Dodaj do ulubionych

PiS chce trafić w gniazdo wyborcy

IP: *.ztpnet.pl 06.05.04, 21:20
Słuchałem Perczaka w RZG,oglądałem w ZTP.Te gościu to poracha.Jak można na
dzień dobry przyznać się,że nie jest zbytnio zaangażoweanym?
Obserwuj wątek
    • Gość: luter Re: PiS chce trafić w gniazdo wyborcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:19
      PiS - to Prawo i Socjaldemokracja ?
      A pościelowy trzeciego bliźniaka dorna, dr beton-Czarnecki czymu nie staje do
      wyborów - pechowy czy co? Moze namówi na miejsce na liście swojego czołowego
      wychowanka z PeCe tow. Jędrasia, to taki doświadczony polityk, który po
      odejściu z SLD błąka się po jak SlDP.
      • Gość: hanno Re: PiS chce trafić w gniazdo wyborcy IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.05.04, 11:38
        > A pościelowy trzeciego bliźniaka dorna, dr beton-Czarnecki czymu nie staje do
        > wyborów - pechowy czy co?

Czemu ? trudno dać odpowiedź na to pytanie.
        Wszak BETON to podstawowy materiał pod fundamenty, by budowla taka jak
        Parlament Europejski nie zawaliła się, zwłaszcza jak zostanie dociążona przez
        nowych eurodeputowanych.

Być może nie chce osierocić całej swojej zielonogórskiej partii PiS w liczbie 5
        członków (oczywiście łącznie z prezesem Czarneckim).

Tak sobie teraz pomyślałem "czy ktoś by chciał by nazywać go członkiem" ? no
        ale to nie na temat.
      • Gość: wyborca Re: PiS chce trafić w gniazdo wyborcy IP: *.crowley.pl 07.05.04, 14:29
        ale rewelacją listy PO jest niejaka Bukiewicz, ktora reklamuje się
        znajomością "amerykańskiego" bo byla sprzataczką w Ameryce
        • Gość: IIIks Re: PiS chce trafić w gniazdo wyborcy IP: *.idea.pl 09.05.04, 21:43

Perczak to jeszcze nic w porównaniu do ciemnoty Czarneckiego -wielkiego
          pełnomocnika PIS.
          Nie udał nam się w Zielonej Gorze zespół PIS wiedzą o tym bracia Kaczyńscy ale
          narazie nie zależy im na zmianie ,chociaż zastanawiają się nad zmianą tego
          Czarneckiego miernoty isłabeusza.
          • Gość: IIIks Re: PiS chce trafić w gniazdo wyborcy IP: *.ztpnet.pl 09.05.04, 22:01
            Pisz wale pod swoim nickiem.Nie ten IP,nie te poglądy.
    • Gość: KO Re: PiS chce trafić w gniazdo wyborcy IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 16:20
      Nie ma problemu Zielonogórzanie. Zapewniam Was, Surmacza starczy dla
      wszystkich. Pozdrowienia dla przyjaciół z poludnia.
      • Gość: sagan Re: PiS chce trafić w gniazdo wyborcy IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.05.04, 16:33
        z całem szacunkiem, ale za tego pana dziękujemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka