histora 15.06.12, 22:02 Może ktoś z Was polecić jakiś nocleg w stolicy naszego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizun9 Re: Warszawa - NOCLEG 15.06.12, 22:52 Ma byc drogo czy tanio? Bo jak drogo to polecam firmy wynajmujące mieszkania np www.capitalapart.pl/warszawa_apartamenty/apartamenty_na_doby_cennik byłem, spałem, jest oki. Jeśli ma być tanio to hostel na Tamce - rzut beretem od centrum, z okien widok na pałac Ostrogskich (przy odrobinie szczęscia) Nie spałem, ale słyszałem, że jest oki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helios Re: Warszawa - NOCLEG IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 20:32 ja spałem w apartamentach w centrum warszawy : www.bmg-apartamenty.pl ceny przystepne jak na centrum no i nowe budownictwo wiec standard super.polecam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Warszawa - NOCLEG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 09:40 Czasami bywam tutaj www.edsm.pl - jest spokojnie i mają ładne pokoje z łazienkami. Ceny nie są może super niskie, ale lokalizacja bardzo dobra do zwiedzania - praktycznie na starym mieście. No i jest świetna kuchnia, jeśli ktoś lub sobie gotować :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-sk Re: Warszawa - NOCLEG 04.03.15, 12:35 ludzie, co wy tak z tymi tanimi noclegami? widzieliście kiedyś, jaki jest standard w warszawskih hostelach? jakie są ceny? ja wolę dodać kilkadziesiąt zł i wykupić nocleg w centrum Warszawy, np w Hotelu Mazowieckim. Wrażenia niezapomniane, a w hostelach jak wiemy bywa różnie Odpowiedz Link Zgłoś