Dodaj do ulubionych

UNIA LESZNO!!!!!!!

IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 18.04.05, 13:30
W Zielonej Górze nie ma zielonogóskiej drużyny, klubem zarządzają ludzie,
którym nie zależy na kibicach, ale na forsie, więc biedny kibic może
ewentualnie sobie za płotem postać i tak oto zielonogórzanin kibicuje Unii
Leszno!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zg Re: UNIA LESZNO!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 18.04.05, 15:31
      kibicoj komu chcesz,nawet gorzowkowi!! ty prawdziwy kibicu!!!
      • Gość: stonowany Re: UNIA LESZNO!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 18.04.05, 23:39
        myśle ze wypowiedz zalozyciela watku to mala prowokacja. rowniez niepokoi mnie
        brak logiki i pomyslu na ten zespol. nie moze byc tak ze co nowa miotla to
        radosna tworczosc "jestem se w zarzadzie tera ja ustalam sklad".
        przez rok tepilismy Stojana ze jest slaby i w ogole teraz sie okazuje ze nasz
        chlopak choc nie artysta przy dobrym sprzecie moze zdobyc punkt w ekstralidze,
        mielismy Klopota wlasnego toru, ktory wygralby nie jeden mecz u siebie, tez
        jest fe bo z nim klopoty,
        z mlodziezowcami to juz wogole hurra..za rok co, Suchecki skonczy wiek juniora,
        to przeprosimy Marcinkowskiego z ktorego robilismy publicznie niedojde?
        to moze lepiej nie trzeba bylo tyle teraz pakowac w Nowaczyka? jego jeden czy
        nawet 4 punkty nie zmienia obrazu meczu..
        a co jak sie zmieni zarzad i on zacznie kupowac kogo mu sie podoba?
        patrzcie co robia w Toruniu, zaryzykowali i..zainwestowali w swoich,
        nasi nigdy nic nie osiagna skoro beda zapychac motory w parkingu.
        • Gość: Zastal Re: UNIA LESZNO!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.04.05, 16:47
          Popatrzcie na Zastal... moze skala odniesienia nie taka, ale grajac wysmiewanym
          skladem dokopali niejdnemu i zakonczyli sezon na 6 (na 16) miejscu i grali w
          play off...sklad w 99,9% zielonogorski (bo Olej to tez juz swoj chlop...)
    • Gość: novy Re: UNIA LESZNO!!!!!!! IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 26.04.05, 09:11
      A jednak Unia Leszno! Dość tych miernot, które nawet nie są z Zielonej Góry. Ja
      jestem, a w ogóle nie kibicuje temu klubowi, ale Unii Leszno, zobaczycie ZKŻ-ty
      marne jak wam Unia z Krzyśkiem Kasprzakiem dupę zleje!! Kupujcie sobie
      Nowaczyków i im podobnych, ale patrzcie też jak się zawodników wychowuje,
      patrzcie na Leszno i Toruń. ZKŻ-owi nie kibicuję, ale Stojanowskiemu i Huszczy,
      bo oni są nasi. To tyle. Albo ZKŻ zacznie bazować na swoich, wyrzuci Śwista,
      Staszewskiego i Sucheckiego a sprowadzi Protasa, Walaska i Kłopota, albo dobrze
      nie będzie. A teraz do Leszna znowu po baty! Ciekawe na co znowu Świst będzie
      narzekać???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka