Gość: IIIks IP: *.ztpnet.pl 06.03.05, 21:00 Podziwiam!Jak można coś takiego jak ślub,zaplanować dwa lata do przodu? Niemniej trzymam kciuki:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.us 06.03.05, 22:36 "Bywa, że większośc sal zarezerowana jest na dwa lata do przodu". Co redaktor miał na myśli? Proszę mi powiedzieć, która większość sal w Zielonej Górze jest zarezerwowana na dwa lata do przodu. Ba jwtedy chcę się żenić! Błagam pomocy!!!!!! Co jest jeszcze wolne? Które lokale. Już jutro bięgnę też cos zarezerwować. Ale gdzie, kiedy, za ile. Gdzie mam iśc - redakcjo pomóż! Nic tylko wyć do księżyca. Wszystko muż zarezerwowali! Jak jeszcze trochę poczekam to niz znajdę lokalu przez najbliższe 4 lata. Co robić, co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWAT Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:56 Najlepiej w redakcji WYBORCZEJ bo tam jest zawsze co wypić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: 80.51.79.* 07.03.05, 10:09 I tak większość hucznych ślubów to przygrywka do przyszłego konkubinatu, rozwodu, katolickiego oszukiwania .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.ztpnet.pl 08.03.05, 12:02 My braliśmy z żoną ślub w CKU super kuchnia , mogę polecić . Pełen profesjonalizm Ale rezerwowaliśmy 9 miesięcy przed . Nie było wogóle miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 02:12 mÓJ Boże!wesele w CKU! trzeba mieć wyobraznie i wymagania hehe. polecam Łagów Lubuski (zamek albo restaurację Basztową) pIĘKNE WIDOKI,JEZIORO,PIĘKNE SALE, KOŚCiółek z ludzkim proboszczem i sama aura Łagowa dobrze wróży na przyszłość.POLCECAM. rezerwacja kilka miesięcy wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiabisia Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.zacisze.zgora.pl 14.03.05, 19:24 My będziemy ucztować w Dychowie. Ładna sala, ładne pokoje, piękna okolica. Cena za imprezę to ok 150 zł. Nocleg od 1 osoby to koszt ok. 80 zł. W cenie pokoju śniadanie w niedzielę... Do tego sala klimatyzowana, świetne jedzenie, basen i park... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:30 Sprawdzcie jakość jedzenia. Stołowałam się tam czas jakiś i naprawdę, odczucia miałam fatalne. Przygotowują jedzenie z pół-produktów, nigdy nie było dość ciepłe i nie wyobrażam sobie, żeby coś takiego podać weselnym gościom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiabisia Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.zacisze.zgora.pl 15.03.05, 17:50 Masz na mysli Dychów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:30 Tak. Ten ośrodek znaczy, przy jeziorze Dychowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiabisia Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.zacisze.zgora.pl 15.03.05, 21:05 Hm... Do tej pory słyszeliśmy same pozytywne opinie... Moze miałaś pecha? Mam nadzieję, że niebawem bedę mogła odpisać Ci, że nie miałaś racji... :) Czy mogłabyś coś wiecej powiedzieć? Jak to wygladało? Na co zwrócić szczególną uwagę? Z góry dziękuję. I pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:34 Może jestem nieobiektywna, bo sama zajmuję się organizacją imprez i wydaje mi się, że tylko ja robię to najlepiej...;) Ale: jedzenie - bez polotu (przystawki obowiązkowo w galarecie z przybraniem z cytryny krojonej w ząbki:); nigdy dość ciepłe i bez smaku (ale tego nie zmienisz, kuchnia jaka jest, taka będzie, możesz mieć tylko wpływ na samo menu i zadbać, żeby nie było standardu pt. schabowy z kapustą). Dekoracja: sala ma możliwości, przeszklona i przestronna, więc może da się ich przypilnować, żeby zamiast balonów i serpentyn były świeże kwiaty na przykład. Oj można by tam zrobić ładnie, tyle że sama chyba musiałabyś o to zadbać. Albo wynająć kogoś tylko do dekoracji sali, bo tam tego nie potrafią. Za to, jeśli wesele będzie wiosenną porą, wszystko inne nie ma znaczenia, bo można wyjść na zewnątrz, pooddychać nad jeziorem (to co, że betonowym:) i wtedy zabawy nie zepsują nawet serpentyny i galareta na stole:) Czego ci serdecznie życzę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
collen Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? 16.03.05, 19:40 chcę urządzić małe przyjęcie tak na 35-40 osób. Gdzie w Zielonej jest taki lokal? Czy w Drzonkowie jest jakis dom weselny? Znajde cos do września? Pomózcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NemoDwa Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.ipt.aol.com 17.03.05, 13:09 Domek Klubowy na terenie WOSiR-U! Dogadaj sie z wlascicielka i masz super impreze. Jedzenie zamowisz jakie chcesz, to samo z napojami. O ile w Twoim terminie nie bedzie jakichs zawodow to masz praktycznie caly osrodek dla siebie. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
collen Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? 18.03.05, 19:09 Nemo dzięki! Myślałam o tym pytałam nawet kumpla, bo tam mieszka czy oraganizuja tam takie imprezy. Miałaś (-eś) tam swoje wesele? Nie wiesz ile biorą? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.05, 20:42 Mati, ile kosztowala impreza w Cku? Czy byla dekoracja? No i na ile gości. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heina Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:41 Mi wesele organizowała babka z czerwieńska. przyjecie bylo male, u niej w lokalu, ale jedzenie pierwsza klasa. obsluga ekstra, wszystko na tip top. Odpowiedz Link Zgłoś
collen Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? 18.03.05, 19:11 w Czerwieńsku a konkretnie gdzie? Interesuja mnie koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heina Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:27 To było 4 lata temu, najlepiej do niej zadzwonić lub podjechać, bo tel nie mam a adres to zielonogórska 31 w czerwieńsku, ale my tam naprawdę małe przyjątko, na 35 osób zrobiliśmy. a cena to chyab w zależności od tego, co weźmiesz, u nas było to 120 zł my wzieliśmy chyba wszystko, co można było) do tego alkohol. w cenie była już obsługa, kelnerki itp. a najważniejsze, ze po weselu wszystko to, co zostało zostałóo ładnie zapakowane i nam oddane. to chyba nie wszędzie jest tak pozdtawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:09 jak będzie wyglądać oprawa waszego ślubu,co będą jeść goście ,i przy jakiej muzyce będą tańczyć zależy moi drodzy tylko od was!! Jeżeli jesteście mało oryginalni i wystarczy wam rosół i schabowy i wielkie serce nad głowami z napisem młoda para -to serdecznie współczuję! Mam zamiar zacząć organizować wesela dla ludzi z wyobraznią ,któży byli gdzieś w świecie i coś widzieli i maja inne wymagania niz przysłowiowe polskie wesele. Mam tylko nadzieje że będzie dla kogo organizować przyjęcia! Bo jak patrzę czasem przez okna Hotelu pod Pałkami lub kasyna na chrobrego to przerażenie mnie ogarnia że jeszcze istnieje taka młodzież która godzi się na podobne przyjęcia!! W soboty -polecam PODGLĄDANIE TYCH MIEJSC ,można paść ze śmiechu .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.05, 08:09 Polecam organizację imprezy na Zamku Czocha www.zamekczocha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB pod aniołami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:14 Bardzo ładne miejsce na małe wesele to kawiarnia "pod aniołami" w zielonej górze jest tam tak pieknie,ze nie trzeba dodtakowego wystroju, szczególnie wiosną mozna poorbic mnóstwo cudownych zdjęc. Niestety nie orientuje sie jak z kosztami . Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? 21.03.05, 08:31 dario - nie wiem czy najlepiej zaczynasz - od wysmiewania gustow innych to raczej nie wrozy dobrej przyszlosci pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: do arweny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:46 droga arweno! ja wyśmiewam brak gustu! a to co innego......i trudno się z tego nie śmiać ..albo nad tym nie płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWAT Re: do arweny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:58 Najlepiej w redakcji WYBORCZEJ bo tam jest zawsze co wypić . Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: do arweny 23.03.05, 08:19 jesli to 'co innego' to bardzo prosze o wyjasnienie roznicy ja bardzo szanuje stwierdzenie starozytnych, ze de gustibus non est disputandum a mierzenie ludzi miara schabowego i balonikow wydaje mi sie jednak lekka przesada pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zawiadowcaperon5 Re: Urządzamy wesele. Tylko gdzie? 22.03.05, 17:34 Za pare tygodni bedzie mozna urzadzic przyjecie(nie tylko weselne)w "Peronie 5" Odpowiedz Link Zgłoś