Dodaj do ulubionych

Wlewy z vit.C szukam

01.11.16, 22:40
Poszukuje Lekarzy w woj.Lubuskim ,który robi wlewy dożylnie z Vit.C
Proszę o kontakt pilne.
Obserwuj wątek
    • Gość: nicelus Re: Wlewy z vit.C szukam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.11.16, 00:33
      ddekam napisał(a):

> Poszukuje Lekarzy w woj.Lubuskim ,który robi wlewy dożylnie z Vit.C
      > Proszę o kontakt pilne.

Czyżby nie było w tym województwie fałszywych lekarzy żerujących na ludzkim nieszczęściu?

Jak wiadomo nadzieja umiera ostatnia. W latach siedemdziesiątych kupowałem w Warszawie w specjalnym sklepie i woziłem jednemu choremu na raka naftę gdyż on był przekonany że ta nafta mu pomoże. Wtedy krążyły opowieści z całego świata, jak wielu ludziom już nafta pomogła i chorzy byli przekonani że im ta nafta pomoże. Nikt nie był w stanie ich przekonać, że nafta jest szkodliwa.

Minęło czterdzieści lat i widzę, że pomysł szybkiego dorobienia się na nieszczęściu chorych na raka wrócił, ale tym razem w postaci dożylnych wlewów witaminy C. Chorych nikt nie przekona, że jest to szkodliwe, podobnie jak to kiedyś było w przypadku picia nafty. Nie jest tu bowiem prawidłowym pytanie: "pomaga, czy nie pomaga", lecz pytanie: "szkodzi, czy nie szkodzi".

Naukowcy z Uniwersytetu Harvard w Bostonie w 2009 roku udowodnili, że szkodzi. Podawanie witaminy C jest katastrofalną poradą, gdyż wspomaga rozwój raka.

Jest to łatwe do zrozumienia. U zdrowego człowieka chore komórki odłączają się od masy, obumierają i są wydalane z organizmu. U chorego te komórki nie obumierają, lecz rozpoczynają wędrówkę po całym organizmie. Osiedlają się gdzieś i rozmnażają. Podawana dożylnie witamina C zaopatruje te chore komórki w potrzebną im do życia energię.

W ten sposób można też zrozumieć znany mi przypadek całkowitego wyleczenia raka, po którym chory opowiadał, że raka zagłodził. Proszę jednak tego nie traktować jako poradę. Nie jestem lekarzem. O poradę proszę udać się do lekarza, ale prawdziwego, a nie fałszywego.

• Gość: Paula Re: Wlewy z vit.C szukam IP: *.ko-gorzow.edu.pl 12.01.17, 11:42
      najbliżej to chyba w Poznaniu

medical-studio.pl/cennik.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka