Dodaj do ulubionych

Nowe szaty Agencji

IP: *.ztpnet.pl 11.11.04, 19:58
O qrwa Fracek! Ale mnie ubawiłeś!!! To nie jest w/g ciebie stanowisko
nomenklaturowe? Więc pewnie je zajełeś z uwagi na niespotykane kompetencje:)))
A co w takim razie z Domaszewiczem?
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: Nowe szaty Agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:42
      A co się dziwisz? Przecież oni nic innego nie potrafią powiedzieć. Powtarzają
      jak mantrę, to co usłyszą o towarzyszy z góry. Na szczęście to już niedługo.
    • Gość: solegliwy Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.04, 05:44
      Agencja Rozwoju - raczej Niedorozwoju Regionalnego. Bo jak dotychczas słynęła
      ona z trwonienia środków akcjonariuszy i dotacji władz wojewódzkich /
      marszałka, wojewody/. Na ten temat wielokrotnie obszernie wypowiadałem się.
      Sposób powierzenia jej opiniowania wniosków o dofinansowanie z środków
      unijnych, budziła wcześniej poważne kontrowersje i wiele niejasności.
      Sposób powołania i personalia członków nowego zarządu nie wróżą nic dobrego.
      Oby nie wyglądało „TO NOWE”, JAK REMONTOWANE WCZEŚNIEJ PRZEZ SZEFA ZARZĄDU
      DROGI.
    • Gość: MAXX Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.04, 09:33
      Czy Arwito to nie jest ta firma co za czasów LISTKA miala full zleceń z miasta
      na zielen i drogi ( a i niejaki pan KLEIN byl scisle z nia powiązany) - widze
      ze towarzysze niestety niczego sie nie ucza , jedyne ich usprawiedliwienie, iz
      post-solidaruchy nic a nic nie lepsi.A co do stanowiska to bardziej
      nomenklaturowego to sobie nie wyobrazam....
      • Gość: Karol Re: Nowe szaty Agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 09:52
        Ta sama. Wcześniej był Mapol i zleconka od Włodarczaka z Zarządu Dróg
        Wojewódzkich.
    • Gość: Loki Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.04, 10:37
      Frąckowiak? To nie ten sam,który podczas wyborów prezydenckich w 2002 roku
      organizował lotne brygady rozwalające koziołki w pasie drogowym z plakatami
      Ronowicz?To i dostał nagrodę.
    • Gość: Stróż Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 11:42
      I co na to premier Belka.Jak się ma posadzenie na stołku szefa ARR
      T.Frąckowiaka do zapowiedzi premiera,że nie będzie kolesiostwa a stanowiska
      będą otrzymywać kompetentni ludzie.Dlaczego marszałek Boheński nie ogłosił
      konkursu,a przynajmniej podał do wiadomości publicznej w mediach, że można
      składać na to stanowisko "aplikacje".Dziwne tylko rada nadzorcza Agencji
      rozpatrzyła papiery Frąckowiaka. Tak ma je dobre po myśli partyjnej kolegów
      zSLD, przecież był wieloletnim przewodniczącym ZSMP.Tylko wykształcenie trochę
      kiepskie i doświadczenie również. Mam nadzieję, że radny Ardelli zaprotestuje i
      inni co mają dobro naszego województwa w sercu też .
    • Gość: Stróż Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 11:54
      MaXX i Karol piszecie prawdę, a ja jeszcze dodam, że swego czasu Klein był
      prokurentem w Arwito, ale jak poszedł do Listka ,to został jego asystentem.
      Jest także zięciem radnego Batkowskiego i pracuje w Zarządzi Dróg
      Wojewódzkich ,kierowanych przez kolesia Frąckowiaka M.Włodarczaka. Same
      partyjne powiązania, ciekaw jestem jak długo.Dwa lata szybko mija ,ludzie nie
      wybaczą i wtedy wyjdzie szydło z worka. Frącek szefem ARR ,koń by się uśmiał, a
      raczej śmieje.
    • Gość: Agent Re: Nowe szaty Agencji IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 19:59
      Mam taką wielką nadzieję i wierzę ,że ZSMP-owiec Frąckowiak nie skonsumuje w
      dziwny sposób zdobytego stołka prezesa ARR,. Wierzę ,że premier Belka zastopuje
      te partyjne regionalne kolesiów układy.
    • Gość: Ken Re: Nowe szaty Agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:10
      Ciekawe rozwazania ...
    • Gość: jerzy Re: Co ma jeszcze SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:41
      Czas na rachunek obsad z poręki partii innych spółek choćby Kostrzyńska Strefa
      Wolnocłowa
    • Gość: zatroskany lekarz Re: Nowe szaty Agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:15
      A czy Pintal to dojeżdżający gość z Sulechowa, który razem z Miechem na
      zlecenie Listowskiego prowadził Centrum Usług Medycznych zajmujący się
      likwidacją ZOZ-u Zielona Góra jako spółka nomenklaturowa.
      Jeżeli to ten sam - to komplet kolesiów znów dostał posadki.
      • eloi2 Re: Nowe szaty Agencji 16.11.04, 06:53
        tylko raz agencja miała szczeście do "wybitnego" szefa. O ile dobrze słyszałem
        zasłynął tylko wycieczkami w świat. niestety z wycieczki wrócił na wybory nasz
        kowboj Ruszczyński :-)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka