Gość: Albert Einstein IP: *.ztpnet.pl 16.02.05, 20:36 Polski oczywiście , chyba że Zielonej Góry ewentualnie , serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buu Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA 16.02.05, 23:41 UWAŻAM, ŻE W PRZYPADKU ODWOŁANIA RONOWICZOWEJ TO DOBRY I KANDYDAT PIS-U ALE NIE WYSTARTUJE BO JEST ZBYT LOJALNY WOBEC NIEJ CHOCIAŻ ONA ZROBIŁA GO W KONIA PRZY NAGRODACH BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.02.05, 10:11 Popieram Jacka. To bardzo ciekawa osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Książe Incognito Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 17.02.05, 16:13 JESTEM ZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyplos Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 16:33 A kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:07 Nie znam osobiście Pana Jacka ,ale często oglądam go w kablówce.Bardzo mądry facet.Młody , odważny , a takich nam trzeba.Sympatycznie było słuchać Go we wczorajszej kablówce " Wokół Ratusza".Barwna postać i z przyszłością.Ogromny zasób wiedzy.Dobrze się stało ,że zajął miejsce po Pani Prezydent w radzie , inaczej na taki słodki owoc czekalibyśmy aż 4 lata. Trzymać tak Panie Jacku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druchBoruch Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.02.05, 20:15 wydaje mi się, że masz rozumek jak Kubuś Puchatek, skoro ... przeczytaj co napisałeś .. ja wysiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 17.02.05, 20:22 hehe dobre!!!:) Facet jest ok ale spokojnie! Tu sa objawy jakiegos uwielbienia i fanatyzmu a przeciez nie jestesmy w gorzowie! POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filemon Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 17.02.05, 20:35 Doszliśmy do tego, że każdy rozsądnie myślący człowiek, zdecydowanie odnoszący się do PRL-owskiej przeszłości, jawi się jako mąż opatrznościowy. Tak mało trzeba, nie wiedziałem, że mogę być prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem za JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA - JACEK NIE DAJ SIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:49 panie jacku jak czytasz te posty przeciwko nie przejmuj się jestes bardzo dobrym kandydatem na prezydenta jako zwolennik prawicy ze smutkiem stwierdzam, że pani B. nie jest osobą która prawiac powinna popierać. Natomiast młody człowiek, który pokazał się dobrej strony po pierwsze powinien zostać szefem PiS-u w Zielonej Górze po drugie jako szef być kandydatem na prezydenta po trzecie działać na rzecz głosoznych przez prawicę wartości Pani prezydent zapomniała o wartościach które reprezentować powinna jako człowiek prawicy dość tego , że obywatel musi czekac miesiącami na widzenie ze swoim prezydentem dość, że w urzędzie nia ma jasnego systemu awansów pracowników dośc zatrudniania dziwnych ludzi dość tak wysokich nagród dla bliskich współpracowników jawność przede wszystkim szcunek oraz pokora dla mieszkańców miasta nieważne czy ktos jest z lewicy czy z prawicy oraz przepraszanie mieszkańców kiedy popełni się błąd mam nadzieję, że jest pan nowym pokoleniem polityków z naszego miasta takim którym można zaufać a nie takim którzy zapominają o wartościach jakie głosiło się w kampanii wyborczej trzymam za pana kciuki JACEK BUDZINSKI TO DOBRY KANDYDAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA - JACEK NIE DA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:11 Do Filemona. Mój Filemon skacze po drzewach, a teraz jest ma łowach.Codziennie mi przynosi myszki,a Ty Filemonie ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filemon Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA - JACEK NIE DA IP: *.ztpnet.pl 17.02.05, 21:15 Gościu, uwierzyłem, że mogę być prezydentem. To już nie Fielemonik, ale poważny gość (sorry vicegość), proszę sobie odpuścić myszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@cek Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.168.1. / *.zgora.dialog.net.pl 17.02.05, 21:18 Drogie Panie i Drodzy Panowie. Najpierw trzeba jednak odwołać panią prezydent a to nie bedzie takie proste jak sie niektórym politykom zielonogórskim wydaje. Nieudzielenie absolutorium na wykonanie budżetu będzie skutkowało wprowadzeniem zarządu komisarycznego a zebranie 10% podpisów uprawnionych ludzi do głosowania wśród zamieszkałych w Zielonej Górze (warunek złożenia wniosku o referendum) graniczy z cudem. póki co. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 21:30 jakieś podyplomowe studia z ekonomii niech zrobi, potrzeba nam fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 17.02.05, 21:38 Szanowna i zacna Pani Prezydent powinna sama ustapic aby obylo sie bez zawirowan szkodzacych miastu i kosztownego referendum!!! Wtedy tego Pana sie posadzi we wlasciwym miejscu i we wlasciwym fotelu!!! Takich ludzi nam trzeba!!! POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 21:51 proste jak drut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zacisze.zgora.pl 17.02.05, 22:03 Czego to ja się doczekałam! W życiu bym nie pomyslała, że kiedyś padnie taka propozycja. Nie zrozumcie mnie źle, ja nie jestem przeciwna temu pomysłowi. POPIERAM W 100% Jacek Budziński uczył mnie historii w liceum. To były najciekawsze, najżywsze i najlepiej przeze mnie zapamiętane zajęcia, jakie miałam do tej pory (dodam, że jestem już mgr:-)) Ogromne poczucie humoru (wpuszczał nas do sali przed sprawdzianem ze słowami: "proszę państwa do gazu" :-)), ogromna wiedza i ogromna skuteczność. Potrafił zmobilizować, choć tak naprawde to do dzisiaj nie wiem jak on to robił. Wiem tylko tyle, że dzięki niemu zdałam pisemną maturę z historii na bdb i byłam zwolniona z ustnej. Na studia egzamin z historii też bezbłędnie :-) Facet jest konkretny. Wie czego chce i wie jak to osiągnąć. Tego naszej Bożence brakuje. Dlatego uważam, że skoro oddała Jackowi stołek radnej za prezydencki, to teraz powinna się z nim zamienić :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSmaker Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: 195.205.183.* 17.02.05, 23:26 Mam nadzieje ,że ten wątek nie skłóci prezydent Ronowicz z radnym Budzińskim.Pan Jacek wiele razy popierał panią prezydent,nawet wtedy gdy inni odpuszczali,o co zresztą część działaczy zarówno PO jak i PiS miała do niego pretensję.Pewnie zazdrościli prezydent tak lojalnego(aż do bólu i pewnie czasami niepotrzebnie) i skutecznego obrońcy.Nie przez przypadek ma wsród radnych i działaczy SLD przydomek Pistolet(takie chodzą słuchy).Nawet oni potrafią docenić(choć ze złością) siłę jego argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druchBoruch Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.02.05, 23:59 pistolet? bo się zacina? PS droga kiciu - to, że znam się na harcerstwie (charcerstwie) nie oznacza, że mogę zostać ministrem obrony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 18.02.05, 07:09 Chyba PiStolet:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.wrzesnia.ksw-net.pl 18.02.05, 07:25 Dlaczego znowu nauczyciel? Może juz wystarczy! Nauczyciele mają to do siebie, że nie słuchaja innych. Miasto i podległych kika set pracowników to nie klasa w szkole, w tórej nauczyciel jest górą. A po za tym z pensum nauczycielskiego na prezydenckie? Jest sie o co bić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van gollem Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.02.05, 09:23 Ten wątek jest oczywiście pisany przez najbliższych zwolenników pana Budzińskiego stąd zresztą jego tytuł. Nie znam pana Budzińskiego i nie mam pojęcia co on ważnego do tej pory zrobił dla naszego miasta... To, że był/jest świetnym nauczycielem historii w liceum nie oznacza, że może być dobrym gospodarzem miasta, nie oznacza też, że może być złym. Osobiście wolałbym na stanowisku prezydenta kogoś z doświadczeniem w zarządzaniu, z większym dorobkiem naukowym i doświadczeniem samorządowym. Od pewnego czasu widzę, że towarzystwo wokół darmowego miesięcznika PULS sposobi się do kampanii wyborczej i jestem skłonny poprzeć takich ludzi, którym nie obca jest problematyka samorządowo-gospodarcza. Myślę, że Zielonej Górze bardziej potrzebny jest menadżer, którego współpracownicy zajmą się problematyką społeczną a on sam pozyskiwaniem inwestorów. Zielona Góra ma ponad sto tysięcy mieszkańców więc nie upieram się przy ludziach z PULSU i wiem, że wśród nas jest kilku naprawde dobrych kandydatów. Człowiek ściśle uwikłany w polityczne gierki, których efektem są wciąż nie zaklejone dziury w ulicach, wciąż nie wybudowany basen, lojalność wobec obecnej władzy granicząca z klapami na oczach to nie jest dobra perspektywa bo brak jej perspektyw bowiem widzi tylko na czarno, czerwono, zielono czy biało a tacy ludzie oprócz politycznej pyskówki nie gwarantują rozwoju więc przy całym szacunku do wypowiedzi o panu Budzyńskim mój głos ma na NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poles Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.02.05, 09:55 I zapomiałeś sie podpisać właściwie van gollem.Redaktor PULS-u:)Bez politycznych gierek nie da się rządzić takim miastem.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van gollem Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.02.05, 14:19 naprawdę nie jestem z PULSU czytam to jak kilka innych dzienników, tygodników czy miesięczników i owszem pewne aspekty proponowane przez PULS podobają mnie się a inne nie np. lizanie dupy kolejnym szefom CB gdzie ów miesięcznik ma siedzibę. Czy fakt, że rozmarzyłem się na chwilę o prezydencie-fachowcu a nie polityku to domniemanie, że jestem z PULSU - nie, jestem tylko czytelnikiem. A tak schodząc z chmurek to moim realnym kandydatem jest pani Bukiewicz, która pewnie w posły pójdzie. Pan Urbaniak wykazuje za duży polityczny beton kruszący się li tylko na prawo... Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczycielka Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 19.02.05, 11:32 Jestem związana z zielonogórską oświatą od wielu,wielu lat.Mam więc odpowiednią perspektywę,a co za tym idzie możliwość oceny.Pamiętam jak Budziński z Kozłowskim nalatali sie,żeby rozpocząć projekt budowy sieci boisk ze sztuczną nawierzchnią przy zielonogórskich gimnazjach i liceach.Udało im sie z gimnazjum na os.Pomorskim,przy VII LO i przy I LO.Mają być nastepne.Wyodrębnili też z budżetu miasta bardzo duże środki na remonty zielonogórskich szkół i placówek oświatowych.Obaj próbowali możliwie jak najłagodniej zlikwidować Gimnazjum nr3 i nr7,zapewniając pracę dla nauczycieli w innych placówkach.Rozbroili minę podłożoną przez marszałka Bocheńskiego w postaci wymówienia siedziby dla V LO.Wbrew pozorom są orędownikami nauczycieli w UM i w Radzie Miasta.Likwidacja niektórych szkół jest nieunikniona,radni SLD zablokowali coś,co i tak się stanie,ale wtedy nie będzie już Kozłowskiego i Budzińskiego,minie rok 2006,kiedy to odejdzie na emeryturę spora grupa nauczycieli,robiąc w ten sposób miejsce dla zagorożonych utratą pracy belfrów z wyżej wymienionych gimnazjów.W porównaniu do czasów Domaszewicza i Jakubczyk to niebo a ziemia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.02.05, 11:01 Druchu Sraluch.Nie dlatego,że się zacina,ale dlatego że strzela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zacisze.zgora.pl 18.02.05, 09:35 Chodziło mi o to, że byłby lepszy od obecnej prezydent na tym stanowisku. Jeżeli już prezydentem ZG musi być ktoś z PiS to wole Jacka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.02.05, 11:22 Prawica ma jeszcze jednego dobrego kandydata-radnego PO Adama Urbaniaka.SLD wystawi Kubickiego.Chłopaki łatwo sobie z nim poradzą.Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem za Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:14 to tez dobra kandydatura. jako ciekawa byłaby druga tura wyborów w których Budziński zmierzyłby sie z Urbaniakiem. Gdyby ten drugi przegrał byłby świetnym wiceprezydentem od spraw tzw. komunalnych na miejsce Barczaka. W oświacie zostawiłbym Kozłowskiego natoamist inwestycje tu jest problem. Przydałby się młody wilk, który miałby wizję rozwoju ekonomicznego miasta. Na pewno nie z Pulsu bo to malkotenci wszystkowiedzący frustraci. Może konkurs a może Jecek Budziński już teraz zacząłby rozglądać się za ekipą która przygotuje program. Mamy np. w warszawie wielu zielonogórzan i zagranicą może któregoś ściągnać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:11 z tego co wiem to na Prezydenta lewica szykuje Błoch lub Kukulską , a na vice Zela ,Tajcherta i Sadalską. Odmówiła Panek Gara Odpowiedz Link Zgłoś
sk561 Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA 18.02.05, 22:14 widywałem radnego Budzińskiego w kablówce i choć w sporach z lewicą był niezły, to nie jest to wystarczające CV do bycia prezydentem 120 tysięcznego miasta. Nie sądzę, by ten skądinąd dobry nauczyciel dał sobie radę z zarządzaniem i rozwojem tak wielkiego organizmu. Nie wystarczy powiedzieć: bo jest miły, i zagłosować. Z wymienianych tu nazwisk wolę już Urbaniaka: prawnik i o wiele bardziej doświadczony radny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druchBoruch Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.02.05, 22:30 ja też ostatnio oglądałem kablówkę, Jacek był boski! Dowalał lewicy, a z drugiej strony żadnej riposty. Nie ważne że z SLD nikt nie przybył (w końcu mają tylko jednego radnego ... he he he gamonie!!!). A propo PiStoletu - PiStoilet - dlatego mówi się na nich PiSuary hue hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 18.02.05, 23:42 To mamy dwie różne kablówki druchu.Kiedy to z SLD nie przybył ktoś do tego programu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:48 Dostrzegając wyjątkowe kompetencje Pana Jacka mam kilka sugestii: 1. W przyszłości sugeruję nie zmieniać tak często szyldów partyjnych ! 2. Jednoznacznie unikać wszelkich prób obrony dzisiejszej prezydentury, dla której potrzebny jest raczej syndyk niż zdolny radny, który może popłynąć razem z ekipą miłościwie nam panującą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem za Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:44 sądzę, że pan jacek powinien teraz zastanowić się nad dalszymi swoimi wystąpieniami dlaczego odsyłam do swojego pierwszego postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieswój Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 19.02.05, 16:05 I tu źle i tam niedobrze.Zamienił Bukiewicz na Maternę.Czyli siekierkę ne kijek. Odpowiedz Link Zgłoś
buu Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA CZEKAMY NA .... 19.02.05, 19:50 Panie Jacku czekamy na pańskiego posta co pan nato czy pan sie zdecyduje a jezeli tak to proponuję, aby pan ustalił może jakieś spotkanie dla pańskich zwolenników. Może zaczniemy przygotowywac się do wyborów. pozdrawiam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA CZEKAMY NA .... IP: *.ztpnet.pl 20.02.05, 11:14 JESTEM ZDECYDOWANIE ZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.02.05, 17:27 A może na króla, no - królika, co ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 18:47 no, no , kto by się spodziewał , pogratulować awansu w drabince społecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer-egzaminator Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.05, 11:01 Rzadko zaglądam na forum,ale miło przeczytać o panu Jacku takie opinie.Szkoda,że wszedł pan w politykę(bagno),bo ja akurat wspominam pana jako świetnego szkoleniowca nauczycieli historii i WOS.Razem z panem Markiem Kamińskim stanowicie świetny tandem szkoleniowców,szczególnie z zakresu Nowej Matury z historii i WOS,a także awansu zawodowego nauczycieli.Posiada pan niespotykaną za często umiejętność pracy z dorosłymi,więc pewnie się panu przydaje to w polityce.Trzymam kciuki i pozdrawiam:-)Belfer-egzaminator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Wałęsa Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 21.02.05, 16:42 Jestem ZA a nie przeciw :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 22.02.05, 11:30 Mamy okazje sie przekonac , że jeśli chodzi o rządzące kobiety to tylko mrówki i pszczoły sie w tym przypadku sprawdzają z zaś człowiekiem to już zupełnie inna bajka , dlatego moim zdaniem , prezydentem powinien być facet z silnym charakterem a nie kobiety o pięknym uśmiechu . Panie Jacku czy moge na Pana liczyć ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2005 Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:25 Chyba jaja se robicie z Jacka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPiSowiec Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.02.05, 10:24 A ja z innej beczki.Jesienią 2003 roku radni Budziński i Sapa wstąpili do PO.Wtedy notowania PO sięgały 12-14%.Jesienią 2004 roku przeszli do PiS,gdy notowania PO sięgneły zenitu czyli 28%.Nie można im więc zarzucić koniunkturalizmu,tak jak większości członkom PO.Kto mi odpowie na pytanie? Dlaczego dwóch bystrych i medialnych facetów opuszcza PO Bukiewicz i wstępuje do PiS,którym nieudolnie zarządza od 4 lat człowiek-pomyłka,czyli Jerzy Materna ( i nne ramole z PC)?Chodzą słuchy,że szykuje się w PiS ostra walka frakcyjna,ale to niewydstarczająca motywacja.Nie przekonuje mnie też argument,że w imieniu Ronowicz mają zawłaszczyć PiS.Sapa mówił na łamach Lubuskiej,że chcą w ten sposób wzmocnić PiS.Może to i dobry pomysł(w zielonogórskim PiS-ie tak naprawdę oprócz nich nie ma żadnych sensownych członków,zakładając,że Barczak poległ na nagrodzie),bo za 1,5 roku koalicja POPiS wydaje się być najwłaściwszą dla Zielonej Góry.SLD nie jest w stanie wykreować żadnego kandydata.Brachmański,Bocheński,Wontory,Danielak,Piwoński to spalone nazwiska.Kubicki na siłę kreowany przez SLD jest za słaby i politycznie i medialnie.Moje Miasto to towarzystwo wzajemnej adoracji,a kandydaci typu Grad też nie mają szans.LPR jest w mieście za słabe,aby przeforsować swojego kandydata.Ciekawe więc kogo PiS i PO wystawią jako kandydatów na prezydenta miasta i na listach radnych.Wyżej wymienieni panowie w cuglach powinni wejść do przyszłej rady,ale kto zostanie prezydentem?Ronowicz pogrzebała swoje szanse nagrodami,ale jest z prawej strony mnóstwo czystych nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gron Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 18:47 to piękna pieśń dla politycznie zorientowanych. Wyniki wyborów zależą od większości, która nie zna tych zawiłości i procentów. Dlatego tak ważną rolę odgrywają media. Mądra partia rezygnuje w trybie pilnym z osób , które wystawiają ją na śmieszność. PiS tego nie czyni, zatem potęguje swą śmieszność, prawie całe miasto ma dość tego układu. Albo wykreujecie szybko nowego kandydata, nowych wiarygodnych liderów, albo :-( Pozdrawiam , mimo, że moim faworytem będzie raczej PO lub coś nowego centrowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.02.05, 16:05 He,he.Widziałem wczoraj w kablówce.Razem z Urbaniakiem daliście czadu.Tak trzymać chłopaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:14 Ja też bym chciała. Czy o mnie już nikt nie myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziyo Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej JESTEM NA TAK !!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.02.05, 23:10 Pan Jacek uczy mnie historii i wosu,jest bardzo inteligenty i dowcipny:-)SUPER NAUCZYCIEL I CZŁOWIEK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliB Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.02.05, 20:33 Na prezydenta, ale Kazachstanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Budzika Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 28.02.05, 20:56 Tam skąd twój ród aliBi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.03.05, 09:01 Ech...Szkoda,że Budziński z Sapą odeszli do PiS.Razem z Urbaniakiem byli siłą napędową PO.A tak muszą własnymi nazwiskami firmować posunięcia nieudacznika Materny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka-D klasa Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 01.03.05, 15:46 Pozdro dla Budzika:)Mile wspominam lekcje,a i w TV widzę.Rozwija się pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoS Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 13:39 Pan Jacek mnie róniez uczył historii. Wspominam go jako konsekwentnego i uczciwego człowieka. Jak najbardziej powinien kandydować. To miasto potrzebuje KONKRETNEGO prezydenta który nie robił by wałków jak to czyni obecna prezydentowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrowissko Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.03.05, 13:52 No wreszcie ktoś w tym mieście wpadł na jakiś inteligentny pomysł ! Może skończą się znane nam, małoambitne przekrety obecnej władzy Winnego Grodu? Pamiętam Pana Jacka jako jednego z lepszych nauczycieli, który potrafił sobie wypracować(nie tylko zdobyć) autorytet więc z pewnością poradzi sobie i z prezydenturą. Więc trzymam kciuki za pomyslne rozpatrzenie tej sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń III LO Re: JACEK BUDZIŃSKI NA PREZYDENTA IP: *.ztpnet.pl 06.03.05, 00:00 popieram Odpowiedz Link Zgłoś