Gość: xxx IP: *.rrz.uni / *.rrz.uni-hamburg.de 04.02.05, 14:56 brawo grupa operacyjna,juz wiem czemu nigdy o was nie slyszalem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pablo Re: Piosenka o Falubazie IP: *.gorzow.mm.pl 04.02.05, 18:31 To teraz mozna z cystym sumieniem powiedzieć że ... wieś tańczy i śpiewa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Piosenka o Falubazie IP: *.ztpnet.pl 04.02.05, 18:46 a co w Koszofie wieś się bawi? Do jakiej muzyki? Syn Owiec przygrywa? Gawiedź tańczy do przeboju "Powrót Legendy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koll Re: Piosenka o Falubazie IP: *.bg.am.poznan.pl 04.02.05, 20:25 zdaje sie, ze masz racje. belkot i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister UZ Re: Piosenka o Falubazie IP: 213.25.30.* 05.02.05, 00:37 Jako student zacnego i szanowanego na całym kątynencie Ełuropejskim Uniwerytetu Zielongużastego. Mogem powiedziec ze chymnem naszej drurzyny rzurzlowej powinna być Bogurodzica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Piosenka o Falubazie IP: *.ztpnet.pl 05.02.05, 01:02 Buraku z gorzowka!!daruj sobie i wynos sie do swojego syfu czyli PWSZ!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Piosenka o Falubazie IP: *.ztpnet.pl 05.02.05, 10:06 dyplom sobie kup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z_G Re: Piosenka o Falubazie IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 05.02.05, 16:33 jakie te gorzowiaki sa biedne... mimo wszystko litowac sie nie bede. niech legenda wraca... gul skacze co? 1. o takiej prezentacji zespolu mozecie tylko marzyc 2. do e-ligi wam daleko wiec... chyba nie macie glosu w sprawach wyzszej ligi :> 3. a co do spiewania na prezentacji... bylo zielonogorsko i to najwazniejsze !!! a w gorzowie cisza... pieniactwo wam tylko pozostalo... 4. gorzowski prezes tez sie popisal z tym telefonem do kronopolu.... co za buractwo heh.. ciach bajera ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Piosenka o Falubazie IP: *.gorzow.mm.pl 05.02.05, 21:12 do 7 tytułów DMP jest Wam chyba jeszcze dalej niż nam do ekstraklasy; wyluzuj, Stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Buhahahaha!!! Moje gratulacje. IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.05, 23:21 Świetny wybór! Podobno zielonogórzanie byli w jury, które wytypowało do udziału w Eurowizji zespół Ivan i Delfin. Ahahahahah!!! Kibice przyjezdni nieźle się uśmieją jak usłyszą tego gniota. Odpowiedz Link Zgłoś
tonymontana hymn do dupy 07.02.05, 01:57 jakies dwa losie z Sulechowa to spiewaja, popieram kazdego kto uwaza ze to syf. i niewzane czy jest z goszofa. ten kawalek to totalne dno. ziemowit z mieszkiem wspeli sie na wyzyny. buractwo. wstyd mi ze takie barachlo bedzie spiewane na meczykach, mam nadzieje ze na pierwszym ich wysmieja i se chlopoki odpuszcza i w sulechowie kariere beda robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret pozdr dla ko(s)micznej druzyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:03 ale kibice stali gorzow rowniez niedloogo beda mogli cieszyc ze swojego nowego hymny pierwszoligowego. bedzie to zmodyfikowana wersja piosnki Rudiego Szuberta - i beda spiewac "Mars wita was Mars wita was mars wita mars witaa ......" i tak caly mecz pozdrawiam ko(s)miczna druzyne Odpowiedz Link Zgłoś