Dodaj do ulubionych

Lewica głucha na basen

30.06.04, 21:39
A jakby w tym basenie pływała woda ognista, to może i stanowisko rzekomych
było bardziej Nam, Mieszkańcom przychylne. Proponuję na najbliższą niedzielę
urządzić czyn społeczny i samemu wykopać fundament (performerzy zamiast
nagrywać kąpiel na video, ruszcie tym kołem sztuki, Duchamp byłby zadowolony
hehe)
Obserwuj wątek
    • Gość: kopaczka Re: Lewica głucha na basen IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 22:02
      kobiety mogą przynosić posiłki regeneracyjne
    • Gość: IIIks Re: Lewica głucha na basen IP: *.zielman.pl 01.07.04, 05:30
      Póki Listowski ma jeszcze wpływy w SLD to zapomnijcie o basenie.Kubicki będzie
      się uśmiechał i gadał tak jak go starzy towarzysze nakręcą.Za dogmat SLD
      przyjeło twierdzenie,że w Zielonej Górze,podobnie jak w Gorzowie, można wygrać
      wybory budując basen.Do tego jeszcze cała finansowa otoczka Agauareny i mamy
      tak jak mamy.Dziwię się pozostałym członkom i radnym SLD.Idą za pasterzem
      Listowskim jak barany na wyborczą rzeź.
    • Gość: aaaa Re: Lewica głucha na basen IP: 212.244.166.* 01.07.04, 08:27
      Temat basenu chyba należy już traktować jako element wkładu radnych SLD w
      utrzymanie opinii Zielonej Góry jako Zagłebia Kabaretowego . Ale to już dawno
      przestało być smieszne.
      Nie pamiętam takich chec podczas budowy basenów w miasteczkach : Żary czy
      Świebodzin. Po prost baseny zbudowano i z miasta wojewódzkiego tam jeżdzimy.
      Myślę, że miarą przydatności każdego pracownika ( a takimi są również radni-
      biorą kasę i mają COŚ zrobić) jest jego skuteczność. W Zielonej Górze Rada to
      zbieranina skłóconych impotentów, kłócących się jak się zabrać za panienkę-
      hałasu wiele , a efektów nawet nie ma co wypatrywać. Zostają Żary lub
      Świebodzin.
      Tylko czy na pewno nasze miasteczko stać na utrzymywanie tego kółka
      pasjonującego się jedynie rozgrywkami personalnymi ?????
      • Gość: dorota Re: Lewica głucha na basen IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 08:46
        zatem zaczynama postulować zmniejszenie składu RM
    • Gość: aja74 Re: Lewica głucha na basen IP: 212.244.166.* 01.07.04, 11:04
      A ja jestem przeciwny powstaniu basenu. I nie zebym mial cos na przeciwko.
      Wrecz przeciwnie....
      Ale powaznie to jestem przeciw. A to dlatego ze jak do tej pory wiele sie o tym
      mowilo wiele planowalo, kasa na to juz poszla nie raz i nie ma efektow. Niech
      ktos prywatny wybuduje i czerpie z tego zyski nie bede mial nic przeciw temu by
      sie tam wybrac. Ale jak miasto samo chce wykonac cos takiego to sie boje ze
      powstanie kolejna spolka ktora kase przeje miejsce sprzeda i tak dalej.
      Jak narazie nasze miasto jest 1000 hipermarketow a na rekreacje to tylko do
      hipermarketu.
      Konczac jestem za aquaparkiem ale nie za pieniadze podatnika tylko prywatna
      inwestycja.

AJA
      • marcin_zielonagora Re: Lewica głucha na basen 01.07.04, 19:30
        Przecież 99% basenów przynosi straty, to jest działalność nierentowna. Żaden
        inwestor prywatny nie zaryzykuje swoich pieniędzy, później najpewniej będzie
        ponosił straty. Dlatego basenów nie budują prywatne osoby ale samorządy.
    • Gość: adas niezgodka Re: Lewica głucha na basen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 15:05
      mamy radnych DEBILI. glabom sie zachcialo laptopow. niech sie do roboty wezma imbecyle. w rzadzie RP to samo.

zmniejszyc liczbe radnych!!!
      • Gość: Wiesio Re: Lewica głucha na basen IP: *.zielman.pl 01.07.04, 16:48
        Nie radnych,a radnych SLD.To oni uwalili basen i wymyślili laptopy.
        • Gość: wnerwiony Re: Lewica głucha na basen IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 19:11
          prezydentka też się rozochociła
    • Gość: imp To na pewno wścieklizna... IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 20:07
      jeden z objawów wodowstręt....
    • tezgucio Re: Lewica głucha na basen 03.07.04, 01:37
      andin napisał:
      > A jakby w tym basenie pływała woda ognista, to może i stanowisko rzekomych
      > było bardziej Nam, Mieszkańcom przychylne. Proponuję na najbliższą niedzielę
      > urządzić czyn społeczny i samemu wykopać fundament (performerzy zamiast
      > nagrywać kąpiel na video, ruszcie tym kołem sztuki, Duchamp byłby zadowolony
      > hehe)
      mam małą łopatkę, ale mogę trochę pokopać ...
      Na początek (aby oswoić radnych z wodą) proponuję zainstalowanie na wejściu do
      rady automatycznego zimnego prysznica. Po tym naturalnym, choć lekko wymuszonym
      zmniejszeniu ilości radnych, pozostali zdrowi radni z pewnością przegłosują
      zainstalowanie podobnych automatów w innych instytucjach nominalnie służebnych
      (urzędach).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka