrzebny dobry endodonta-stomatolog IP: *.netdrive.pl 04.05.10, 22:29
                  byłam i w denmedzie i tam nie pomogli stwierdzili że wsyztsko oki i
                  również kazali czekac pani która mnie przyjmowała być dośc nnie miła
                  ( chociaz sie jej nie dziwie obcy pacjent) dobrze że chociaz mnie
                  nie skasowała byłam już u tylu dentystów w zg i kazdy stwierdzi że
                  wsyztsko oki a zab boli 3 miesiąc chyba wkońcu go wyrwe pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka