Dodaj do ulubionych

Kajakiem przez ocean

IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.10.04, 22:56
jak najbardziej popieram 'szalone' i jeszcze bardziej zwariowane pomysly.
POZDRAWIAM!
Obserwuj wątek
    • Gość: verdiprati Re: Następne wyzwanie!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.10.04, 06:54
      Balonem na księżyc!
      • Gość: ROBAL Re: Następne wyzwanie!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 18.10.04, 07:05
        PAWEL , do przodu!!!!!!!! Powodzenia i nieugiecia zycze ci z calego serca -
        robert carewicz..."zamorski" zielonogorzanin
    • Gość: Dariusz Re: Kajakiem przez ocean IP: *.knot.slupsk.pl 18.10.04, 08:41
      Powodzenia i mocnej psychiki życzę! Nie odpuszczaj! Pokaż temu oceanowi, co
      Polak potrafi!!
      • Gość: kajetan Re: Kajakiem przez ocean IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 13:27
        widziałem film Krzyśka Gawałkiewicza o tym kajakarzu jak przepływa z Owensem
        Bałtyk i film kończy się napisem, że p.Paweł marzy o wyprawie przez ocean i
        proszę! Marzenia stały się faktem! Powodzenia!!!
        PS. Gazeta Lubuska podaje, że Katos ze Sky Piastowskie dostał nominacje do
        Offskara za zdjęcia do filmu, w którym zdjęcia robił właśnie Krzyrek
        Gawałkiewicz. Ten sam błąd jest na filmowej Stopklatce i nie wiem czy Katos
        próbuje wyrolować Krzyrka czy to tylko pomyłka warta korekty!
        • Gość: gl Re: Kajakiem przez ocean IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.10.04, 15:38
          KATOS nie jest już w SKY PIASTOWSKIE a film INTELEKT KOLLAPSE, w którym grał a
          do którego zdjęcia robił GAŁKA nie jest produkcją SKY.
          Gratuluje nagrody w Toruniu i nominacji dla Krzyśka za zdjątka a wracając do
          wątku to 3mam kciuki za wyprawę PAWŁA!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka