Dodaj do ulubionych

Odwołać Biczyka!

IP: *.zielman.pl 24.09.04, 05:58
A Wyborcza śpi.To 280 mieszkańców SM Kisielin składa podpisy pod wnioskiem o
zwołanie zebrania przedstawicieli,aby te ewentualnie odwołało Radę Nadzorczą
i zaprząd na czele z Biczykiem,a redaktorzy mają to w poszanowaniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: Odwołać Biczyka! IP: *.gala.net.pl 24.09.04, 11:31
      To ruszcie te swoje szanowne tyłki kisielinianie i wywieźcie go na taczkach. Wy
      tylko płaczecie a malo działacie.
    • Gość: Kyzcib Re: Odwołać Biczyka! IP: *.zielman.pl 25.09.04, 09:20
      No i akcja wysyłania dozorców do tych co podpisali wniosek dała
      rezultat.Właśnie Jaśnie Pan Biczyk oznajmił lokatorom,że jest za mało podpisów
      na liście.Szanowni mieszkańcy SM Kisielin!W pełni zasłużyliście sobie na
      takiego prezesa:)))Przez niego spółdzielnia,a więc i spóldzielcy stracili 41
      tys.zł+odsetki,bo się spóźnił ze złożeniem wniosku.Sądzi się za spółdzielcze,a
      nie za własne pieniądze.A wy wycofujecie podpisy,dając się takiemu typowi
      manipulować jak dzieci.WSTYD!
      • Gość: ziomal Re: Odwołać Biczyka! IP: *.zielman.pl 26.09.04, 14:11
        Szkoda mi tylko Pani Erber.Dzielna kobieta.
    • Gość: A.Ż. Re: Odwołać Biczyka! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 11:12
      Gościu jest odpowiedzialny za stratę w wysokości 41 tys+ odsetki.Powinien
      polecieć ze stanowiska prezesa.No ale rada nadzorcza...
    • Gość: WM Re: Odwołać Biczyka! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 21:26
      Każdy ma to na co sobie zasłużył. Mieszkańcu SM Kisielin mają Bińczyka bo na
      lepszego ich nie stać, Wstyd totalny tak dać się manipulować takiemu
      bezczelnemu facetowi, Zachowuje się jak panisko za wasze pieniądze. Jedyna
      kobieta miała odwagę się temu tyranowi przeciwstawić, a wy staliście za jej
      plecami. Stójcie tak dalej ,a Biczyk za tych pleców kopnie was w d..ę.
    • Gość: IIIks Re: Odwołać Biczyka! IP: *.zielman.pl 28.09.04, 22:23
      Ja to bym się zastanowił, czy aby wykorzystywanie przez prezesa dozorców do
      akcji wycofywania podpisów nie jest wykroczeniem lub przestepstwem.Podsuwam ten
      pomysł rebeliantom:)))Niech moc będzie z wami:)))
      • tezgucio Re: Odwołać Biczyka! 29.09.04, 02:27
        Gość portalu: IIIks napisał(a):
        > Ja to bym się zastanowił, czy aby wykorzystywanie przez prezesa dozorców do
        > akcji wycofywania podpisów nie jest wykroczeniem lub przestepstwem.Podsuwam
        > ten pomysł rebeliantom:)))Niech moc będzie z wami:)))
        Może to być za mały bacik na biczyka, ale jeśli tylko poskutkuje...
        Nie poddawajcie się
    • Gość: damian Re: Odwołać Biczyka! IP: *.max.com.pl 29.09.04, 08:56
      cóż, można się było spodziewac po JE Biczyku ze wszelkimi mozliwymi sposobami
      utopi wniosek. ale brak mi slow w stosunku do tej bandy KRETYNOW co podpisala
      sie pod wnioskiem i potem wycofala poparcie. ktos stara sie cos zmienic,
      poswieca sie, a inni maja to w dupie - po prostu TCHORZE!!!
      mam tylko nadzieje ze bylo ich niewielu, chcialbym poznac ich nazwiska (lista
      musi byc jawna), byc moze ktorys z nich to moj sasiad, ktoremu mowie 'dzien
      dobry', a moze (teoria spiskowa) celowo podpisywli sie pod wnioskiem ludzie,
      ktorzy planowli pozniejsze wycofanie sie i uwalenie wniosku.
      ad dozorcy: dostali rozkaz i jako glupi go wykonali. podejrzewam ze dostali za
      to kase (albo grozbe rozwiazania umowy) bo zwykle dozorca jak do mnie dzwoni
      do drzwi to po 5 sek. jest juz na innym pietrze, a tym razem dzwonil uparcie
      przez kilka minut az mu otworzylem, a jak sie potem platal...! dostal kopa i
      poszedl.
      Nic to- trzeba probowac dalej, moze innych to zmobilizuje i nastepnym razm sie
      uda. Ja w to WIERZE.
    • Gość: damian Re: Odwołać Biczyka! - wyborcza IP: *.max.com.pl 29.09.04, 09:32
      a myslicie ze redaktorzy to nie potrzebuja mieszkan???
      [tak o sedziach wypowiedzial sie jeden z prezesow spoldzielni na wypowiedz
      jednego z czlonkow ze poda go do sadu]
    • Gość: andrzej Re: Odwołać Biczyka! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 19:14
      popieram tą akcję
      • Gość: A ja popieram Bicz POPIERAM BICZYKA!!!!! IP: *.ztpnet.pl 12.10.04, 18:19
        Nareszcie znalazł ktoś dostatecznie mocny,żeby niektórym co nieco
        ukrócić.Dobrze krytykować,kiedy ma się długi.Jak wyglądało osiedle przed
        Biczykiem? Nie ze wszystkim mozna sie zgodzić,ale nie przesadzajmy! Najlepszy
        prezes to taki,który nic nie robi! Oczyścil choć trochę swoją stajnie? I czas
        już był najwyzszy!pozdrawiam serdecznie pana prezsa Biczyka.
        • Gość: piter Re: POPIERAM BICZYKA!!!!! IP: *.gala.net.pl 12.10.04, 18:45
          Podpisz sie tak jak powinieneś czyli Biczyk.
          Świetne macie osiedle. Takie czyste, zdbane, wspaniałe kolorowe i ocieplone
          bloki. Macie wspaniałą infrastrukturę w szczególności telekomunikacyjną... Nic
          tylko zazdrościć.
          • Gość: IIIks Re: POPIERAM BICZYKA!!!!! IP: *.ztpnet.pl 12.10.04, 20:23
            Wiesz dobrze piter,że się napierd... na tym forum,ale nawet ja potrafię docenić
            przeciwnika:))) Masz rację.To wyjątkowo szkodliwy człowieczek.Póki on rządzi
            spółdzielnią mieszkańcy mogą zapomnieć o Dialogu.
            • tezgucio Re: POPIERAM BICZYKA!!!!! 12.10.04, 20:49
              Jeszcze go nie odwołali? Odklejcie go od tego stołka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka