Dodaj do ulubionych

Tajemnice tomografu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:22
U towarzysza Kubickiego wszystko jest "prawdziwe inaczej", wiadomo
dialekticzeskij materializm, dialektyka czarne jest białe i vice versa. Lenin
wiecznie żywy w warunkach postmodernizmu.
Obserwuj wątek
    • Gość: naskret Re: Tajemnice tomografu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 22:56
      a winny jest kto??? BUZEK

to trzeby byc madrym (inaczej) zeby znajac zakonczenie historii dac sie
      mianowac kapitanem titanica
      • Gość: Bat Re: Tajemnice tomografu IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 08:18
        Jeśli Kubicki ma zamiar budować autorytet SLD na bazie Polikliniki, to
        rzeczywiście zakończenie wszyscy znamy... Oj, nie wesoło Panie Dyrektorze-
        Przewodniczący, nie wesoło ...
    • tezgucio Re: Tajemnice tomografu 10.07.04, 02:12
      Gość portalu: urwis napisał(a):
      > U towarzysza Kubickiego wszystko jest "prawdziwe inaczej", wiadomo
      > dialekticzeskij materializm, dialektyka czarne jest białe i vice versa. Lenin
      > wiecznie żywy w warunkach postmodernizmu.
      Jakby do domu kupował lodówkę za 2tys zł to pewnie więcej by sparwdzał niż przy
      zakupie 100x droższego urządzenia. Jego tłumaczenie jest poniżej wszelkiej
      krytyki.
      • Gość: grys Re: Tajemnice tomografu IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 08:33
        Nie wiesz, że na głupotę nie ma rady?
    • Gość: IIIks Re: Tajemnice tomografu IP: *.zielman.pl 10.07.04, 06:40
      Już na tym forum o Kubickim pisałem.Młoda przykrywka dla działaczy typu
      Listowski.Ma się uśmiechać,dawać się kierować z tylnego siedzenia(chyba nie
      brzmi homo?:-)) i sprawiać pozory,że jest chętny do rozmów itp,itd.
      • Gość: Kralus Re: Tajemnice tomografu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:38
        Jezeli tacy fachowcy beda zarzadzac sluzba zdrowia jak pan Kubicki to nic
        dobrego z tego nie wyniknie, to skandal ze dyrektor polikliniki nie wie czy
        lampa jest zepsuta czy ktos ja wylaczyl ( niepojete jest jak ktos ze zewnatrz
        moze wylaczyc lampe w Poliklinice). Tak czy owak skandal.
        • Gość: naskret Re: Tajemnice tomografu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 08:20
          a ktory to pan dyrektor chwalil sie - podczas kryzysu sluzby zdrowia (grozba
          niepodpisanie umow przez lekarzy rodzinnych) - ze potrafi przyjac cala
          zielonagore i okolice w swoich murach i ich skutecznie leczyc.
        • Gość: Basia Re: Tajemnice tomografu IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 08:30
          Och! - Kubicki, Kubicki - dałeś się wpędzić w maliny ( a właściwie w jeżyny) i
          chyba dobrze wiesz przez kogo?! Będziesz teraz zbierał cięgi i myślę, że to
          dopiero początek ... Ale jak to mawiają : "widziały gały co brały!",
          więc "cierp ciało jeśliś chciało!"
          • Gość: IIIks Re: Tajemnice tomografu IP: *.zielman.pl 12.07.04, 16:09
            Basiu! Co Ty z tym ciałem?:-)Na pewno kotłuje się w Twojej duszy.Że też
            towarzysze z SLD nie docenili takiej mądrej radnej:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka