Dodaj do ulubionych

Gęba Listowskiego

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 09:09
Głosowałem na SLD w wyborach samorządowych.Jak teraz widzę gębę Listowskiego
w ZTP to szlag mnie trafia.Czy Wy qrwa na Niepodległości już w ogóle nie
myślicie.Jak można do telewizji pchać na siłę tak przechodzoną twarz.Jest
często wręcz ordynarny,co Wam odbiera zwolenników.Dodatkowo każdy w tym
mieście wiąże go tylko z aferami.Sprawa nie dotyczy tylko jego.Dalej dawajcie
do mediów Błoch,Batkowskiego i Domaszewicza,a przerżniecie wybory jak dwa
razy dwa to cztery.Myśleć!
Obserwuj wątek
    • Gość: Yplon Re: Gęba Listowskiego IP: *.gala.net.pl 16.03.04, 10:56
      Yeti, kogo proponujesz, powiedz, aby ci z Niepodległości znali preferencje
      elektoratu, pozdro dla wszystkich elektoratow, oprócz samoobrońców!
      • Gość: Salem Re: Gęba Listowskiego IP: *.ztpnet.pl 16.03.04, 15:26
        No właśnie,kogo? Młodzież z ZSMP,czyli Teicherta i Zella? Piskliwą Sadalską?
        Lotną Kukulską?Krzykliwą Panek-Garę?Rozgarniętą Różycką?ZOMO-wskiego emeryta
        Bartkowiaka? Milicjanta Fileckiego?Drugi szereg też nie nadzwyczajny.Zięte
        widziałem raz w ZTP-taki jest aktywny.Tytus?Chryste Panie! Lepiej,żeby wrócił
        do Romka i Atomka.Yeti! Daj spokój!.Beton nie wpuści nikogo.P.S. Zgadzam się z
        Tobą,że pewne gęby SLD powinno sobie, we własnym interesie, odpuścić.No ale ich
        strata to zysk innych:-)
        • Gość: Alejkum Re: Gęba Listowskiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 15:42
          Salem, ty masz chyba dobrą gębę do pyskowania- znasz duzo przymiotnikow, to
          wystarczy! idź na pierwszy rzut do PO lub samoobrony- nadajesz się! Salam
          aleikum!
          • Gość: Salem Re: Gęba Listowskiego IP: *.ztpnet.pl 16.03.04, 18:15
            Niestety Ty znasz tylko jeden,więc się nie nadajesz.
        • Gość: sagan SLdupy nie oderwiesz od koryta IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 15:53
          Salem napisał
          > No ale ich strata to zysk innych:-)

niestety jeszcze 2,5 roku będą ryć czerwone ryje; zablokują każdą inicjatywę w
          imię swoich świński interesów;
          • Gość: garoo Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 16:03
            bo sie spalisz! znasz to wszystko z własnego doświadczenia, prawda? kombatancie
            awuesowski! i jak zawsze :sądzisz po sobie!
            • Gość: sagan Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 16:14
              co ja sądzę to moja sprawa a ty pajacu czerwony wal sie na ryj
              • Gość: garoo Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 16:26
                masz chora wyobraźnie, sagan, wszędzie widzisz czerwony! moze to oczka masz
                przekrwione, bratku, źle sie prowadzisz, do spowiedzi!
                • Gość: sagan Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 16:34
                  ale niestety to smutna prawda; w naszym mieście, gdzie się nie obejrzeć to
                  czerwony ryj przy korycie;
                  • Gość: garoo Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 16:36
                    no tak sagan, zwłaszcza w urzedzie miejskim, w gabinecie prezydenta! ha, ha!
                    • Gość: sagan Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 16:48
                      to ona też z czerwonych ? qrwa, nie wiedziałem
                      • Gość: Sagan Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.ztpnet.pl 16.03.04, 18:28
                        Tutaj chodzi o ponad dwieście osób w Urzędzie Miejskim,które należą do SLD.Tak
                        Listowski zadbał o kadry!Z rachunku prawdopodobieństwa wynika,że i któraś z
                        sekretarek jest czerwona.Zgadzam się z Twoją oceną garoo:-)
                      • Gość: Salem Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.ztpnet.pl 16.03.04, 18:29
                        Sagan przepraszam! Omyłkowo wpisałem zajawkę w miejsce autora.
                      • Gość: japan Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 18:31
                        nie wygrasz z czerwonymi, oni albo przy władzy albo przy układach albo przy
                        mafii, to choroba a z chorobą się nie walczy tylko leczy.
                        Pozdrowienia sla sagana
                        • Gość: garoo Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 19:33
                          napan, sagan, salem, kochani to sie nazywa schizofrenia, leczcie sie! bo
                          widzicie wszędzie kolor czerwony!zresztą ja was rozumiem to kolor seksualny!
                          • Gość: sagan Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 19:47
                            chyba po sobie sądzisz;
                            a sex w "te dni" to już twoja sprawa; daruj
                            • Gość: garoo Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 20:13
                              Gość portalu: sagan napisał(a):

> chyba po sobie sądzisz;
                              > a sex w "te dni" to już twoja sprawa; daruj

jakie dni są niedobre na sex? co to "te dni"? człowieku, może ty jakis chory
                              jesteś? albo nie ta orientacja, co trzeba?; dobry sex nie jest zly! byłbys
                              trochę zaświergolony, gdybys nauczył się czerpac z niego radość; szkoda mi
                              ciebie, czlowieku, teraz nie dziwię się, ze jestes taki wredny! szkoda mi
                              ciebie! życzę dobrego sexu!
                              • Gość: Icek Re: sagan nie goraczkuj sie IP: 212.109.156.* 16.03.04, 21:11
                                A co na to Twoja dziewczyna?:-)
                          • Gość: Salem Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.ztpnet.pl 16.03.04, 21:14
                            Wychowałeś się w takiej dzielnicy,czy korzystasz?
                            • Gość: garoo Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 21:20
                              Gość portalu: Salem napisał(a):

> Wychowałeś się w takiej dzielnicy,czy korzystasz?

salem, chłopie, o co ci chodzi? co ma do tego dzielnica, chłopie? co ty masz za
                              poglądy w sprawie sexu? pewnie nie masz dziewczyny! szkoda! fajne są dziewczyny
                              w zielonce! ale ty nie bardzo, co? masz zahamowania, nie? szkoda mi ciebie,
                              brachu! miłość jest piękna, dla niej warto życ!

• Gość: Salem Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.ztpnet.pl 16.03.04, 21:28
                                Juz Ciebie zdiagnozowałem w wątku -Ruszył proces...Tutaj nowość bracie.Sex! Coś
                                dużo o tym gadzasz.Zastępujesz wątkiem sexu brakujące Tobie argumenty.Typowy
                                erotoman-mitoman.Albo inaczej.Długo czekałeś,aż w końcu się udało.No
                                cóż.Gratuluję:-)
                  • Gość: irek Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 19:49

> ale niestety to smutna prawda; w naszym mieście, gdzie się nie obejrzeć to
                    > czerwony ryj przy korycie;
                    ty tez musisz być takim ryjem, bo logicznie z twojego postu to wynika! pozdr
                    ryju!

• Gość: salem Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.ztpnet.pl 16.03.04, 21:18
                      Oświeć mnie,bo zaprawdę powiadam Wam,nie widzę tej Twojej ,Irku,logiki.
                    • Gość: irek Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.04, 21:36
                      >
                      > > ale niestety to smutna prawda; w naszym mieście, gdzie się nie obejrzeć to
                      >
                      > > czerwony ryj przy korycie;
                      > ty tez musisz być takim ryjem, bo logicznie z twojego postu to wynika! pozdr
                      > ryju!

sagan, przeanalizuj to, co sam napisaleś, to dojdziesz do logiki własnego
                      zdania!
                      • Gość: Yeti Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 08:20
                        Panowie! Wracajcie do wątku co?
                        • Gość: sagan Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.gala.net.pl 17.03.04, 12:46
                          GĘBA Yeti jaka jest? pewnie wstrętna! Yeti, wystaw swoją gębę ,to moze ludzie
                          zaglosują na nią i bedziesz przez kadencję np. rady takze nietykalny (do
                          następnych wyborów)
                          • Gość: sagan małe wyjaśnienie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.04, 17:28

> GĘBA Yeti jaka jest? pewnie wstrętna! Yeti, wystaw swoją gębę ,to moze ludzie
                            > zaglosują na nią i bedziesz przez kadencję np. rady takze nietykalny (do
                            > następnych wyborów)

no i znowu jakiś palant dosiadl sie do mojego nicka
                      • Gość: sagan Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 08:30
                        Gość portalu: irek napisał(a):

> Gość portalu: sagan napisał(a):
                        > >
                        > > > ale niestety to smutna prawda; w naszym mieście, gdzie się nie obejrz
                        > eć to
                        > >
                        > > > czerwony ryj przy korycie;
                        > > ty tez musisz być takim ryjem, bo logicznie z twojego postu to wynika! poz
                        > dr
                        > > ryju!
                        >
                        >
                        > sagan, przeanalizuj to, co sam napisaleś, to dojdziesz do logiki własnego
                        > zdania!

upiłeś się, że własne posty z moimy mylisz ?
                        • Gość: irek Re: sagan nie goraczkuj sie IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.04, 19:58
                          sagan, nie nadążasz, jesteś ociężały umysłowo, daj więc sobie spokój! nie dla
                          ciebie taka wymiana myśli, trzeba mieć myśli!
          • Gość: xyz Re: SLdupy nie oderwiesz od koryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:34

> Salem napisał
            > > No ale ich strata to zysk innych:-)
            >
            > niestety jeszcze 2,5 roku będą ryć czerwone ryje; zablokują każdą inicjatywę
            w
            > imię swoich świński interesów;
            i to robia ale nie poddajemy sie
    • Gość: End Re: Gęba Listowskiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.04, 10:47
      Listowski, Domaszewicz, Bloch, Wydra, naczelik pewnego urzedu ska...., pewna
      sedzina, pewien adwokat - oni wszyscy sa "nietykalni"
      • Gość: salem Re: Gęba Listowskiego IP: *.gala.net.pl 17.03.04, 12:39
        End, kto ty jesteś? jesteś tykalny, to się ujawnij!
        • Gość: Salem Re: Gęba Listowskiego IP: *.ztpnet.pl 17.03.04, 15:46
          Hej! Wale czerwony!Nie podszywaj się pode mnie ani pod sagana w tym
          poście.Zdradził cię IP.Ja ,ani sagan nie mamy takiego.Nie pozdrawiam.
    • Gość: zar C Z E R W O N E P A J Ą K I !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 12:21
      Won z ziemi lubuskiej !
      • Gość: zazar Re: C Z E R W O N E P A J Ą K I !!! IP: *.gala.net.pl 17.03.04, 12:42
        faszysto zar, won !
    • fridjof Re: Gęba Listowskiego 17.03.04, 20:08
      nie toleruję takiego stylu dyskusji, spadam stąd
      • Gość: QQRYQ Re: Gęba Listowskiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.04, 00:43
        Napisal bym, że dwa debile sie na forum spotkały, ale wygląda na to, że jest ich wiecej. Fakt L;istowski ma straszną ... twarz i trudno z tym polemizować. Fakt masa czerwonych robiła (robi) przewały, ale niestety to smo tyczy sie reszty Polskiej (a co za tym idzie i miejskiej) sceny politycznej. Jeśli doszło by do sytuacji, że zarówno prezydent jak i większość rady bili by z prawicy, to by zaraz na nich zaczęto najeżdżać i Czerwoni by wrócili do łask i wygrali w następnych wyborach i znowu byli by źli i znowu by przegrali etc. Proponuję zakończyć ten beznadziejny wątek, na którym poziom dyskusji jest niższy niż na popijawie w siedzibie samoobrony.
        • Gość: Salem Re: Gęba Listowskiego IP: *.ztpnet.pl 18.03.04, 06:31
          Masz rację.Zagalopowałem się.Pozdrawiam.P.S.Nadal sądzę,że SLD nie ma w
          Zielonej Górze świeżego frontmena.
          • Gość: Kaśka Re: Gęba Listowskiego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 11:42
            Ty się nie zagalopowałeś, Ty jesteś chamem, świadczy o tym styl Twoich
            wypowiedzi na tym forum.
            • Gość: Salem Re: Gęba Listowskiego IP: *.ztpnet.pl 18.03.04, 20:28
              Droga Kasiu,czy pod jakim tam nickiem znowu piszesz! Hmm? Jakby to ująć
              tak ,żebyś zrozumiała? Dwie wersje. Pierwsza,co by Ciebie nie rozczarować-kulaj
              się! Druga-w formie pytania. Czym to Twój styl różni się od mojego?
          • Gość: a fe Re: Gęba Listowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 15:42
            niestety znowu bedziemy ja i inne sld-geby ogladac w kablowce we wtorek-
            transmisja z sesji Rady Miasta. Chyba ze kamerzysta sie nad nami zlituje.
            • Gość: felek Re: do afe IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.04, 17:32
              nie ma przymusu ogladania! nie masz nic innego do roboty?
        • Gość: anka Re: do QQRYQ! IP: *.gala.net.pl 18.03.04, 09:51
          przeczytaj sobie zasady pisania cząstki "by" z czasownikami! masz braki!
          • Gość: anka Re: do salema IP: *.gala.net.pl 18.03.04, 09:52
            mam nadzieję, że z ust ci nie smierdzi!
            • Gość: QQRYQ Re: do salema IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.04, 12:36
              Styl, ktory wybrałem i pisanie oddielnie by mialo zaznaczyć, że to są jedynie przypuszczenia. Ponadto przyznać muszą wszyscy, że osoby pokroju: KASKA, SALEM, IREK, SAGAN wykazali sie niezwykle inteligentnymi tekstami. Sagan przynajmniej się przyznał do tego, że przesadził. Jednak bez obaw jesteście szczytem miejskiej kultury w porównaniu do ANKI. Niedość, że czepia się celowych błędów (zwracają uwagę czytających) to jeszcze ta jej druga wypowiedź mnie powalila!!! Droga aniu z ust mi nie śmierdzi. Mam jednak propozycje: w przyszłości wpisuj bardziej wyszukane komentarze.
              • Gość: Salem Re: do salema IP: *.ztpnet.pl 18.03.04, 15:50
                Dzięki QQRYQ,ale ta mało elegancka uwaga była akurat pod moim adresem.No
                cóż.Aniu! Jesteś bardzo romantyczna;-)Mniemam,że masz traume po doświadczeniach
                ze swoim chłopakiem,co?Trzeba było kupić ranigast,pastę i szczoteczkę.
                • Gość: ania Re: do salema IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.04, 21:24
                  no nie! to ty napisaleś o watpliwosciach nt świeżego frontmena! swiezy, czyli
                  niesmierdzacy, więc wyraziłam nadzieję, że u ciebie z oddechem ok!
              • Gość: Qooreq Re: QQRYQ!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.04, 21:18
                przy pomocy cząstki "by? tworzy sie własnie tryb przypuszczający, a ta
                dziewczyna miała rację, że nie masz pojęcia, ja sie ją pisze z czasownikami w
                formie osobowej! ale to dla ciebie za mądre! lepiej nie pisz, bo nie umiesz
                pisac po polsku bez błędów!
                • Gość: ania Re: QQRYQ!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.04, 21:27
                  no chlopcy! to wy jesteście eleganccy? tak? takie są wasze normy elegancji?
                  ściemniacie! rodzice nie wytłumaczyli wam, co znaczy termin "elegancja", szkoda!
                  • Gość: Icek Re: QQRYQ!!! IP: *.ztpnet.pl 18.03.04, 22:20
                    Ostatnie trzy posty z tego samego pochodzą kompa.
                    • Gość: Listowski Re: QQRYQ!!! IP: *.idea.pl 21.03.04, 18:46

Wy mnie wszyscy pocałujcie w d... i się ode mnie odpie.......
                      • Gość: Batman Re: QQRYQ!!! IP: *.ztpnet.pl 21.03.04, 20:14
                        No nareszcie się Zygmunt ujawniłes!
                      • Gość: zachwycony geba listowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 02:01
                        Wy mnie wszyscy pocałujcie w d... i się ode mnie odpie.......

Coz za mily czlowiek to napisal i jak milutenko!!!!!!!!!
            • Gość: czyscioch Re: do salema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 20:15
              Gość portalu: anka napisał(a):

> mam nadzieję, że z ust ci nie smierdzi!

ale higieniczna
    • Gość: Yeti Re: Gęba Listowskiego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 10:52
      No i co? Kto oglądał sesję budżetową rady miasta lub raport w kablówce?Miałem
      rację.Nie powinni tego wała pokazywać publicznie.Resztę tuzów SLD tak samo.
      • Gość: lustro Re: klamliwa Gęba Listowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:16
        jak zobaczyl mieszkancow DPSu po prostu sie wsciekl; caly uknuty plan
        zniszczenia budzetu legl w gruzach; aby nie dostac laska po wrednym dziobie
        razem z domaszewiczem potulnie podniesli lapy do gory za pieniedzmi naremont.
      • Gość: xyz Re: Gęba Listowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:01
        Gość portalu: Yeti napisał(a):

> No i co? Kto oglądał sesję budżetową rady miasta lub raport w kablówce?Miałem
        > rację.Nie powinni tego wała pokazywać publicznie.Resztę tuzów SLD tak samo.
        :) :)
    • Gość: czytelnik GW Re: Gęba Listowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 22:03
      znowu sie pojawila na zdjeciu w gazecie wyborczej; wsciekla, rozjuszona, z
      wytrzeszczem oczu;
      palec , ktorym grozi niech sobie wsadzi w d...
    • Gość: sierpowy Re: Gęba Listowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 20:18

> Głosowałem na SLD w wyborach samorządowych.Jak teraz widzę gębę Listowskiego
      > w ZTP to szlag mnie trafia.Czy Wy qrwa na Niepodległości już w ogóle nie
      > myślicie.Jak można do telewizji pchać na siłę tak przechodzoną twarz.Jest
      > często wręcz ordynarny,co Wam odbiera zwolenników.Dodatkowo każdy w tym
      > mieście wiąże go tylko z aferami.Sprawa nie dotyczy tylko jego.Dalej dawajcie
      > do mediów Błoch,Batkowskiego i Domaszewicza,a przerżniecie wybory jak dwa
      > razy dwa to cztery.Myśleć!
      po prostu: zero do zera i bedzie kariera
    • Gość: telewidz Re: Gęba Listowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 05:18
      poniedz.-znowu ja bedziemy widziec w kablowce wraz z rewelacyjnymi klamstwami
    • Gość: lustro Re: Gęba Listowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 22:44
      po ostatniej informacji na temat wydatkow jego gabinetu pewnie sie wykrzywila
      • Gość: Ja Re: Gęba Listowskiego IP: *.ztpnet.pl 01.04.04, 06:04
        Zyga! Wypijmy za błędy! Za błedy na...
        • Gość: YETI Re: Gęba Listowskiego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 09:00
          No i co gamonie z Niepodległości? Kolejna wtopa Listowskiego,a gęba nadal
          obecna w mediach.Róbcie tak dalej-frajerzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka