okki3 27.01.11, 12:57 Gdzie mogę znależć taki kurs? może ktoś wie od razu kiedy zapisy, cena... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inga Re: kurs grafiki, obróbki zdjęć IP: 80.50.140.* 27.01.11, 15:00 na wakacjach uczestniczyłam w kursie grafiki komputerowej-z obsługą photoshopa, był w całości finansowany przez unię, 8 weekendów, organizatorem była firma chyba z wrocławia, zajęcia w zielonej górze. to ich strona, poszukaj czy jets na wybór, z tego co pamietam miał byc cały cykl tych szkoleń pozdrawiam www.dcrl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
okki3 Re: kurs grafiki, obróbki zdjęć 28.01.11, 13:41 o tym projekcie już się dowiadywałam, ale on jest skierowany do osób z wykształceniem co najwyżej średnim, jak ktoś ma wyższe to odpada :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: kurs grafiki, obróbki zdjęć IP: 80.50.140.* 31.01.11, 14:19 cóż ci mam powiedzieć:) czy ktoś cię zmusza do przedstawienia dyplonu ze studiów....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hy? Re: kurs grafiki, obróbki zdjęć IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 17:51 Prawo go zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: kurs grafiki, obróbki zdjęć 10.02.11, 00:26 hmmmmm dziecino 1. Co do kursu na Twoje potrzeby. a) fotografia - generalnie fotograf jest zawodem, posiadającym swoje regulacje i podstawy kształcenia. Jego nauka zakończona jest egzaminem państwowym (Izba Rzemieślnicza albo OKE - co do drugiego nie jestem pewien). b) kurs fotografii - kiedyś przy Szkole Myślenia Twórczego coś podobnego było (bodajże Lubuska Szkoła Telewizji i czegoś tam) c) Kurs obróbki zdjęć - jeżeli nie jest potrzebny Tobie kurs, jako kurs niezależnie od poziomu wiedzy i umiejętności, jakie uzyskasz to szukaj. Jeżeli zaś zależy Tobie na praktytcznych umiejętnościach (bez uszczerbku na wiedzy) to: PROŚCIEJ JUŻ NIE MOŻNA. 2. Kursy z UE na takie rzeczy a) Bez obrazy, ale jest to najzwyklejsze roztrwanianie środków publicznych! Do przeprowadzenia takich kursów potrzebny jest: PC z systemem Windows + Photoshop x Ileś tam stanowisk komputerowych. K...wa po co? Czy myślicie, że komukolwiek da to pracę? eeeeee :D dlaczego? b) grafikie "trzeba sie urodzić". Nie można Kowalskiego posadzić przed kompem, dać myszkę w łapę i po miesiącu będzie z niego grafik. Świetne myślenie! Gdyby tak było to co drugi z nas byłby Da Vincim bądź innym Malczakiem. Mam ołówki w domu i papier, a jakoś z tego powodu nie umiem i nie potrafię dobrze rysować. Pomimo 2ch kursów moje szkice są poniżej przecietnej. c) Po zakończeniu (a moze i nawet w trakcie trwania) takich kursów większość z uczestników będzie pracować na pirackich wersjach AP! Czy zatem takie kursy przyczyniają się do wzrostu piractwa? d) nikt Wam nie wskaże całej rzeszy darmowych programów do obróbki zdjęć! Nikt nie myśli o tym, by cokolwiek Was nauczyć, ale tylko o zakończeniu programu i skasowaniu kasy! e) nie da się, po prostu nie da się na takim kursie nic osiągnąć! f) patrz punkt 1 lit. c Odpowiedz Link Zgłoś
paul123 Re: kurs grafiki, obróbki zdjęć 10.02.11, 20:52 Prosze bardzo: foto-graficznie.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milady Re: kurs grafiki, obróbki zdjęć IP: *.aster.pl 26.04.11, 16:05 od pol. kwietania 2011 taki 2-tyg. kurs grafiki komputerowej odbyl sie w szkole policelanej Zak przy ul. Chopina. koszt 500 zl. nie widze przeszkod, zeby zorganizowac go ponownie - musialoby sie zglosic minimum 4 osoby. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia2011 Re: kurs grafiki, obróbki zdjęć IP: *.play-internet.pl 10.05.11, 18:36 Ja mieszkam Krakowie i tutaj szukałam sobie szkoły. Może u Was też jest AXON? Oni prowadzą kursy komputerowe, kursy grafiki itd. Można sobie poćwiczyć pracę na corelu itd. Może znajdziesz coś takiego u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś