romantic30 01.12.10, 09:07 Witam,wszystkich jestem ciekawa wasszych opini na temat koncertu? prosze się wypowiadać. JA byłam i jak dla mnie tragedia.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzo Re: koncert modern talking-opinie IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 10:22 Nie było tak źle. Boney M - 3 dziewczyny i koleś udający murzyna wypadli słabo, bo muzyka leciała z playbacku. Thomas Anders z żywym zespołem dawał radę, choć szału nie było. Najlepsze były chyba końcowe solówki członków zespołu :)) Porażką była organizacja. Ponad półgodzinna obsuwa zirytowała chyba wszystkich. Poza tym to sprawdzanie sprzętu w trakcie imprezy. Nie można było tego wcześniej zrobić? No i szkoda, że piwa nie sprzedawali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredka Re: koncert modern talking-opinie IP: 192.168.1.* / 192.168.0.* 01.12.10, 13:26 Fakt, szału nie było. Łącznie ok. 50 minutowe opóźnienie. Boney M może być, zaśpiewało znane hity, murzyn faktyczne "cienki", te próby tańca żałosne - to nie już ten zespół co kiedyś. Thomas Anders promował głównie swoje albumy, a wszyscy raczej nastawili się na znane hity Modern Talking. Rozczarowałam się. Jakby na "odczep" zaśpiewane na bis "Cher, cheri lady", aby nie było, że śpiewał tylko swoje kawałki. Dużym plusem była muzyka na żywo, perkusista świetny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantic30 Re: koncert modern talking-opinie IP: *.zielonagora.hypnet.pl 01.12.10, 16:54 Myślę dokładnie to samo co Ty zgredka, szału nie było a Tomas Anders smucił lekko mówiąc:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: koncert modern talking-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.10, 18:13 Organizacja FATALNA !!! Nazwa organizatora imprezy "Dlaczego Nie" jak dlamnie zostala wyjasniona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: koncert modern talking-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.10, 18:58 Popieram poprzedników. Kasują 90 zyla za "gwiazdę" która nie potrafi zaśpiewać ludziom kilku przebojów sprzed lat i którą można zobaczyć za free na dniach Pcimia Dolnego... Robią wiele hałasu, że Mega Koncert, puszczając milion razy reklamówkę w miejskim radio (którą czyta Pan radioDJ, znany wodzirej, z firmy "bo nie"...) - normalnie przestałem włączać RZG :(( Realizacja imprezy zawodzi, scenografia...marniutko, światła-bez szału, artysta śpiewa nikomu nie znane kawałki, Boney M - chyba szósty skład hehehe I to ma być Mega Koncert? Może na firmowym party - byłoby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dara Re: koncert modern talking-opinie IP: 188.93.162.* 01.12.10, 20:01 Podzielam Wasze opinie.Boney M-kurcze, jakaś masakra.Gość udający murzyna i ta jego "seksi" koszulka. A Andres - jakoś tak się za bardzo rozgadał, skupił się za mocno na swojej płycie, a kawałki sprzed lat śpiewane na siłę.Szkoda w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ecotexpoland Re: koncert modern talking-opinie 02.12.10, 15:33 Niektórym ludzią to nie dogodzi .Anders zaspiewa utwory Modern Talking -żle ,to się okaże że nic swojego nie tworzy tylko bazuje na starych kawałkach.Zaśpiewa swoje utwory -też żle bo się okaże że ludzie powiedzą że nie to chcieli usłyszeć tylko stare utwory z przed lat.Koncert ogólnie był ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: koncert modern talking-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 15:46 Ludziom to nigdy się nie dogodzi!!! Dobrze,że Romek Awiński chociaż próbuje podnieść "tego feniksa z popiołów' jakim jest całkowity zanik takich wydarzeń w Zielonej Dziurze! Najlepiej to wybrać się na spacer do Focusa i snuć się po marnych butikach, wysłuchiwać marnego spikera ,który namawia klientów do mordobicia ;p Normalnie żenada ! Dziękuję Romku,Redakcjo za to wydarzenie! Czekam także z niecierpliwością,na kogoś,kto otworzy w końcu dyskotekę dla "starszej młodzieży" gdzie wstępu nie będą miały zasmarkane szczeniaki,słuchające techno.Żywię nadzieję,że będzie tam weryfikacja wieku na podstawie dokumentów +35 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: koncert modern talking-opinie IP: 80.48.6.* 02.12.10, 17:22 Romek daj spokój i nie pisz o sobie w 3ciej osobie. Poza tym rób dalej te wesela, przynajmniej można podlać gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: koncert modern talking-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:24 Człowieku, czy Ty byłeś kiedyś na prawdziwym koncercie??? I co to za wydarzenie z odgrzewanymi marnymi kotletami sprzed lat??? Cieszę się, że chociaż w KAwonie albo w Filharmoni sa czasem dobre koncerty, bo inaczej rzeczywiscie bylaby to zielona dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macio Re: koncert modern talking-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.10, 09:34 Filharmonia: 120 za bilet gawlinskiego? Krajewskiego? Cena z kosmosu - nie dla zwyklego mieszkanca niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: koncert modern talking-opinie IP: *.cdma.centertel.pl 03.12.10, 18:44 obawiam się, że to już standard. popatrzyłem na inne miasta a tam 120, przy małych salach/klubach to noma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macio Re: koncert modern talking-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.10, 23:33 Przykladowe ceny z eventim.. ja standardu 120 nie widze. U nas niestety tak - imprezy abiplus. Poniżej ceny koncertów na jakie są w innych miastach i ceny Basia w Kalisz Arena - 90 pln White Lies, Poznań - 89 DŻEM Dżem, Wrocław Klub Muzyczny KULTOWA - 40 (u nas 120!!!!!!!!!!) Hołdys, Warszawa - 33/60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: koncert modern talking-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.10, 16:34 Macio. ja porównałem kluby, a Ty proponuje Kalisz Arena. A gdzie w ZG był Dżem za 120? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macio Re: koncert modern talking-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.10, 20:30 W Filharmonii. Podobnie sprawa sie miala z Rayem Wilsonem kidy przyjechal do nas. W ZG bilety po cenie "europejskiej", w reszcie Polski za pol lub 1/3 ceny w podobnych miejscach pod wzgledem pojemnosci. Niestety abiplus wyznaje zasade ze jesli wyprzedaja pelna sale to ceny biletow sa w tym momencie przyzwoite. Logika przynoszaca moze zyski ale przyciagajaca "specyficzna" publicznosc. Bylem na Wilsonie i czesc ludzi nie miala zielonego pojecia na co przyszli - impreza z cyklu "drogie bilety - warto byc". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: koncert modern talking-opinie IP: *.cdma.centertel.pl 07.12.10, 00:09 troche nie kumam tego co piszesz... ale może dlatego, że nie analizuje tego kto koncert organizuje. nie ma to dla mnie znaczenia. jednak byłem na Dżemie i bilet... mam go do dziś... bo dostałem go emailem, kosztował 90złotych i widnieje na nim jakies stowarzyszenie menażeria jako organizator. coś tu motasz:) byłem też na AMJ i nie pamiętam ale to chyba kawon robił i bilet też był po 120. w sumie jednak...to nie wiem po co ta dyskusja. heh... może jestem z tej dziwnej publiczności i bilet na gawlińskiego już mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macio Re: koncert modern talking-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.10, 12:52 Z Dzemem moj blad - przyznasz jednak ze przebitka cenowa jest duuuuza :-) Co do AMJ no to przepraszam ale jak na polskie warunki jest to gwiazda ktora podejrzewam ma prawo sobie krzyczec stawki ktore maja potem przeniesienie na ceny biletow ale Krajewski...? :-) Pomijajac jednak kwestie cenowe fajnie ze w ZG jest publicznosc i przede wszystkim duza ilosc koncertow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: koncert modern talking-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 16:11 nie wiem jaka przebitka, nie znam kosztów organizacyjnych, AMJ... gwiazda... hmmm zostawię bez komentarza bo nie podzielam, dla mnie ona jest zmanierowana i po koncercie w filharmonii kilka lat temu postanowiłem na jej koncerty nie chodzić, Seweryn natomiast to nie moja bajka, ale moi rodzice na przykład cieszą się na ten koncert i dla nich to artysta - legenda, więc chyba nie nam rozsądzać. poza tym mam generalnie taką zasadę w życiu, że w cudze portfele nie zaglądam. ani artyście, ani organizatorowi, ani nikomu. kupuje to na co mam ochotę i na co mnie stać - od samochodu po bilet na koncert. w jednym zgoda, w ZG jest dużo imprez. jeśli jest na nich publiczność to super, bo to znaczy, że ludzie mają pieniądze na bilety:) Odpowiedz Link Zgłoś