Dodaj do ulubionych

Marta zwana Sawicką

26.03.04, 08:04
Często odnoszę wrażenie, że ta pani nie wie co mówi a jak już mówi, to są to
totalne bzdury! Jej ostatnia wypowiedź o konferencji SLD nt. prezydntowej to
totalny bełkot! Ale czemu się dziwić! Jej szefowa bełkocze to i
rzeczniczka... Nie wiem gdzie Sawicka folwarczne słownictwo słyszy???? Pewno
wśród swoich znajomych (którzy zaraz rzucą mi się do gardła na tymże forum...
Czekam z niecierpliwością!
Pani rzecznik! Milczenie jest niekiedy złotem!
Obserwuj wątek
    • Gość: hanno Re: Marta zwana Sawicką IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.04, 08:37
      k04 napisał:

Jej szefowa bełkocze to i
      > rzeczniczka... Nie wiem gdzie Sawicka folwarczne słownictwo słyszy???? Pewno
      > wśród swoich znajomych (którzy zaraz rzucą mi się do gardła na tymże forum...
      > Czekam z niecierpliwością!
      > Pani rzecznik! Milczenie jest niekiedy złotem!

Człowieku co ty wygadujesz. Wypierając się folwarcznego słownictwa lewica (SLD)
      wypiera się swojej lewicowości , swoich korzeni. Wszak dziedzice na polu
      fizycznie nie pracowali, pracował lud złożony z fornali , a język którym się
      posługiwali ty w sensie negatywnym nazywasz językiem fornali.
      • Gość: hanno Re: Marta zwana Sawicką IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.04, 08:43
        Zapomniałem dodać że być może jak się nosi marynarki od Hugo Bossa na
        spracowanych SLD-owskich karkach to i do fornalskiego rodowodu ,nie wiedzieć
        czemu ,nie bardzo wypada sie przyznać
    • Gość: O2 Re: Marta zwana Sawicką IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 11:53
      ko4! Podpisz się poprawnie-to znaczy Jadwiga Błoch.
      • k04 Re: Marta zwana Sawicką 26.03.04, 12:12
        Pudło Martusiu! Nie sądzę, żeby J. Błoch pisała na tym forum i się wywnętrzała
        beznadziejnie jak ty i twoje towrzystwo.
        • Gość: Ludź Re: Marta zwana Sawicką IP: 213.199.250.* 26.03.04, 13:38
          Przede wszystkim to należy zacząć od tego, że częściowo wszyscy macie
          racje :)

Chodzi o to, że Sawicka faktycznie jest beznadziejna jako rzecznik, i to
          już bez znaczenia czy jest czerwona, prawicowa, na usługach prezydent czy
          kogokolwiek. To co robi, robi poprostu niefachowo i daje się manipulować - a to
          jest, wręcz przeciwieństwo rzecznika prasowego.

Ale Sawicka jest o wiele lepsza od niejakiej pani Jedrzejczak, która była
          już wyjątkowo do dupy, że przeproszę za wyrażenie, ale z tą kobietą to dopiero
          były "cyrki" !!!! Sawicka jeszcze jako tako udziela informacji i nawet
          jeśli "kłamie" to, przynajmniej - coś mówi. Natomiast kochana Alicja na 10
          zapytań, miała jakiekolwiek pojęcie o czym mowa w 3-4 przypadkach ! Żeby
          uzyskać zwykła, najprostszą informację jaką uzyskuje sie od "zwykłego"
          rzecznika "od ręki", Alicja kazała dzwonić za 3 lub 4 godziny bo ona musi
          posprawdzać, bo eeehhhh ona nie zna szczegółów, bo ona właśnie dopiero
          przyszła, bo ona się nie orientuję, bo ona nie udziala informacji (to od czego,
          jest kurwa rzecznik!??? ), bo ONA JUŻ MÓWIŁA, ŻE NIE MA CZASU .... itp. itd.

Jak tylko dowiedziałem się, że Sawicka wraca ze szpitala i wraca do
          obowiązków rzecznika, to jakoś tak, dziwnie odetchnąłem... szczęście w
          nieszczęściu ?

Pzdr
          • Gość: pawel Re: Marta zwana Sawicką IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 16:09
            a ja Panią Martę lubię :-)
            szkoda, że musi za innych nadrabiać miną
    • Gość: ja Re: Marta zwana Sawicką IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.04, 19:53
      Trzymaj się Marta! Komuna kona, choć jeszcze kopie w drgawkach. To się kończy.
      Będzie lepiej i to się liczy. Pa.:)
    • Gość: kras Re: Marta zwana Sawicką IP: *.acn.waw.pl 26.03.04, 20:46
      Ja odnioslem zupelnie inne wrazenie niz zalozyciel tego watku. Uwazam, ze wypowiedz byla dojrzala i
      w pelni precyzowala stanowisko. Choc w sumie to belkotu konferencji prasowej SLD nie warto bylo
      komentowac.
      • roberto_r Re: Marta zwana Sawicką 26.03.04, 21:08
        No coz punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Rzecznik jest od tego zeby
        innych tlumaczyc i tutaj Sawickeij mi nie zal. W koncu jej za to placa! Ale
        przykro mi bardzo, zadnej dojrzalosci w jej wypowiedziach nie slysze... Wrecz
        przeciwnie!
        • Gość: Basia Re: Marta zwana Sawicką IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.04, 21:21
          Brawo Pani Marto!Wypowiedź bardzo mądra, wyważona, choć tego bełkotu prostaków
          nie warto komentować! Oni sami swoimi wypowiedziami wydają świadectwo o sobie.
          Wstyd, że mamy "taką" większość w radzie."Wszechwiedząca" Jadzia-traktorzystka
          i sierżant Listowski to para, z dużego "towarzystwa wzajemnej adoracji". trzyma
          ich nic innego niż wspólny interes, im dobro miasta i nas, jego mieszkańców
          jest zupełnie obojętne!! Ostatnio listek stał się adwokatem Jarząbka, nie
          ozostawiając wątpliwości czyje interesy reprezentuje!!!!
          • Gość: kiks Re: Marta zwana Sawicką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:30
            Chyba odnoszę wrażenie pozostałe do reszty forumowiczów czytających ten wątek,
            że Pani Marta czy ktoś z rodziny postanowił poudawać "wielkie poparcie" i pisze
            i pisze i pisze i pisze :)))))))) I tak Cie martusiu wolę niż Jędrzejczakową
            czy kogoś z czerwonej bandy, więc nie kombinuj na necie ;P
    • Gość: BSR Re: Marta zwana Sawicką IP: 195.116.92.* 27.03.04, 18:29
      Brawo Marta! Jestes swietna. Komuchy nie dorastaja Ci do piet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka