ludicrus 06.05.05, 23:37 Dlaczego bar Winiarnia w Zielonej Górze cieszy się takim powodzeniem.Co was tam ciągnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie wiem Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 07.05.05, 00:01 spytaj idiotów bo tylko oni tam chodza, pewnie to bedzie forum Ciborza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qhash Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.05, 11:36 te karczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj ciezko powiedzi Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.05, 13:01 sama w winiarni bylam kilka razy. okropienstwo. smierdzi tam przeokrotnie. klientela tez jakas dziwna. wiekszosc to dzieci (wiek 15-17 lat). muzyka ujdzie (ale nie na techno sali). syf i tyle. a wlasciciel winiarni......... burak ktory nie potrafi zadbac o klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kużwa Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 08.05.05, 13:08 Ja tam weszłam tylko dwa metry za wejście i podziękowałam.Przecież ta cholota to ci co już siedzieli albo ci co dopiero będą siedzieć. Same karki,półmózgi. A panienki to raczej z tych co to duuu py każdemu dadzą aby ytlko piwo postawił i bryczką przewiózł po Zielonej. Straszna ciemnota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falubaz Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 08.05.05, 13:23 no rzeczywiscie żenada na maksa, nigdy w jednym miejscu nie widziałem tylu idiotów , karków , szpanerów , kretynów w białych rękawiczkach i z gwizdkami . Byłem tam 5 minut i to było moje pierwsze i ostatnie 5 minut w tym zajebiscie nieprzyjaznym pseudo klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBICE Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.05, 13:57 Ty Falubaz(b.oryginalna ksywa)tobie cmoku nic nie pasuje. Te twoje komentarze sa beznadziejne. Tak jak i ty jestes beznadziejny grubasie. Przeciez kazdy wie kim jestes... Nie pisz juz nic wiecej, prosimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 09.05.05, 15:08 Twoja ksywka tez jest niezwykle oryginalna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falubaz Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 19:19 Buhahahahahahahahahahahahhaaaaa barany kibice nic wiecej buhahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: obleśna WINIARNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:08 Mnie osobiście boli fakt ze tak niesamowite wnętrza zostały przeznaczone na tak benadziejne balety dla plebsu. W dodatku właściciele poczucia estetyki mają ZERO! Przy urządzaniu miejsca -nie popisali się. No ale jaka inna lepsza opcja na to miejsce? piękna na prawdziwy clubing place ,tylko dla kogo???? Plebs w dużej ilości wypełnia to wciąż popularne miejsce bo jest go dużo wszedzie:) ...a ludzi na poziomie w tym mieście i okolicach znacznie mniej....i nie mają się gdzie podziać....... nad czym ubolewam..:(( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majes Re: obleśna WINIARNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:28 Niech zyje Studio :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looney Re: obleśna WINIARNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:39 Winiarnia jest żenująca- same małolaty i narkotyki- do tego mnóstwo ludzi- właściciel wpuszcza każdego kto chce wejść- to nic ze juz nie ma miejsca w środku ani w szatni- byle tylko wpłacić mu dyszkę- reszta go nie obchodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebeka Re: gdzie się bawić????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:39 przestańcie!!to jest masakra bo w mieście nie ma gdzie się bawić!!!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :* Re: WINIARNIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:25 w tym miejscu jest spoko, ale tylko jak sa studenckie imprezy, wowczas nie ma tam karkow, malolatow, bialych rekawiczek. raz bylam w sobote i powiem szczerze, ze na poczatku juz chcialam wyjsc, syf. te srody sa naprawde super, polecam, studenci potrafia sie bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.05, 09:52 To znaczy, że do Winiarni chodzą tylko ludzie ponizej 20 roku zycia i nikt starszy????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoinformowana Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 19:39 Gdzie jest winiarnia tak wogole, bo ejszcze tam nei bylam i z waszych opinii wynika, ze chyab dbrze zrobilam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 20:36 hehe kazdy tutaj krytykuje ten klub:) kurcze to dlaczego tak wielu ludzi tam chodzi???? Chyba ludzie na forum wstydza sie przyznac ze tam bywaja?:) Ja tam bywam nie chodze, moze byc-jakos ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: WINIARNIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.05, 22:01 Bywalem tam czesto,na poczatku bylem nawet może troszke zafascynowany tym miejscem,z czasem zrobila sie tam straszna mętownia,poczekalnia do kibla za potrzeba fizjologiczna-dramat!panienki łatwe na maxa,głupawe blondynki(nie obrazajac tych uważajacych sie za inteligentne),panny patrza jak jestes ubrany,jakim banknotem placisz za piwo czy drinka,i jaką masz fure (gablote,bryke-wszystkie blachy wiedza o co chodzi),są tyak głupie,ze jedna robila mi laske opod winiarnia w samochodzie kolesia-dla wtajemniczonych BMW 5,straszna popelina Odpowiedz Link Zgłoś
ludicrus Re: WINIARNIA!!! 15.05.05, 01:00 to ychodzi na to ze teraz jest jeszcze wieksza lipa niz wczesniej...No ale ludzie tam chodza...Fakt ze tam bywa najwiecej opulacji typu:pi.., qrwa, dziwq , szmata....ale cuz gdzies w końcu musza sie podziać... No ale wam to facetom odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: WINIARNIA!!! IP: *.ztpnet.pl 15.05.05, 16:29 > (gablote,bryke-wszystkie blachy wiedza o co chodzi),są tyak głupie,ze jedna > robila mi laske opod winiarnia w samochodzie kolesia-dla wtajemniczonych BMW No, to teraz gosciu zaswieciles. Odpowiedz Link Zgłoś