Gość: dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:01 O jaki sklep chodzi? Bedę wiedział który uniknąć. A teraz ide na pierogi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:42 o sklep LOGOS na Reja... juz dawno slyszalem ze robia kanty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hf Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.04, 09:19 No przecież jestv w artykule napisane że LOGOS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis uszatek Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:03 to nie kupujmy wiecej nic w logosie. ja od wielu osob slyszalem, ze wala w ch... co innego jest na paragonie a co innego w srodku komputera. podmieniaja podzespoly kiedy tylko chca. bojkotujcie LOGOS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.04, 12:28 A zna ktoś sklep pewny, gdzie mozna kupić kompa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.ztpnet.pl 19.10.04, 19:09 generalnie jest kilka dobrych sklepów.na pewno ktos kto nie chce miec klopotow ze sprzetem albo z gwarancją ( bo przeciez zawsze coś się może popsuć) nie kupi sprzętu w GAMPIE,TONCOLORZE ani TYLDZIE, no i MAGIC bo to tak jak w LOGOSIE przekrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpzg Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:56 polecam tylko i tylko Vobis/Auchan. w ciągu ca. 3lat kupiłem tam 3 laptopy, 3 komp.stacjonarne, 3 ap foto, kilka drukarek it. korzystałem tez z gwarancji. zero problemów. kp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 19.10.04, 22:04 Tylko, że ceny z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.ztpnet.pl 20.10.04, 05:01 Za jakość płacisz.Racja co do Auchan,tylko nie wszyscy z obsługi powinni kontaktować się z klientami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:08 ja osobiscie zwiazałem sie z CNT , kupuje od nich kompy od COMMODORA 64 do dzisiaj i nie mam zadnych problemów , ani z gwarancja , ani z terminami realizacji , ponoć działaja w Zielonej ponad dziesięć lat , to nie firma "krzak" która wyrasta na dwa sezony i łapie łatwowiernych klientó . wiem że nie jestem sam w tej opinii , moi znajomi mają podobne zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.04, 10:50 Miałem kompa z Vobisu - tragedia, teraz mam kompa z Gampa - działa cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.ztpnet.pl 20.10.04, 19:20 hehe przekonasz się co znaczy mieć komputer z Gampa jak cokolwiek ci się zepsuje :)) i nie będziesz miał kompa w domu tak długo że zapomnisz jak wygląda . no i będziesz szczęśliwy jak ci wogóle go oddzadą już nie wspomnę że naprawionego może :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Zielonogórzanka nabita w laptopa IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.10.04, 12:30 Mam go już 3 lata i cały czas działa, a ten poprzedni to zwiedził chyba cały świat latając po serwisach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Napierala polecam sklepy: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:00 www.mastercom.com.pl - fachowa obsluga, mily personel, szybka wymiana sprzetu; www.hobby.zgora.pl/ sa OK, szybcy, mili - to sie liczy :-) pcserwis@post.pl - zadnych problemow......... Odpowiedz Link Zgłoś