Gość: urwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:22 U towarzysza Kubickiego wszystko jest "prawdziwe inaczej", wiadomo dialekticzeskij materializm, dialektyka czarne jest białe i vice versa. Lenin wiecznie żywy w warunkach postmodernizmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naskret Re: Tajemnice tomografu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 22:56 a winny jest kto??? BUZEK to trzeby byc madrym (inaczej) zeby znajac zakonczenie historii dac sie mianowac kapitanem titanica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bat Re: Tajemnice tomografu IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 08:18 Jeśli Kubicki ma zamiar budować autorytet SLD na bazie Polikliniki, to rzeczywiście zakończenie wszyscy znamy... Oj, nie wesoło Panie Dyrektorze- Przewodniczący, nie wesoło ... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Tajemnice tomografu 10.07.04, 02:12 Gość portalu: urwis napisał(a): > U towarzysza Kubickiego wszystko jest "prawdziwe inaczej", wiadomo > dialekticzeskij materializm, dialektyka czarne jest białe i vice versa. Lenin > wiecznie żywy w warunkach postmodernizmu. Jakby do domu kupował lodówkę za 2tys zł to pewnie więcej by sparwdzał niż przy zakupie 100x droższego urządzenia. Jego tłumaczenie jest poniżej wszelkiej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grys Re: Tajemnice tomografu IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 08:33 Nie wiesz, że na głupotę nie ma rady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Tajemnice tomografu IP: *.zielman.pl 10.07.04, 06:40 Już na tym forum o Kubickim pisałem.Młoda przykrywka dla działaczy typu Listowski.Ma się uśmiechać,dawać się kierować z tylnego siedzenia(chyba nie brzmi homo?:-)) i sprawiać pozory,że jest chętny do rozmów itp,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kralus Re: Tajemnice tomografu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:38 Jezeli tacy fachowcy beda zarzadzac sluzba zdrowia jak pan Kubicki to nic dobrego z tego nie wyniknie, to skandal ze dyrektor polikliniki nie wie czy lampa jest zepsuta czy ktos ja wylaczyl ( niepojete jest jak ktos ze zewnatrz moze wylaczyc lampe w Poliklinice). Tak czy owak skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Tajemnice tomografu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 08:20 a ktory to pan dyrektor chwalil sie - podczas kryzysu sluzby zdrowia (grozba niepodpisanie umow przez lekarzy rodzinnych) - ze potrafi przyjac cala zielonagore i okolice w swoich murach i ich skutecznie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Tajemnice tomografu IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 08:30 Och! - Kubicki, Kubicki - dałeś się wpędzić w maliny ( a właściwie w jeżyny) i chyba dobrze wiesz przez kogo?! Będziesz teraz zbierał cięgi i myślę, że to dopiero początek ... Ale jak to mawiają : "widziały gały co brały!", więc "cierp ciało jeśliś chciało!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Tajemnice tomografu IP: *.zielman.pl 12.07.04, 16:09 Basiu! Co Ty z tym ciałem?:-)Na pewno kotłuje się w Twojej duszy.Że też towarzysze z SLD nie docenili takiej mądrej radnej:-) Odpowiedz Link Zgłoś