Gość: ja IP: *.us 09.11.04, 23:26 To oni jeszcze żyją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wolf Re: Zamiany w Unii Wolności IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.04, 13:34 mysle ze trwa przymiarka do przejecia unitów do PO, chodzi o tych z dotychczasowych szczytów dlatego nastepuja przetasowania i tzw. "spady" na stanowiska aby dotychczasowi szefowie mogli sie do tego przygotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Zamiany w Unii Wolności IP: *.gorzow.mm.pl 10.11.04, 13:37 PO nie przyjmuje już spadów z UW. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Zamiany w Unii Wolności IP: *.ztpnet.pl 10.11.04, 20:52 Pewnie.Za to przyjmuje spady z SLD-Ordynackiej.N.P.Chmielnik i Kryściak.Koło nr 2 PO.Bukiewicz trzyma przynajmniej porządek w swoim kole nr 1.Zero Ordynatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksantypa Re: Zamiany w Unii Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 17:23 A ja myślę, że najpóźniej za 4 lata Unia Wolności będzie przyjmować "spady" z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Zamiany w Unii Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:24 k Odpowiedz Link Zgłoś