Dodaj do ulubionych

PREZYDENT WIZJONER

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 21:24
NIE WIEM JAK WY,ALE JA JUŻ MAM DOŚĆ WIZJII lISTOWSKIEGO.
TO APROPO NASTEPNEGO SUPER POMYSLU NA NIEZIEMSKE KARUZELE NA SPALONYM LESIE
Z KTÓREGO NIC NIE WYJDZIE..
RĘCE OPADAJA,NA MYSL CZEGO ON JESZCZE NIE WYMYSLI ZEBY SIE UTRZYMAĆ PRZY
KORYCIE...
PODAJ SIE PAN DO DYMISJII I NIE OSMIESZAJ,NIE OKLAMUJ
ZADEN Z CIEBIE BIZNESMEN ..
A DORADCOW MASZ uuuuu ŻADNYCH...
ILE JESZCZE BĘDZIEMY ZNOSIĆ TE TWOJE BEZSENSOWNE PODRYGI?
Z TOBĄ TYLKO WSTECZ,NIGDY DO PRZODU...
JUŻ DOŚĆ PANIE PREZYDENCIE ...JUŻ DOŚC!!!!!
DO DOMU!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 44 Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.02, 00:18
      Gość portalu: KOSTEK napisał(a):

> NIE WIEM JAK WY,ALE JA JUŻ MAM DOŚĆ WIZJII lISTOWSKIEGO.
      > TO APROPO NASTEPNEGO SUPER POMYSLU NA NIEZIEMSKE KARUZELE NA SPALONYM LESIE
      > Z KTÓREGO NIC NIE WYJDZIE..
      > RĘCE OPADAJA,NA MYSL CZEGO ON JESZCZE NIE WYMYSLI ZEBY SIE UTRZYMAĆ PRZY
      > KORYCIE...
      > PODAJ SIE PAN DO DYMISJII I NIE OSMIESZAJ,NIE OKLAMUJ
      > ZADEN Z CIEBIE BIZNESMEN ..
      > A DORADCOW MASZ uuuuu ŻADNYCH...
      > ILE JESZCZE BĘDZIEMY ZNOSIĆ TE TWOJE BEZSENSOWNE PODRYGI?
      > Z TOBĄ TYLKO WSTECZ,NIGDY DO PRZODU...
      > JUŻ DOŚĆ PANIE PREZYDENCIE ...JUŻ DOŚC!!!!!
      > DO DOMU!!!!!!!!

Oczywiście, wszystko to prawda.
      Jest jedno ale... A'propos...
      Do domu mogą go i jego ekipę wysłać mieszkańcy miasta, na jesień, przy urnach.
      Tylko czy już wyleczyli się z amnezji? Czy dalej będą się nabierać jak dzieci na
      SUPER POMYSŁY, demagogiczne i dwulicowe zachowania? Kiełbasę wyborczą.
      Do publikatorów z uśmiechem (fałszywym) a na codzień "słoma z butów", mniej niż
      zero. Nie tylko L. ale cała ekipa to żądni władzy za wszelką cenę "mali ludzie" z
      pogranicza -273,15°C

44
      • Gość: proca Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.02, 08:41
        Gość portalu: 44 napisał(a):

> Gość portalu: KOSTEK napisał(a):
        >
        "mali ludzie"
        > z
        > pogranicza -273,15°C
        > 44
        8<

... mówisz mali ludzie z pogranicza, hmmm, to może poczytaj co boli nadludzi w
        naszej "stolycy" www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
        dzial=0511&forum=GORZOW_WIELKOPOLSKI&wid=2231768&aut=bes-t&aid=2231768
        • Gość: 44 Re: PREZYDENT WIZJONER IP: 62.87.223.* 26.06.02, 10:06
          Gość portalu: proca napisał(a):

> Gość portalu: 44 napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: KOSTEK napisał(a):
          > >
          > "mali ludzie"
          > > z
          > > pogranicza -273,15°C
          > > 44
          > 8<
          >
          > ... mówisz mali ludzie z pogranicza, hmmm, to może poczytaj co boli nadludzi w
          > naszej "stolycy" <a href="https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?"target="_blank">w
          > ww.gazeta.pl/alfa/home.jsp?</a>
          > dzial=0511&forum=GORZOW_WIELKOPOLSKI&wid=2231768&aut=bes-t&aid=2231768

I wszystko się zgadza. Przecież i w Gorzowie i w "Zielące" (ach, jak ładnie)
          rządzą "lewe" ekipy. Co do "małych ludzi" (zero absolutne - to jest pogranicze) -
          przecież są wszędzie, i z lewej i z prawej i w środku.

Zresztą, niezależnie od tego kto będzie przy władzy, czy ludzie z "pogranicza"
          czy też skąd inąd, przy takim ustroju województwa inaczej nie będzie. Zawsze
          znajdą się szowiniści.
          Bo w ogóle, to pomysł na LUBUSKIE już od początku był chory, skażony grzechem
          pierworodnym. Ratowanie województwa, dwie stolice, UMOWY PARADYSKIE, ha, ha, ha.
          Kto to wymyślił?.
          Przestraszeni utratą mandatów poselskich "pożal się Boże" politycy. Przecież
          inaczej musieliby rzeczywiście zarabiać na życie, a tak mają swoje diety (żeby
          tylko) i gwiżdżą na resztę.
          I byle do następnych wyborów. A po nich choćby potop, oni się już ustawią.

44
      • Gość: proca Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.02, 12:09
        Gość portalu: 44 napisał(a):

>
        "mali ludzie"
        > z
        > pogranicza -273,15°C
        > 44
        8<

... mówisz mali ludzie z pogranicza, hmmm, to może poczytaj co boli nadludzi w
        naszej "stolycy" www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
        dzial=0511&forum=GORZOW_WIELKOPOLSKI&wid=2231768&aut=bes-t&aid=2231768
      • Gość: Henio Re: PREZYDENT WIZJONER IP: 213.77.48.* 02.08.02, 13:18
        Obawiam się, a raczej wiem na pewno, że amnezja znów dosięgnie zielonogórzan.
        I po obiecankach w mediach zagłosują na obecną ekipę.
        A potem będą biadolić przez 4 lata.
        • Gość: sagan Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 03.08.02, 11:20
          jedyną alternatywą jest nie głosować bo rozsądnych kontrkandydatów nie widać
          • Gość: Henio Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.08.02, 12:53
            Nic błędnego kolego. Właśnie wtedy należy iść i głosować na konkurentów w celu
            osłabienia tych których nie chcesz mieć w samorządzie.
            Optowałbym za człowiekiem, który już coś osiągnął w biznesie i dorobił się poza
            samorządami, bo reszta to "parszywe larwy ciągnące do koryta".
            • Gość: sagan Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 03.08.02, 13:05
              no zgoda, ale na kogo mam głosować ? gdzie ci kandydaci ? czerwone przekręty
              już dawno zwierają szeregi i zwiększają czujność klasową
    • Gość: proca Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.02, 08:13
      Gość portalu: KOSTEK napisał(a):

> NIE WIEM JAK WY,ALE JA JUŻ MAM DOŚĆ WIZJII lISTOWSKIEGO.
      > 8<

Nie KRZYCZ głąbie bo się zakrztusisz tą kradzioną na cudzych polach marchewką,
      którą później sprzedajesz po paskarskich cenach na Konfinie, a Listowski? Jest
      spox - facet robi wszystko aby Zielona po tej zasranej reformie nie zamieniła się
      w zadupie i chwała mu za to.
      • Gość: 44 Re: PREZYDENT WIZJONER IP: 62.87.223.* 26.06.02, 10:13
        Gość portalu: proca napisał(a):

>
        > > NIE WIEM JAK WY,ALE JA JUŻ MAM DOŚĆ WIZJII lISTOWSKIEGO.
        > > 8<
        >
        > Nie KRZYCZ głąbie bo się zakrztusisz tą kradzioną na cudzych polach marchewką,
        > którą później sprzedajesz po paskarskich cenach na Konfinie, a Listowski? Jest
        > spox - facet robi wszystko aby Zielona po tej zasranej reformie nie zamieniła s
        > ię
        > w zadupie i chwała mu za to.

Myślę, że chyba nie miałeś okazji poznać go "na żywo". Zmieniłbyś zdanie, myślę.
        On ją niestety zamienia w zadupie.

44
    • Gość: Janek Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.02, 21:25
      Mamy festiwal Zjednoczonej Europy to na spalonym lesie proponuje panu panie
      kapitanie LWP Listowski zorganizować pligon dla wojsk NATO , też jakiś grosz
      wpadnie do miejskiej kasy.
      • Gość: maria Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 19:57
        A ja proponuję- żeby nasz "boski" prezydent obsiał
        Spalony Las MARICHUANĄ .Może dzieki temu choc przez chwilę znależlibyśmy sie
        blisko cywilizowanej Europy..
        A mieszkańcy przez krótką chwile mieliby WIELKI ODLOT-
        to zamiast tej obiecanej karuzeli...
        • Gość: lidka Re: PREZYDENT WIZJONER IP: 194.204.191.* 25.06.02, 20:13
          buhahaha maria na prezydenta!!!
          swoja drogą zawsze sie zastanawiałam jakiego rozśmieszacza używa pan kapitan:
          wymyśleć wesołe miasteczko i niemniej wesoły ogrooomny basen, pomiędzy którymi
          my, zielonogórzanie poruszać się będziemy kolejką linową, zawieszoną wysoko na
          niebie... by na koniec zaliczyć seans w multikinie...
          heh, okej, jesli nawet to nie wypali, to ja juz sie zajebiscie ubawilam.
          • Gość: markon Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 20:33
            Drogie Panie proszę nie używać "słów".
            My tu strasznie o słownictwo dbamy.
            Ale przyzwyczaicie się.
            Chylę się w ukłonach :)))
            • Gość: lidka Re: PREZYDENT WIZJONER IP: 194.204.191.* 25.06.02, 21:03
              Gość portalu: markon napisał(a):

> Drogie Panie proszę nie używać "słów".
              > My tu strasznie o słownictwo dbamy.
              > Ale przyzwyczaicie się.
              > Chylę się w ukłonach :)))

Eh, nie dość, ze nie zaproszona, to jeszcze używam "słów"!
              nie wiem, czy się przyzwyczaję ;)
              Pozdrawiam:)

• Gość: sagan Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 21:06
                może być ciężko, to fakt
              • Gość: markon Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 21:08
                Jezu rozmawiam z Kobietą, mysz mi drży i wszystko, jak to człowiek się do
                Arweny (przepraszam, że wspominam)przyzwyczaił.
                Z nerw straciłem wątek. Całuję to chyba za wcześnie. Ale chłop nie powinien
                pytać.
                • borys-krakow Re: PREZYDENT WIZJONER 26.06.02, 08:37

> mysz mi drży i wszystko,
                  Jakiś Hrabia Monte Christo - odzwyczaiłeś się od kobiet maxymalnie.
                  Na św. Helenie jest już internet?
          • Gość: sagan Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 20:36
            nawiedzonych wizjonerów ci u nas dostatek; od paru dni grasuje po mieście
            kolejny; włąściciel średno znanej firmy komputerowej opowiadał dziś koszałki
            telewizorom i radyjom o wyimagiowanych inwestorach majacych wyłożyć
            niewyobrażalną ilość pieniędzy na zagospodarowanie PW; a wszystko po to by
            zielonogorzanie mieli rozrywkę i by uratować jego upadającą firmę;
            95 % mieszkańców jest wg niego przeciw budowie supermarketów na PW;
            ciekawe skąd wziął takie wyniki
            • Gość: zielony Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:44
              Jakto skad... zrobil ankiete... wsrod przedsiebiorcow ze swojego kolka
              wzajemnej adoracji - znanej pod kryptonimem OPZL:) 16 lat prowadzi swoja
              firme... a przegrywa z hipermarketami... zalosne. A tak calkiem serio to
              natkanlem sie gdzies na wypowiedz szefa jednej z firm komp. ktory mowil, ze
              markety spowodowaly jedynie ledwiezauwazalne zmniejszenie sprzedazy drukarek i
              to tylko jednego z producentow. Slaby dla mnie argument panie Tyszkiewicz
              slaby...
    • Gość: sagan Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 20:40
      własien gada w przewodowej Prezydent Listowski i mówi naprawdę z sensem; gość
      ma całkowitą rację
      • Gość: kolejarz Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 20:50
        Gość portalu: sagan napisał(a):

> własien gada w przewodowej Prezydent Listowski i mówi naprawdę z sensem; gość
        > ma całkowitą rację

On mówi naprawdę z sensem, ale może zbyt szybko zawsze uwierzy w coś co jest
        jeszcze projektem i nie jest pewne. On mówi o tym jako o pewniku.
        Może się mylę, ale są tacy ludzie.

• Gość: markon Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 20:51
        On często ma rację, tylko za wielu wisi mu przy rękawach i musiałby dobrze
        potrząsnąć co by się stała jasność. Chyba go na to nie stać.
        A co to za gość przewodniczy? bo mnie z deczka ubawił.
        • Gość: sagan z innej beki IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 21:16
          strasznie się plują dziś na forum Gorzowskim; że Gazeta Lubuska ma twardy
          papier i nie pasuje im do kilbla a może chodzi im o coś innego; trudno ich
          zrozumieć czasem;
          jacyś narwani czy co ?
          • Gość: markon Re: z innej beki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 21:22
            ja się na nich na razie jak baba obraziłem.
            Pewnie mi przejdzie ale nie wiem kiedy.
            • borys-krakow Re: z innej beki 25.06.02, 21:24

> ja się na nich na razie jak baba obraziłem.
              > Pewnie mi przejdzie ale nie wiem kiedy.
              No, że kapujesz, to Gorzowiacy coponiektórzy powinni się obrazić.
              • Gość: markon Re: z innej beki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 21:25
                bo słabowitego udajesz , ja się zamartwiam, a Ty laski rwiesz i to z Warszawy.
                • borys-krakow Re: z innej beki 25.06.02, 21:28

> bo słabowitego udajesz , ja się zamartwiam, a Ty laski rwiesz i to z Warszawy.
                  Mam klimaty stresowe ostatnio, co mnie z inwencji wysysają.

Próbuję przez Waszą edukację przejść. Ileż wątków w tym wątku! Jakie bogactwo
                  opinii!!
                  • Gość: sagan Re: z innej beki IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 21:29
                    nie, całkiem fajnie nam idzie
                    • borys-krakow Re: z innej beki 25.06.02, 21:31

> nie, całkiem fajnie nam idzie
                      Ja nie mówię, że źle!
                      Pewnie dobrze. Ale napiszę jutro, bo to poważne.

• Gość: markon Re: z innej beki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 21:34
                        wypierdziel stresy, dzięki Twoim zalotom wywołałem u nas Kobiety i pojawiły się.
                        Nie wiem co na to powie Arwena , Ty ją lepiej znasz.
                        Widzę ciemność.
                        • borys-krakow Re: z innej beki 25.06.02, 21:36

> Nie wiem co na to powie Arwena , Ty ją lepiej znasz.
                          To jest jakaś niby-kobieta. Tak sądzę. Arwena z prawdziwą kobietą zacznie zaraz
                          o długości włosów i spódniczek. Jak chcesz, to wyciągnę stosowny wątek z czasów,
                          gdy bywała tu Sunrise (lub Sunflower)
                          • Gość: markon Re: z innej beki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 21:39
                            wolę nie, mam to na co dzień.
                            • borys-krakow Re: z innej beki 25.06.02, 21:40

> wolę nie, mam to na co dzień.
                              Za dużo kobiet w domu?
                          • arwena Re: z innej beki 26.06.02, 07:42
                            borys-krakow napisał(a):
                            > To jest jakaś niby-kobieta. Tak sądzę.
                            prowokator. oberwiesz jak w banku przy najblizszej okazji. strzez sie slicznych
                            blondynek.
                            (nasle jakowas)
                      • Gość: sagan Re: z innej beki IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 21:38
                        wiesz na poważnie to już mi się znudziło; dość mam na dziś smutnych facetów z
                        ZG uzurpujących sobie prawo do występowania w imieniu całego społeczeństwa;
                        panom Tyszkiewiczowi i Mikulewiczowi obroty siadają i wg nich to koniec świata;
                        całe miasto ma ich wspierać bo oni są pracodawcami; Listowski dobrze ich dziś
                        usadził na sesji
                        • Gość: markon Re: z innej beki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 21:41
                          no to z tymi laskami to chyba dobry pomysł był?
                          • Gość: sagan Re: z innej beki IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 21:47
                            bardzo dobry, cóś sie troche ruszyło
                            • Gość: lidka Re: z innej beki IP: 194.204.191.* 25.06.02, 21:51
                              a po co wam tu laski, powiedzcie chłopaki?
                              zeby sie nie okazało ze pomylilam imprezy!
                              • Gość: sagan Re: z innej beki IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 21:53
                                sikorki, sikoreczki, ech wy
                              • borys-krakow Re: z innej beki 25.06.02, 21:53
                                Gość portalu: lidka napisał(a):

> a po co wam tu laski, powiedzcie chłopaki?
                                Pokażemy Ci znaczki.

• Gość: markon Re: z innej beki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 21:56
                                  i pocztówki dźwiękowe
                                • Gość: sagan Re: z innej beki IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 21:56
                                  Ja kiedyś miałem ale pies mi zeżarł

• borys-krakow Re: z innej beki 25.06.02, 21:57
                                    A w Zielące laski ciąga się pod Palmiarnię?
                                    Celem zgłuszenia...
                                    • Gość: markon Re: z innej beki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:00
                                      nie, u nas ciągną laski jak palmy.
                                    • Gość: sagan Re: z innej beki IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 22:00
                                      trza by jakiejś laski spytać, gdzie ją ciągają ?
                                      • borys-krakow Re: z innej beki 25.06.02, 22:02

> trza by jakiejś laski spytać, gdzie ją ciągają ?
                                        Fe.

• Gość: lidka Re: z innej beki IP: 194.204.191.* 25.06.02, 21:58
                                  fajnie, mogą być znaczki.
                                  na myśl o prezydencie spada mi libido.
                                  :)
                                  • borys-krakow Re: z innej beki 25.06.02, 21:59

> na myśl o prezydencie spada mi libido.
                                    My też możemy kandydować!
                                    • Gość: lidka Re: z innej beki IP: 194.204.191.* 25.06.02, 22:08
                                      nie oddam głosu za znaczki!
                                      a fajne są?
                                      ;)
                                      • borys-krakow Re: z innej beki 25.06.02, 22:10

> nie oddam głosu za znaczki!
                                        > a fajne są?
                                        Z motylami.

• Gość: lidka Re: z innej beki IP: 194.204.191.* 25.06.02, 22:25
                                          LASKI nie lecą na znaczki z motylami:)
                                          • Gość: markon Re: z innej beki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:26
                                            a pocztówki dźwiękowe?
                                    • Gość: sagan Re: z innej beki IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 22:08
                                      eee, misie nie chce
        • Gość: 44 Re: PREZYDENT WIZJONER IP: 62.87.223.* 26.06.02, 10:16

> On często ma rację, tylko za wielu wisi mu przy rękawach i musiałby dobrze
          > potrząsnąć co by się stała jasność. Chyba go na to nie stać.
          > A co to za gość przewodniczy? bo mnie z deczka ubawił.

Kto ma rację ten stawia kolację.
          Rzeczywiście - Z pewnością go na to nie stać.

44
    • Gość: Edes Re: PREZYDENT WIZJONER IP: 213.77.48.* 28.06.02, 12:01
      Ja bym napisał: Won z tego domu (patrz: Zielona Góra).
    • Gość: Dator Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 08:49
      A dziś Pana Prezydenta i Pana Jarząbka czeka kolejna niespodzianka!
      Nieprzyjemna. Dalej trzeba będzie jeździć do Lubina i Żar.
      Gazeta - nie spać!
      • Gość: kolejarz Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.02, 15:34
        Gość portalu: Dator napisał(a):

> A dziś Pana Prezydenta i Pana Jarząbka czeka kolejna niespodzianka!
        > Nieprzyjemna. Dalej trzeba będzie jeździć do Lubina i Żar.
        > Gazeta - nie spać!

Może uchylisz rąbka tejemnicy?
        pzdr

• Gość: Dator Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 15:30
          Nasz Pan Prezydent, chłopina dobroduszny ( i bezinteresowny!) chciał załatwić
          Jarząbkowi kredyt. No i bryndza.
      • tom_tom Re: PREZYDENT WIZJONER 06.07.02, 13:55
        Gość portalu: Dator napisał(a):

> A dziś Pana Prezydenta i Pana Jarząbka czeka kolejna niespodzianka!
        > Nieprzyjemna. Dalej trzeba będzie jeździć do Lubina i Żar.
        > Gazeta - nie spać!
        A co się stało??

• Gość: markon Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 14:05
        też nie znam sprawy, rozjaśnij
        • Gość: maria Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 18:29
          no ja też ciekawam...
    • Gość: Jarek Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 12:54
      No to jak nie chcecie Listowskiego to może... żeby dalej było dobrze... wziąć
      Frejmana z samego Centrum? Mielibyśmy jako prezydenta gawiazdę z
      telewizji... :-)
    • Gość: Koyot Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.uz.zgora.pl 30.07.02, 14:08
      Najgorsze jest to, ze nikt w Zielonce nie widzi, ze ten facet prowadzi miasto
      na skraj przepasci. Przeciez miasto sie kompletnie nie rozwija. Padaja kolejne
      firmy, a nowych ani widu ani slychu. Pochlapal farba przed wyborami starowke i
      juz wszyscy sa szczesliwi.
      W komunistycznej Gazecie Lubuskiej przeczytalem, ze w rankingu na prezydenta
      Listowski ma ponad 500 glosów i jest pewnym kandydatem na reelekcje.
      Ludzie, obudzcie sie.
      Przypomnijcie sobie ile ten czlek przez ostatnie cztery lata naobiecywal, a ile
      z tego zrealizowal?
      Glupie pomysly nie powinny wystarczyc, aby zostac prezydentem.
      Listowski to byly wojskowy politruk, zreszta wyrzucony z wojska, bo i tam sie
      nie nadawal. Nawet afera PEDiZu niczego ludzi nie nauczyla. Pan prezydent wraz
      ze swoim kolesiem ukradli blisko 7 mln zl i nic. Dalej zielonogorzanie kochaja
      swojego prezydenta (glupi zatr). Mam nadzieje, ze ludzie jeszcze sie obudza.
      • Gość: dSvP Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.02, 16:25
        o ktoś z Uniwerytetu
      • arwena Re: PREZYDENT WIZJONER 30.07.02, 22:42
        Gość portalu: Koyot napisał(a):
        > W komunistycznej Gazecie Lubuskiej przeczytalem, ze w rankingu na prezydenta
        > Listowski ma ponad 500 glosów i jest pewnym kandydatem na reelekcje.
        > Ludzie, obudzcie sie.
        zaraz zaraz, kto wybiera prezydenta miasta? serio pytam
        z zamierzchlych czasow kojarzy mi sie cos przeciwnego niz ten tu kojot koncypuje

kto pewien jest sposobu elekcji miastowego prezydenta?
    • Gość: aaaa Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 30.07.02, 19:02
      aaaaa
      • Gość: rot Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 20:00

nie ma co krzyczeć bo w zielonej to ciemnota
        i tak zagłosują na tego śmiesznego głupca
        a on będzie dalej bajerował,kradł.i wycinał drzewa no i chlapał
        starówke starą farbą...
        idę żygać........
        • Gość: sagan Re: PREZYDENT WIZJONER IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 31.07.02, 21:58
          niestety nie widzę przeciwwagi dla czerwonego chamstwa,
          bo jeżeli ma to być Masternak to ciągle pamiętam cyrk z Aralem
          a Doganowski nigdy nie uznał za stosowne wyjaśnić sprawy rozbitego Saaba;
          młodych z nazwiskiem nie widać;
          jedno mnie cieszy, ławeczka ma być znacznie krótsza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka