grunberger 07.11.10, 23:50 Super! Szkoda tylko, że wiedza nie jest już w cenie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luk Re: Zielonogórscy tancerze w finale Mam Talent! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 09:01 Wszyscy tańczą i śpiewają, oceniają. Nikt nie pracuje. Dziwny jest ten świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Zielonogórscy tancerze w finale Mam Talent! IP: 109.110.223.* 08.11.10, 15:22 przecież są to studenci ,więc o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Super tańczyli :))) 09.11.10, 08:09 A co to za talent,wyćwiczony ?Lata ćwiczeń ,zawodów . To zawodowcy. p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hy? Re: Super tańczyli :))) IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.10, 08:33 Moze zaczeli cwiczyc, bo zauwazono u nich talent? Odpowiedz Link Zgłoś
seks-pir Mam Talent! 2+2=5 10.11.10, 12:13 Mam talent. U mnie 2+2=5 Czy nadaję się na biznesmena z PO-lędwicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Mam Talent! 2+2=5 IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.10, 13:09 Tak. Mozesz tez liczyc naboje dla malych PiStolecikow. "Grzegorz Chlasta: Ale sam pan powiedział, że PiS to sekta. Dlaczego? Norman Davies: Sektę się definiuje od zachowania. To jest słowo bardzo wyważone. Bardzo pasuje do zachowania tej partii, przede wszystkim od wyborów prezydenckich. Na pewno ta tragedia w Smoleńsku pomaga. 2-3 lata miała być to partia opozycyjna, teraz przeciwdziała systemowi. Rzuca wyłącznie oskarżenia, najostrzejsze z możliwych. Stwierdza, że większość ludzi nie rozumie co to naród. Nie może być gorszego stwierdzenia w polityce. Nie ma w tej chwili dialogu, są tylko oskarżenia. Jak jest propozycja to warunki są tak niemożliwe do spełnienia, że nikt by tego nie przyjął." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8584618,Norman_Davies__Niewiele_jest_okresow_w_historii_Polski_.html Odpowiedz Link Zgłoś