Dodaj do ulubionych

Zielonogórzanka nabita w laptopa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:01
O jaki sklep chodzi? Bedę wiedział który uniknąć. A teraz ide na pierogi...
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:42
      o sklep LOGOS na Reja... juz dawno slyszalem ze robia kanty
    • Gość: hf Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.04, 09:19
      No przecież jestv w artykule napisane że LOGOS
      • Gość: mis uszatek Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:03
        to nie kupujmy wiecej nic w logosie. ja od wielu osob slyszalem, ze wala w ch... co innego jest na paragonie a co innego w srodku komputera. podmieniaja podzespoly kiedy tylko chca. bojkotujcie LOGOS!!!
        • Gość: Roni Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.04, 12:28
          A zna ktoś sklep pewny, gdzie mozna kupić kompa ?
          • Gość: gość Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.ztpnet.pl 19.10.04, 19:09
            generalnie jest kilka dobrych sklepów.na pewno ktos kto nie chce miec klopotow
            ze sprzetem albo z gwarancją ( bo przeciez zawsze coś się może popsuć) nie kupi
            sprzętu w GAMPIE,TONCOLORZE ani TYLDZIE, no i MAGIC bo to tak jak w LOGOSIE
            przekrety.
            • Gość: kpzg Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:56
              polecam tylko i tylko Vobis/Auchan.
              w ciągu ca. 3lat kupiłem tam 3 laptopy,
              3 komp.stacjonarne, 3 ap foto, kilka drukarek it.
              korzystałem tez z gwarancji. zero problemów.
              kp
              • Gość: piter Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 19.10.04, 22:04
                Tylko, że ceny z kosmosu.
                • Gość: IIIks Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.ztpnet.pl 20.10.04, 05:01
                  Za jakość płacisz.Racja co do Auchan,tylko nie wszyscy z obsługi powinni
                  kontaktować się z klientami:)))
                  • Gość: klient Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:08
                    ja osobiscie zwiazałem sie z CNT , kupuje od nich kompy od COMMODORA 64 do
                    dzisiaj i nie mam zadnych problemów , ani z gwarancja , ani z terminami
                    realizacji , ponoć działaja w Zielonej ponad dziesięć lat , to nie firma "krzak"
                    która wyrasta na dwa sezony i łapie łatwowiernych klientó . wiem że nie jestem
                    sam w tej opinii , moi znajomi mają podobne zdanie .
                    • Gość: Roni Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.04, 10:50
                      Miałem kompa z Vobisu - tragedia, teraz mam kompa z Gampa - działa cacy.
                      • Gość: gość Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.ztpnet.pl 20.10.04, 19:20
                        hehe przekonasz się co znaczy mieć komputer z Gampa jak cokolwiek ci się
                        zepsuje :)) i nie będziesz miał kompa w domu tak długo że zapomnisz jak
                        wygląda . no i będziesz szczęśliwy jak ci wogóle go oddzadą już nie wspomnę że
                        naprawionego może :))))
                        • Gość: Roni Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.10.04, 12:30
                          Mam go już 3 lata i cały czas działa, a ten poprzedni to zwiedził chyba cały
                          świat latając po serwisach.
          • Gość: Marcin Napierala polecam sklepy: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:00
            www.mastercom.com.pl - fachowa obsluga, mily personel, szybka wymiana
            sprzetu;
            www.hobby.zgora.pl/
            sa OK, szybcy, mili - to sie liczy :-)
            pcserwis@post.pl - zadnych problemow.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka