Gość: Stal Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 28.03.05, 16:31 Podobał wam się upadek Lorama? No to w prezencie macie kontuzję Okoniewskiego. Teraz poczekamy jak szwagry spuszczą falubaz z ekstraligi. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxzz [...] IP: *.ztpnet.pl 28.03.05, 17:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny z Gorzowa Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO? IP: *.gorzow.mm.pl 28.03.05, 18:18 Hey "Stal Gorzow" idioto!! Nie podpisuj sie tak, bo twoja opinia swiadczy tylko o twojej glupocie i debilizmie!! Zielonogorzanie nie dajcie sie sprowokowac temu prostakowi!! Na prawde wielki dramat Okonia!! Zycze jemu szybkiego powrotu do zdrowia!! Trzymajcie sie i walczcie o pozostanie w Ekstralidze. Pamietajcie! Spotykamy sie w 2006 roku na upragnionych derbach w Ekstralidze!! Pozdrawiam normalnych kibicow!! P.S Kontuzjowani dzisiaj takze Rafi Dobrucki i Mariusz Wegrzyk :((( Groza!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO? IP: *.gorzow.mm.pl 28.03.05, 20:05 Wprawdzie to nie jest stypa ale wspolczuje Mariuszowi i Wam kibice. Mariusz to wspanialy chlopak ale ma niewyobrazalnego pecha , natomiast ten "Stal Gorzow" az wstyd mi to pisac leczyc sie powinien w gorzowskim wariatkowie. Wprawdzie sytuacja staje sie bardzo trudna ale badzmy dobrej mysli. Czekajmy na derby w extra a Mariuszowi zyczmy powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Rafał trzymam kciuki za szybki powrót na tor!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.03.05, 21:02 Tak jak myślałem - większość kibiców z Gorzowa to normalni ludzie, niestety wszędzie na świecie zdarzają się debile. Faktycznie derby byłby by emocjonujące, niestety coś Rafał nie może sobie u nas ostatanio pojeździć, a sytacja stała się trudniejsza. Mam nadzieję, że profesjonalnie prowadzony klub poradzi sobie z takim kłopotem i nie będziemy musieli oglądać derbów jeszce w tym roku jako baraży:( Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia, a jeśli chodzi o prezesa to o szybkie znalezienie rozwiązania trudnej sytuacji w jakiej znów się znaleźliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaras [...] IP: *.devs.futuro.pl 28.03.05, 21:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO? IP: *.gorzow.mm.pl 28.03.05, 21:27 Widzisz Karolu swiata to my nie naprawimy ale czasami chce sie wyc. Dowhan juz cos wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falubaz Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO? IP: *.ztpnet.pl 28.03.05, 23:11 Te TWARDZIEL:) Mitoman z Ciebie niezły. Twoja Odwaga kończy się za biurkiem, na którym masz postawiony komputer:) Jak Ci kiedyś zaproponowano spotkanie, to tylko od "pedałów" potrafiłeś wyzywać. Czy ja mam zrozumieć, że największy pogromca Falubazów pozwala sobie na coś takiego na swoim podwórku? www.safko.netlook.pl/forum/viewtopic.php?t=721 Problem z Tobą jest taki, że kompleksy nie pozwalają ci się ujawnić w rzeczywistości. Także byłeś, jesteś i pozostaniesz wirtualnym chuliganem:) z którego nawet Gorzowianie się śmieją i szydzą. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=22136223&a=22138088 Pozdrawiam Normalnych Gorzowian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajj Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:39 Wszyscy, którzy się nawzajem obrażają to prymitywne śmieciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falubaz Re: COŚCIE TAK CICHO, FALUBAZ COŚCIE TAK CICHO? IP: *.ztpnet.pl 28.03.05, 23:40 Doświadczony Twoimi zeszłorocznymi wpisami, mam nadzieję że naczelny napinasz STAL GORZÓW zaszczyci swoją obecnością Zieloną Góre za 2 tygodnie, gdy będziemy podejmować Wybrzeże Gdańsk. TAK czy NIE? Napinaczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stal Gorzów [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon [...] IP: *.ztpnet.pl 29.03.05, 17:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś