Gość: idol IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 13:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: CO MYSLICIE O 27.04.02, 14:05 Gość portalu: idol napisał(a): chora pomysła! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: CO MYSLICIE O 27.04.02, 14:10 hiro napisał(a): > Gość portalu: idol napisał(a): > chora pomysła! Zgadzam się. Nie oglądam, widziałam kilka razy urywkami i uważam, że jest beznadziejny. Kolejna szansa na sukces, w bezczelniejszym wydaniu. Nie lubię Polsatu, bo jest żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: CO MYSLICIE O 27.04.02, 19:42 ula_ napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Gość portalu: idol napisał(a): > > chora pomysła! > Zgadzam się. > Nie oglądam, widziałam kilka razy urywkami i uważam, że jest beznadziejny. > Kolejna szansa na sukces, w bezczelniejszym wydaniu. > Nie lubię Polsatu, bo jest żałosny. > tvn 24-jako źródłi info. -hbo i kanał+ -jako filmidła! oto co do szczęcia potrzeba człowiekowi,który ma mało czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: CO MYSLICIE O IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.04.02, 19:12 Oglądam Idola. Bardzo podobały mi się pierwsze eliminacje do których stawali ludzie o których nie wiedziałem, że mogą istnieć. Raz był to "artysta" o metalicznym głosie, żywcem importowany z kosmosu. Innym razem ludzik o zerowym słuchu z wyglądu przypominający skrzata w dżinsach. Boki zrywać. Ile ci ludzie mają odwagi, żeby pokazywać publicznie swoje ułomności. A może to nie odwaga tylko brak wyobraźni. Następne odcinki są już dużo gorsze. "Bar" to dopiero kawał chłamu polsatowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: CO MYSLICIE O IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.04.02, 20:05 Gość portalu: sagan napisał(a): > to dno Jak cały polsat poza nielicznymi wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: CO MYSLICIE O 27.04.02, 20:15 Gość portalu: kolejarz napisał(a): > Gość portalu: sagan napisał(a): > > > to dno > > Jak cały polsat poza nielicznymi wyjątkami. > jest to kilka kanałów.który CIEBIE najbardziej wkurwia? często i gęsto znajduję coś dla siebie. polsat2 jest kompensacją treści-pooglądaj. pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fugo Re: CO MYSLICIE O IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.04.02, 23:20 Dziwię się, że dziennikarz "Gazety" macza w tym palce. Żenada!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś