Dodaj do ulubionych

forum studenckie UZ, ZG >>> gdzie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:46
Czy jest jakies forum studenckie UZ, gdzie w internecie mozna porozmnawiac na
tematy uczelni?, prosze o adresy;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Studentka Re: forum studenckie UZ, ZG >>> gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:49
      dołączam się do pytania... to by było bardzo przydatne:)
    • stevills Z tego co wiem.... 26.09.04, 16:49
      ...oficjalnego nie ma.
      Można sobie pogadać nieoficjalnie.
      Np. na forum gazety albo przy piwku w knajpie:)

Pozdrawiam
      Kamil
    • Gość: Gather Re: forum studenckie UZ, ZG >>> gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:08
      bardzo szkoda, ze nie ma takiego forum :/ sama strona www.uz.zgora.pl tez nie
      zawiera wielu informacji :/ a jako pierwszoroczniak mam oczywiscie mnostwo pytan
      ;) moze czas zalozyc takie forum ? pomysle o tym i moze sam sie za to wezme ;)
      serwer mam z php i mysql wystarczy reklama, moderatorzy i bedzie Forum UZ ;)

btw
      o ktorej jest rozpoczecie roku akademickiego ? i na jakiej ulicy ? czy Podgorna
      czy Wojska Polskiego ?
      • dziewczynkaa Re: forum studenckie UZ, ZG >>> gdzie 28.09.04, 12:34
        to zalezy na jakim kierunku jestes, w poniedzialek sa normalne zajecia, wg
        planu, ktory jest w internecie (albo jeszcze sie pojawi), a we wtorek jest
        spotkanie z wladzami
        pozdrawiam!
        • Gość: Gather Re: forum studenckie UZ, ZG >>> gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:23
          jestem na elektrotechnice, czy dobrze zrozumialem, ze 1 pazdziernika (to jest w
          piatek) nie ma rozpoczecia ?
          • stevills Re: forum studenckie UZ, ZG >>> gdzie 28.09.04, 13:43
            W pierwszy dzień roku akademickiego odbywa się uroczysta inauguracja uczelniana:
            infoserwis.uz.zgora.pl/doc.php?w=130
            Terminy inauguracji wydziałowych są zazwyczaj podawane na tablicy ogłoszeń w
            okolicach danego dziekanatu bądź (czasem) na stronie www wydziału.

Pozdrawiam
            Kamil
          • Gość: ziutek Re: forum studenckie UZ, ZG >>> gdzie IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.04, 16:41
            > jestem na elektrotechnice

To zamiast siedziec na necie, rob sobie powtorke z matmy ;)
            • Gość: Gather Re: forum studenckie UZ, ZG >>> gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:20
              stevills dzieki za info :)
              ziutek: az tak strasznie ? a na powtorki to chyba za pozno ;)trzeba sie
              przygotowac do wyjazdu, bo w czwartek wyruszam :)
              • stevills Aaaa tam zaraz strasznie..... 28.09.04, 20:17
                ...jak przejdziesz pierwsze 2 lata to później już prawie z górki:))
                Na początek analiza matematyczna (całeczki, różniczki itp.), oraz podstawy
                elektrotechniki.
                Na tych dwóch przedmiotach jest największy odsiew.

I radzę się przykładać mimo wszystko od samego początku jeśli chciałbyś później
                obrać specjalizację związana bardziej z komputerami:))

Podeślij nazwiska prowadzących to cosik będe mógł powiedzieć więcej:)

Pozdawiam
                Kamil
                • Gość: Gather Re: Aaaa tam zaraz strasznie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 20:51
                  no trzeba sie przylozyc :) bo mam zamiar wlasnie wybrac specjalizjac zwiazana
                  bardziej z kompami, a co do wykladowcow, to nie mam pojecia z kim i co bede mial
                  :/ nawet nie znam planu :/ moze w piatek czegos sie dowiem
                  • irenka82 forum!! forum!! 29.09.04, 09:58
                    popieram utworzenie forum dla studentow. kto wie gdzie jest plan? u mnie w
                    dziekanacie nie ma,na necie tez ihiihihi podobna sytuacja byla rok temu,ludzie
                    ode mnie w ciemno jechali na zajecia.
                    • Gość: osm Re: forum!! forum!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:17
                      Plan w necie jest od tygodnia
                      • Gość: Gather Re: forum!! forum!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:25
                        plan.uz.zgora.pl chyba znalazlem :) tylko za cholere nie wiem do jakiej grupu
                        naleze :/ bo sa tam 4 (elektrotechnika dzienne mag), a wogole zdziwilo mnie to,
                        ze na Informatyce nie maja W-F ?!
                        • stevills A kto Ci to powiedział?? 30.09.04, 17:59
                          Na informatyce nie ma W-F'u??
                          Pierwsze słyszę.
                          O ile dobrze pamiętam to W-F jest na 1-szym i 2-gim roku.
                          Łącznie było tego chyba 3 semestry, a skoro nie ma teraz w planie to pewnie
                          będzie od 2-go semestru.
                          Chociaż siatki zajęć też się zmieniają....
                          Jak jesteś twardziel to polecam siatkówkę u Pana Millera:)
                          I jego zajefajne rozgrzewki:))

A jak chcesz wiedzieć do jakiej grupy należysz- zgłoś się do dziekanatu.
                          Tam Ci miła Pani powie:)) I się ciesz, żeś na elektrotechnice, bo ten kierunek
                          ma chyba najbardziej przyjazną Panią z Dziekanatu:))

Pozdrawiam
                          Kamil

PS>I w ogóle to proponowałbym pojawiać się czesto w okolicach dziekanatu.
                          Często niektóre informacje są dostępne tylko tam.
                          • Gość: Filemon Re: A kto Ci to powiedział?? IP: *.zielman.pl 01.10.04, 07:04
                            Do roboty akademusy. Te wszystkie pytania zadajecie jakby licząc na to, że może
                            jeszcze w październiku będą wakacje.
                            • stevills Do mnie pijesz??? (bt) 01.10.04, 10:41
                              .
                            • Gość: 48x A co ? Skończyły się ? Szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:45
                              • Gość: Reeds Zielonogórskie Forum Studenckie IP: *.pskargi.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:51
                                Witam wszystkich i zapraszam do wielotematycznej, wolnej dyskusji na stronie
                                www.uz.forum.prv.pl (Start 11 października 2004 )
                                Zarejestruj się już dziś... Naprawdę warto...
                                • Gość: ziutek Re: Zielonogórskie Forum Studenckie IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.04, 17:25
                                  Mi ta strona sie nie laduje :/
                                  • Gość: Reeds Re: Zielonogórskie Forum Studenckie IP: *.pskargi.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 19:43
                                    Niestety to wina serwera, juz trwają rozmowy o przeniesieniu Forum na inny
                                    serwer... już niedługo problemy powinny zniknąć. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka