trawacho 11.12.12, 10:42 www.youtube.com/watch?v=Hhe1OpXXdq8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trąbczyński. Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.12, 11:37 Ele znienia onuce. "Odżydza przedpole". Walka o wolność w suchych onucach , to spełnienie "prawdziwego patryi........." "Demokratycznie będzie się bił". Ele , silny , zwarty i gotowy . Nie odda nawet ząbka czosnku. Nasz ci "łon"!.Nasz" Nie davidowy. Jego już od Tannenbergu gnają przed siebie. Gonią żyda.Łapią wszy.Maszerują. Zawsze zwyciężają. DUMA! DUMA! "Słowianińska siła". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele demokracja ? Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 12:14 fakty.interia.pl/polska/news/partie-dostaja-70-mln-z-budzetu-same-zbieraja-kilka,1871844,3 Słowianie ! zydowska propaganda codziennie wmawia nam ze w Polsce mamy demokraje ! [ sa na tyle taktowni ze nie mówia ze to żydowska demokracja ! dla żydów i chazarów ] Jaka to demokracja jak jedni dostaja sowita dotacje z budzetu ! a inni sa pomijani ? gdzie tu jest równosć prawa ? [odpowiem tak jak bsyk i trąbczynski !!! demokracja jest w dupie u murzyna !! i aby sie żydom w Polsce lepiej i dostanio żyło !!! ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 15:54 Idąc twoim tokiem myślenia wygląda na to, że ci co organizują dziś wszelakie marsze tez są żydami. Niemal 100 % organizatorów tych pochodów z ochotą korzystało lub w dalszym ciągu korzysta z dofinansowania państwa oraz systemu wyborczego. Przejrzyj nazwiska... Gdy nie udało im się wygrać wyborów, obrazili się i odeszli zakładając nowe partie i partyjki. Społeczeństwo z racji dobrej pamięci nie było nimi zainteresowane tymi tworami, więc założyciele czekali na dorastające pokolenie nastolatków niepamiętających tego co było przed i kim są ich wodzowie. Manipulacja trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do bsyka qpa Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 08:21 Nie raz mam wrażenie ze ty jestes kompletny zydowski idiota !!!!! dziesiątki razy pisałem ze zydo-chazarska mafia to PO PIS SLD PSL PD itp zydowskie małe partyjmki !!!! to oni pobierają z budżetu dotacje [ haracz ] nałożony na społeczenstwo bez pytania o zgode !!! Juz kilkanascie razy pisałem ze Naród idzie w Marszu 11 listopada !!!!! spontanicznie !!!!!! reszta marszów w Polsce to juz żydo-partyjne zbiegowiska ! urzadzane za pobrany haracz od pracujacego społeczenstwa HARACZ !!!!!! [ to tylko zydowskie hucpy ] Informuje !!!!!!! ze nie popieram ŻADNEJ !!! zydo-chazarskiej parti PO PIS SLD PSL PD itp. czy to do ciebie bodzio bsyku dotrze , do twej zydowskiej skołatanej łepetyny ? NIE POPIERAM !!! NIE POPIERAM !!! NIE POPIERAM !!!! NIE POPIERAM !!!! sa mi Obce !! z zydo-chazarskimi okupantami Polski i Polaków nie chce miec nic do czynienia !!!!!! Jedyny Cel to ! UNIA SŁOWIAN i DEPORTACJA żydów i chazarów do IZRAELA !!!!!! JEDNA KULTURA ! JEDEN NARÓD JEDNA TOZSAMOŚĆ ! [ tak jak robi Izrael dzis !!!! ] Amen ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.12, 09:21 ele do bsyka qpa napisał(a): > JEDNA KULTURA ! JEDEN NARÓD JEDNA TOZSAMOŚĆ ! > [ tak jak robi Izrael dzis !!!! ] Izrael jest państwem wyznaniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srata Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 13:24 tata Odpowiedz Link Zgłoś
trawacho Kaczor w 3 nieprzyjaznych dla PIS-u województwach. 11.12.12, 16:50 Przyjechał i...puścił bąka bizantyjskiego.W zielonce, wrocku i Opolu. Zrobił się smród po słowach o repolonizacji banków i uderzeniu w mniejszość niemiecką! ZERO logicznej,spójnej myśli w jego wypowiedziach.Ogólniki, ogólniki dla prostego ludu. W myśl znanej pisowskiej zasady/ wg Kurskiego/ -ciemny lud to kupi!!!!! Byłem i słyszałem i w połowie wyszedłem jak się zaczął powtarzać.A jego baje o tym jak do Hiszpanii powróciło 90% emigrantów ekonomicznych!!!! Zapomniał dodać , że dało to teraz kosmiczne bezrobocie/30-40/%. Czy takiemu bajarzowi można dać władzę do której dąży po TRUPACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nooooo...i ładnie zasłonił aferę z agentem Tomkiem.Kto teraz o tym mówi? PIS w lubuskiem KAPUT!!!!!! Tak nam dopomóż panie boże!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Marian Re: Kaczor w 3 nieprzyjaznych dla PIS-u województ IP: *.aster.pl 11.12.12, 17:02 > PIS w lubuskiem KAPUT!!!!!! Tak nam dopomóż panie boże!!!!!! O, przepraszam, jakiegoś zwolennika w naszych stronach mają , bo łazi to to po forach i obszczekuje rózne wątki. Raz się podaje za W.P., innym razem przedstawia jako niesforna, takie zamieszanie robi, żeby hałas był. U nas to faktycznie PiS powinien postawić na politykę prorodzinną i przysłać mu tu jakąś gorylicę w tzw. wieku "jebliwym" i za jakieś 18 lat nowy kaczorek będzie mógł rzucić pierwszym kamieniem w policję. Ale póki co, masz rację - PiS kaput i dzięki za to Panu Wszechmogącemu, Amen! :) Acha, i jeszcze moja babcia się przyznaje do Prezesa, ale ona już dawno nie ten tego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Kaczor w 3 nieprzyjaznych dla PIS-u województ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 08:44 POwski lemingu Trawacho! Lepiej rozlicz z obietnic swojego kłamliwego wodza Tuska.Ten to dopiero wciska kit ciemnemu ludowi. I zobacz na konieć POwski frajerze co nam Tusk z żydem Rostowskim na przyszłość przygotowali. Gierek to leszcz przy nich: www.zegardlugu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Marian Re: Kaczor w 3 nieprzyjaznych dla PIS-u województ IP: *.aster.pl 12.12.12, 11:34 We mnie zawsze budzi podziw prosta budowa pisowskich umysłów. Wszystko jest dla nich klarowne i przewidywalne. Jak kogoś nienawidzą, (a tych znienawidzonych jest sporo, oj jest) to ani chybi żyd, leming itp. "obrzydlistwo". Żadnych refleksji czy wątpliwości nie generują w swoich naurotycznych móżdżkach. Kolego, przekonałeś nas. Już dziś, w ten zimowy czas, ustawimy się pod lokalem wyborczym, aby w kolejnym rozdaniu oddać swój głos na szlachetnego wodza i zbawcę narodu - Jarosława Wielkiego i jego czeredę :) Pokój z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Duma duma ! Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 08:00 Narodowa duma ! Polak to Słowianin Słowianin to Naród Naród to Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobromir Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 08:07 Eeeeeeeee, nudy na pudy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 16:39 Mi Prezes kojarzy się raczej ze stylem przemawiania Gomułki niż Jaruzelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele USTAWKA !!! Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 08:45 Słowianie Polacy ! co charakteryzuje żydowskie partie w Polsce ? w sejmie nie odpowiada sie pytanie -odpowiedz ! spotkania z ludnoscia nie opowiada sie pytanie -odpowiedz !!! mozna spytac dlaczego nie robi sie pytanie i zaraz opowiedz ? bo to była by demokracja !!! a tak zadaje sie pytania na kartce ,potem działacz partyjny zbiera kartki z pytaniami i ????? i selekcjonuje pytania [ czytaj Cenzuruje ] i potem juz wygładzone pytania czyta sie liderowi parti !!! prawda ze cwane jest to ? i to to zydowstwo maifjne nazywa demokracja ! a to tylko Cyrk dla ogłupionego motłochu !!! to samo jest z Platforma Obywatelska !!!! Niedawno PO tez odbywała te Cyrki w Polsce !!!! do dzis nie moge sie dorosci relacji z tych cyrków Platformy !!!! cisza jak makiem zasiał !!!! Mafia partyjna w Polsce ze społeczenstwem SIE NIE SPOTYKA !!!! za bardzo stresujace spotkania te sa !!!! wola zamknete ustawki partyjne !!! mineło kilka lat od 1990 r i zydostwo partyjne chowa sie przed społeczenstwm !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do bsyka qpa Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 08:52 WSZYSTKICH CO WYRAŻAJĄ SWOJE OBURZENIE OBECNĄ SYTUACJĄ MAM PYTANIE .Na kogo zagłosujecie w następnych wyborach ? Za obecną sytuacje odpowiada układ rządzący POLSKĄ od 1989 roku .W ostatnim okresie gdy rządy objęła PO, jeszcze się pogorszyło, ale to nie oznacza że bez winy jest PiS, SLD,czy PSL.Nie dajmy manipulować się mediom,które są na usługach tegoż układu.TRZEBA WYŁĄCZYĆ TELEWIZJE WŁĄCZYĆ MYŚLENIE Jeżeli decydujemy się glosować w wyborach to analizujmy programy wyciągajmy wnioski, i głosujmy ŚWIADOMIE . Wybierzmy władze z poza układu,która zagwarantuje zmianę tej PATOLOGI jaka mamy obecnie.Trzeba zacząć od zmiany w referendum ordynacji wyborczej i wprowadzić JEDNO MANDATOWE OKRĘGI WYBORCZE. JOW był jedną z wielu niezrealizowanych obietnic PO. Jedno jest pewne jak amen w pacierzu bez odsunięcia od władzy starego układu PO,PiS, SLD,PSL i ich partyjek satelickich typu NJP,RP,itp, NIE BĘDZIE ŻADNEJ ZNACZĄCEJ ZMIANY. Wybierzmy siłę polityczną która ma w programie ,likwidacje niektórych podatków i maksymalną obniżkę pozostałych. Zagwarantuje głęboką i zasadniczą reformę systemu emerytalnego ,może likwidacje tej padliny jaką jest ZUS. Znaczące ograniczenie biurokracji, i wpływu państwa na gospodarkę.ZLIKWIDUJE DOTACJE DO PARTII POLITYCZNYCH. Wybierzmy władze która uszanuje nasz WOLNY WYBÓR, i prawo do decydowania o swoich ciężko zarobionych pieniądzach.Pozostaje kwestia Unii Europejskiej ale to temat na odrębną dyskusje . .Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji TO MASZ bodzio wpis pod JA ele którym sie podpisuje 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trąbczyński. Re: Przygotowania do pisowskiego marszu 13 grudni IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.12, 11:11 Ele,"słowianiński drug", Podoba mnie się w cześci twój plan deportacji. To tych , to tamtych. OK. Ale jak na mój gust jest mało ambitny. "Słowianinań" to nie jest ktoś , kto zatrzymuje się w pół kroku. TO KTOŚ !??! Taki w rozkroku potrafi . Dlaczego odrazu nie deportować wszystkich? Zamienić NARÓD. TO PROGRAM. To nie jest trudny PROGRAM. Słabsze jednostki , które życia w rozkroku nie wytrzymali , już dawno plecy pokazali. Jest ich już miliony. Następne tylko okazji szukają. Ele , jako ostatni , deportujesz się sam. Nawet "prezes" będzie przed tobą. Gdybyś taki program głosił, masz moje poparcie. To co dzisiaj z siebie "wydalasz" jest tylko śmierdzącą namiastką prawdziwego pogromu. NAPŻÓT ele! ŃĄPŻÓT ! Zmieniaj świat , jak twoi kierunkowi , którzy w alkoholowym obłędzie Pałac Zimowy szturmowali , bo chcieli mieć cieplej. Poszerz liste deportowanych. To napisałem "w powadze" poruszanego tematu . A teraz lużniej; to jasne ,że na twój program zagłosuje . A gdy już wszystkich deportujesz , usuniesz, zabronisz , wykluczysz , zawiesisz,|szeroko rozumiane|,wprowadzisz, wyprowadzisz. Gdy już nic nie będzie . Gdy już niczego nie będzie . WRÓCE , bo sobie z TOBĄ poradze i napewno CIEBIE do samodeportacji przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Plan Czerwonych Khmerów? IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.12, 09:29 Trąbczyński. napisał(a): > Zamienić NARÓD. Taki plan mieli komuniści w Kambodży pod kierownictwem Pol Pota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Marian Re: Plan Czerwonych Khmerów? IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.12, 15:20 Niemożliwe. A co z Koreą Północną, Kubą, a wcześniej frankistowską Hiszpanią, Włochami Mussoliniego i hitlerowskiemi Niemcami? Taki plan mieli wszyscy przywódcy systemów totalitarnych. Takie plany mają też wszyscy przywódcy z tzw. wizją, którym się zdaje, że bez nich naród nie da sobie rady. Takiego człowieka mamy obecnie na własnym podwórku. Niemal codziennie przekonuje nas, że kraj i naród trzeba zmienić i że to się może wydarzyć tylko pod jego przywództwem. Wszyscy wiemy o kogo chodzi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s marsz nieinternowanych panprezes oragnzuje 12.12.12, 13:24 Sakiewicz, kabareciarz kombatant, aktorka czerwona aktywistka, a na czele demonstracji On, Wódz i PanPrezes. O wolnom Polskem walczyć będom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trąbczyński. Re: marsz nieinternowanych panprezes oragnzuje IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.12, 15:32 Wykorzystał. Jak to prezes. Łubu , dubu! Łubu dubu! Niech nam żyje presez naszego .................................CUDU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do żydów ! Re: marsz nieinternowanych panprezes oragnzuje IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 09:11 Żydzi ! chazary !! na waszą polityke WIELOKULTUROWOSCI [ zniszczenia europejskiej i SŁowianskiej kultury] Odpowiadamy polityką JEDNOKULTUROWĄ !!!! [zachowanie swej tożsamosci zachowanie swojej kultury ] a ten film Dobitnie !!!!!!! mi uswiadomł ze jestescie WROGAMI Słowian i europy !!!!!!! www.youtube.com/watch?v=eKQePxx46XU&feature=player_detailpage#t=127s Słowianie ! tyle razy w mych postach dawałem link do tego faszystowsko-zydowskiego filmu ! i ANI RAZU zaden żydo-chazar nie zabrał głosu na tema filmu !!! dziwne co ? i nie mam złudzen z niejaki Trąbczynski czy trele Morele zabierz głos na temat tego filmu !!bo Oni i ich kamraci sa Śmiertelnymi Wrogami Słowian i Europy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 68-100 Re: marsz nieinternowanych panprezes oragnzuje IP: *.backiel.com.pl 13.12.12, 09:36 Eluchu z Jakucji - pomyśl i popatrz sobie idąc przez park tysiąclecia czy jakiś inny. Rośnie tam brzoza, dąb, grochodrzew pospolity (nazywany potocznie akacją), może jesion, może lipa. I co - rosną multi-kulti! Ale są mądrzejsze od elaków - nie mieszają się między sobą, zachowują czystość gatunku - brzoza nie miesza się z sosną. Palma ci w Zielonej Górze raczej nie wyrośnie. Ty podjudzasz do konfliktu zamiast proponować/propagować mądrość drzew - magicznych dla prawdziwych Słowian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gallileo ,chazar Re: marsz nieinternowanych panprezes oragnzuje IP: *.unitymediagroup.de 13.12.12, 10:11 Ele , prawdziwy "słowieńszczyku". Dziś trzynasty .TY maszerujesz. A ja wspominam. Chyba widziałem Twoją" lojalke". Koledzy "żydzi chwalili się osiągnieciem"; Ele też NASZ. Nie. Nie masz się czego wstydzić. Że już wcześniej IM służyłeś niż ja ŻYD. W jednym szerego z "Jarkiem" i wieloma z WASZEGO środowiska , dzielicie taki los. Bycze się za Twoje w Andaluzji w TV Trwam oglądając tych z tamtych list. Życie prawdziwe , jak Twoja WALKA , a nawet jak TY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus "Yankee go home." IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.12, 09:34 ele do żydów ! napisał(a): > Odpowiadamy polityką JEDNOKULTUROWĄ !!!! "Yankee go home." Odpowiedz Link Zgłoś