Gość: kandydat do lo III IP: 195.117.82.* 09.06.04, 14:51 Według danych zawartych w programie NABOR 2004 na 168 miejsc zgłosiło się223 kandydatów.Takie dane podała też ta gazeta .Kto kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: C4 Re: 30 urodziny III LO IP: *.ztpnet.pl 09.06.04, 19:45 Pani redaktor chodzi o 2 ostatnie lata.Tak rzeczywiście było.Wiem ,ponieważ jestem uczniem i pamiętam jak dużo było kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: 30 urodziny III LO IP: *.ztpnet.pl 10.06.04, 12:50 a ja jestem tegoroczną maturzystką i pierwsze słysze że w LO 3 jest sala multimedialna.stołówki też tam nigdy nie widziałam!!! a co do 3 boisk to widziałam 2 i to tak okropne ze boiskami bym ich nie nazwała.tym trzecim ma byc chyba kawalek trawy do gry w siatkówke-nie polecam. nauczyciele są ogólnie fajni i wyrozumiali choć surowi ale teraz wiem ze to dla naszego dobra. pani dyrektor uczy geografii-polecam lecz nie zazdroszcze osobie ktora trafi do drugiej geografki "przyjaznej uczniowi" pamiętajcie co by się nie dzialo to mowcie ze jestescie za unia europejska moze to wam pomoze,jesli powiecie jakas swoja opinie na "nie" to moze wam grozic 1 lub gnebienie do konca waszego bytu w LO 3!!! ogolnie pozdrawiam wszystkich nauczycieli a szczegolnie pania od polskiego ktora uczyla klasę 4b - dziekujemy za cudowna atmosfere na maturze,mimo ze byla pani wymagajaca przez 4 lata-na maturze byla pani cudowna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: 30 urodziny III LO IP: *.ztpnet.pl 10.06.04, 17:38 Gruba przesada z tym artykulem. Jednak mimo wszystko szkoła jest ok, da się w niej spokojnie znieść 3 lata nauki. Odpowiedz Link Zgłoś