Dodaj do ulubionych

opinie na temat internetu od ,,Pawluka"

18.01.12, 11:01
Witam,
bardzo proszę o Wasze opinie na temat internetu dostarczanego z z Zakładu Usługowego ,,Pawluk" z Przylepu. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: opinie na temat internetu od ,,Pawluka" IP: 213.25.16.* 24.01.12, 20:11
      ja mam i jestem zadowolona , polecam
      • Gość: osmo Re: opinie na temat internetu od ,,Pawluka" IP: 89.28.231.* 25.01.12, 09:05
        A ja właśnie rozważam rezygnację...Po 7 latach :( Mam niby do 6 M ... Sprawdzałem kilkanaście razy "moc" 2,7 M to góra.... W niektórych godzinach jest porostu TRAGEDIA !
        Po interwencji telefonicznej u antypatycznej,opryskliwej PANIUSI (przez telefon) usłyszałem,ze nic nie miałem obiecane... I mam wykupiony pakiet DO 6 M !!! A nie 6 MB !!!! Także reklama reklamą, a wykonanie umowy to zupełnie co innego :P Dodam,że nigdy nie odnotowałem prędkości 6 M.
        W Święta myślałem,że mnie szlag trafi...Miałem wrażenie,że dzielę się łączem z całym osiedlam !!!!! Wstyd!
        W pracy mam Dialog... i jakoś nie ma problemów!
        • Gość: gość Re: opinie na temat internetu od ,,Pawluka" IP: *.netdrive.pl 25.01.12, 22:12
          Chłopie, bo dzielisz z calym osiedlem! Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawe, ale ma spolke macie jeden numer, ktory podzielony jest na gro osob. Wychodzi na to, ze w domu, za ruterem macie siec prywatna za prywatna! Sprawdzcie sobie wpisujac w konsoli (Uruchom -> cmd w Windowsie) ipconfig /all
          Jako brame macie 192.168.xxx.xxx tak? Czyli adres z puli prywatnej. To wlasnie zauwazylem u kolegi, ktoremu nie dzialaja popularne uslugi. Rowniez granie na konsoli jest utrudnione. No ale nic dziwnego, ze skoro dzielicie ten same numer na zewnatrz z setka innych osob.
          Przyznaje, mam neta u konkurencji, no ale wlasnie dlatego, ze mam stale, publiczne IP i zero problemow z netem.
          • Gość: mieszkańcy osiedla Re: mamy dosć robienia w balona ! IP: *.pawluk.org 17.11.13, 19:03
            Panie Pawluk mieszkańcy Batorego i Energetyków mają stanowczo dość cyrków ze świadczeniem przez pana usług internetowych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Proszę nie wysyłać bzdurnych wiadomości sms z przeprosinami na nasze komórki !!!!!
            Żądamy spełnienia świadczeń jako usługodawcy i juz nie interesują nas pana tłumaczenia się i spychologia,że winna sytuacji jest Telekomunikacja Polska SA !!!!!!!!!! Debilne tłumaczenia,że rewitalizowana jest pana sieć,nie zadowala mnie i innych też.Proszę nie kłamać, ponieważ to co nam pan świadczy o kant doopy można rozbić.Nie można korzystać z czegoś za co zapłaciliśmy,nie można pracować ! Permanentny brak dostępu do serwera,permanentne przerwy z przekazie internetu! To już nie żarty! A proszę pana pieniądze !!!!
            Tłumaczy pan bo...telekomunikacja ... A co grzebie od 3 miesiecy ?????
            Kota można dostać! 01 listopada Wszystkich Świętych - TRAGEDIA !! Telekomunikacja grzebała w Święta ??? Internetu nie było lub "rodził się w bólach" , 11 listopada to samo !!!

Drogi panie Pawluk,trzeba rozbudować swój serwer a nie namnażać klientów i kazać im sie "dzielić" gdzie sytuacja dochodzi to tego "kto pierwszy ten lepszy" - to kolejny zarzut !!!

Kolejną sprawą jest złożenie u pana pism z reklamacją na nie wywiązanie się z usług na świadczenie usługi ... Ponieważ pana sms "uspokajający" nie wyczerpują pana zobowiązań i powinno mieć to przełożenie na nasze pieniądze. Nie ma internetu,nie płacimy pieniędzy! Jeszcze tak nie było żeby za nic należała się panu pełnopłatność !

Litości nie ma ,ponieważ znany jest pan z praktyk,gdzie klient spóźni sie 1-2 dni z płatnością a pan bez większych wyrzutów odcina świadczenia od razu !!!
            Kto zna sprawe,wie o czym piszę.
            Mam nadzieje,że nasze faktury i rachunki będą odpowiedni pomniejszone o dni w których nie była świadczona usługa.
            • irenka82 mi pasuje 18.11.13, 17:39
              Jestem zadowolona już od kilku ładnych lat. Ceny nie wzrastają, internet działa, przez te chyba 7 czy 8 lat zdarzyły się 2 (dwie!!) awarie, zresztą szybko usunięte (nawet w któryśtam wolny długi weekend). Co do prędkości - mam tę samą od początku, nawet nie wiem ile dokładnie, ale dla mnie jest ok, bo raczej nie ściągam filmów czy strasznej ilości muzyki. Ogólnie - polecam, ale ja jestem raczej niezbyt wymagająca :)
              • kaminska.a Re: mi pasuje 19.11.13, 12:06
                A ja polecę netdrive - jakość zapewne ta sama co pawluk, ale tańsze podłączenie :) i bardzo niskie pingi jak na wifi do onetu leci ok 15ms. Prędkość 6 mb i jest 6mb :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka