Dodaj do ulubionych

Uczyliśmy popularnych

IP: *.uz.zgora.pl 14.10.04, 14:34
Nie dosyć że jestem pierwszy to jeszcze się pomądrze i zapytam "Co z tym
Lisem??" - Tomaszem Lisem, absolwentem najlepszego liceum, bo "jedynki"
a (wice)marszałek Sejmu Zych, czy inna Maryla Rodowicz.
Pewnie jeszcze paru się znajdzie.
Trzeba przypominać takich znanych ludzi, bo na przykład nawet ja do tej pory
nie wiedziałem że Joanna Brodzik jest zielonogórzanką :-)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ziutek Re: Uczyliśmy popularnych IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.04, 16:26
      > nie wiedziałem że Joanna Brodzik jest zielonogórzanką :-)

No bo nie jest. Pochodzi z Ktosna Odrz. Jesli dobrze pamietam. :)
      • croolick Re: Uczyliśmy popularnych 14.10.04, 16:38
        Gość portalu: ziutek napisał(a):

> > nie wiedziałem że Joanna Brodzik jest zielonogórzanką :-)
        >
        > No bo nie jest. Pochodzi z Ktosna Odrz. Jesli dobrze pamietam. :)

W tej reklamie farby do wlosow to jej matka dzwoni z Lubska ;-) Urodzila sie w
        Krosnie ale mieszkala w Lubsku i tam mieszka jej rodzina.
        • Gość: soory Re: Uczyliśmy popularnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:08
          jesteś w błedzie!wszystkie info o naszej Joasi są nieprawdziwe.Pokumaj nieco-
          gamoniu.
        • Gość: Offca Re: Uczyliśmy popularnych IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.05, 23:35
          Ojojojoj...
          Troszkę sprostuję. Joasia urodziła się w Krośnie Odrz.,mieszkała przez pewien
          czas w Lubsku a potem w Zielonej. Uczyła się w SP 13 i VII LO. I wszystko
          jasne :) Pozdrawiam zainteresowanych :)
    • Gość: AMG Re: Uczyliśmy popularnych IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.04, 18:05
      Co do Rodowiczki to ona tutaj spedziła zaledwie kilka początkowych lat , wiec
      jej za bardzo tu nie pouczyli!
    • Gość: etam Re: Uczyliśmy popularnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:13
      Joanna Brodzik nie jest zielonogórzanką.Asia całe żzycie powiada że urodziła
      się poz "Zielonką",a ztego co mi wiadomo to miejsce urodzenia ś wiadczy o
      pchodzeniu!Oczywiscie nie mówimy o społecznym.
    • Gość: były uczeń Re: Uczyliśmy popularnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 18:55
      cytata z komentowanego artykułu:

„Na lekcjach Mi...... jest dyscyplina, choć lubi z uczniami także pożartować.
      Jeśli zabiera klasę na wycieczkę, zwiedzają muzea albo targi samochodowe. Zero
      nudów.”

No ładna mi dyscyplina, pamiętam co się wyprawiało na jej lekcjach a działo
      się oj działo, wstyd tu teraz o tym pisać. W samochodówce często wołała dyra na
      pomoc bo sama nie była w stanie zapanować nad nami i te uwagi wpisywane do
      dziennika też były odjazdowe zajmowały pod koniec roku kilka stron, oj red.
      dobry dziennikarz zawsze sprawdza informacje a potem je zapodaje
    • Gość: kicia Re: Uczyliśmy popularnych IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 20:04
      jeżeli już pani redaktor wymyśliło się coś fajnego , to niech pofatyguje się do
      wszystkich szkół /powiedzmy do większości/ , bo w każdej znajdzie ciekawe
      nazwiska z przeszłości - olimpijczyków, aktorów, polityków itp.
      • Gość: były uczeń Re: Uczyliśmy popularnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:15
        pani redaktor wcale nie pofatygowała się do szkół, niektóre jej komentarze
        mijają się daaaaaaaaaaaleko z prawdą.
    • verdiprati Re: Uczyłem p. Maję Sałwacką z GW 07.01.05, 06:43
      W ogólniaku!!!
    • Gość: k Re: Uczyliśmy popularnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:30
      k
    • Gość: :0 Re: Uczyliśmy popularnych IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:17
      to super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka