Gość: IIIks IP: *.ztpnet.pl 11.11.04, 19:58 O qrwa Fracek! Ale mnie ubawiłeś!!! To nie jest w/g ciebie stanowisko nomenklaturowe? Więc pewnie je zajełeś z uwagi na niespotykane kompetencje:))) A co w takim razie z Domaszewiczem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Re: Nowe szaty Agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:42 A co się dziwisz? Przecież oni nic innego nie potrafią powiedzieć. Powtarzają jak mantrę, to co usłyszą o towarzyszy z góry. Na szczęście to już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solegliwy Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.04, 05:44 Agencja Rozwoju - raczej Niedorozwoju Regionalnego. Bo jak dotychczas słynęła ona z trwonienia środków akcjonariuszy i dotacji władz wojewódzkich / marszałka, wojewody/. Na ten temat wielokrotnie obszernie wypowiadałem się. Sposób powierzenia jej opiniowania wniosków o dofinansowanie z środków unijnych, budziła wcześniej poważne kontrowersje i wiele niejasności. Sposób powołania i personalia członków nowego zarządu nie wróżą nic dobrego. Oby nie wyglądało „TO NOWE”, JAK REMONTOWANE WCZEŚNIEJ PRZEZ SZEFA ZARZĄDU DROGI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.04, 09:33 Czy Arwito to nie jest ta firma co za czasów LISTKA miala full zleceń z miasta na zielen i drogi ( a i niejaki pan KLEIN byl scisle z nia powiązany) - widze ze towarzysze niestety niczego sie nie ucza , jedyne ich usprawiedliwienie, iz post-solidaruchy nic a nic nie lepsi.A co do stanowiska to bardziej nomenklaturowego to sobie nie wyobrazam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Nowe szaty Agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 09:52 Ta sama. Wcześniej był Mapol i zleconka od Włodarczaka z Zarządu Dróg Wojewódzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.04, 10:37 Frąckowiak? To nie ten sam,który podczas wyborów prezydenckich w 2002 roku organizował lotne brygady rozwalające koziołki w pasie drogowym z plakatami Ronowicz?To i dostał nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stróż Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 11:42 I co na to premier Belka.Jak się ma posadzenie na stołku szefa ARR T.Frąckowiaka do zapowiedzi premiera,że nie będzie kolesiostwa a stanowiska będą otrzymywać kompetentni ludzie.Dlaczego marszałek Boheński nie ogłosił konkursu,a przynajmniej podał do wiadomości publicznej w mediach, że można składać na to stanowisko "aplikacje".Dziwne tylko rada nadzorcza Agencji rozpatrzyła papiery Frąckowiaka. Tak ma je dobre po myśli partyjnej kolegów zSLD, przecież był wieloletnim przewodniczącym ZSMP.Tylko wykształcenie trochę kiepskie i doświadczenie również. Mam nadzieję, że radny Ardelli zaprotestuje i inni co mają dobro naszego województwa w sercu też . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stróż Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 11:54 MaXX i Karol piszecie prawdę, a ja jeszcze dodam, że swego czasu Klein był prokurentem w Arwito, ale jak poszedł do Listka ,to został jego asystentem. Jest także zięciem radnego Batkowskiego i pracuje w Zarządzi Dróg Wojewódzkich ,kierowanych przez kolesia Frąckowiaka M.Włodarczaka. Same partyjne powiązania, ciekaw jestem jak długo.Dwa lata szybko mija ,ludzie nie wybaczą i wtedy wyjdzie szydło z worka. Frącek szefem ARR ,koń by się uśmiał, a raczej śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 19:59 Mam taką wielką nadzieję i wierzę ,że ZSMP-owiec Frąckowiak nie skonsumuje w dziwny sposób zdobytego stołka prezesa ARR,. Wierzę ,że premier Belka zastopuje te partyjne regionalne kolesiów układy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: Nowe szaty Agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:10 Ciekawe rozwazania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Co ma jeszcze SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:41 Czas na rachunek obsad z poręki partii innych spółek choćby Kostrzyńska Strefa Wolnocłowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany lekarz Re: Nowe szaty Agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:15 A czy Pintal to dojeżdżający gość z Sulechowa, który razem z Miechem na zlecenie Listowskiego prowadził Centrum Usług Medycznych zajmujący się likwidacją ZOZ-u Zielona Góra jako spółka nomenklaturowa. Jeżeli to ten sam - to komplet kolesiów znów dostał posadki. Odpowiedz Link Zgłoś
eloi2 Re: Nowe szaty Agencji 16.11.04, 06:53 tylko raz agencja miała szczeście do "wybitnego" szefa. O ile dobrze słyszałem zasłynął tylko wycieczkami w świat. niestety z wycieczki wrócił na wybory nasz kowboj Ruszczyński :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś