Gość: yyy IP: *.devs.futuro.pl 27.05.05, 17:10 No to oby do niedzieli i nastepna kolejeczka zaś do tyłu.Pan Huszcziczka w składzie????trzeba napompować rowerek...mam w piwnicy wigry 3 moge pozyczyc, ma dobre przełożenia będzie szedł jak burza!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zg Re: ej ej falubaz IP: *.ztpnet.pl 27.05.05, 20:57 To idz sobie na nim pojezdzic bo smutny jestes i nie chce mi sie ciebie czytac...czlowieczku!!!!!:)PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as35 Re: ej ej falubaz IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.05, 21:22 Faktycznie będzie ciężko wygrac we Wrocku. Ciężko co nie znaczy nie możliwe. Wydaje się jednak, że szanse na wygrany mecz są ( w końcu kiedyś trza odbić się od dna) ale czy lepszym stosunkiem punktów niż się przegrało? Raczej wątpliwe. Przegrana we Wrocku pogrzebie chyba szanse na utrzymanie, choć jak sie patrzy na tabele to teoretycznie chyba coś można jeszcze wywalczyc. Nie można jednak wygrywać mniejszą róznicą jak sie przegrywało (a to będzie bardzo trudne). Czytajac wypowiedzi zawodników odnosi się wrażenie, ze Falubaz to nie druzyna tylko zlepek obcych sobie zawodników. Nie pomagają sobie, nie wspierają wzajemnie, taka sytuacja z pewnością nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: ej ej falubaz IP: *.devs.futuro.pl 28.05.05, 11:04 Wygrac we Wrocku?k...o czym mowa czy wy nie widzicie co chłopaki wyrabiaja? Swista wyp...z Anglii ,Huszcza to juz emeryt, reszta to jakas masakra.Czy wy naprawde wierzycie ze jest szansa odbicia sie od dna?przeciez chłopaki na własnym torze nie wychodzą z 30 tki.To jakies ma byc olsnienie?Odkąd pamiętam zawsze byłem z falubazem,było lepiej,było gorzej ale takiej masakry dawno nie widziałem. Jak dla mnie jedyna receptą jest spadać z extraligi do jedynki. Huszcze wysłać na emeryture, Swista i szwagrów na zbity pysk WON i tworzyc cos swojego a za kilka lat z dobrą paką zawojować ligę.Bo inaczej kapota!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: ej ej falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 11:32 pomyśl człowieku logicznie .....co chcesz zrobić z naszych zawodników???!!!! Zengota,Kulczyński no chyba że wróci WALASEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: ej ej falubaz IP: *.devs.futuro.pl 28.05.05, 11:45 To jaki jest ratunek?jest jeszcze nowy narybek,poczekac kilka lat lepsze to niz liga z wieczną nadzieją na wyjscie z dołka...czy nie?a Walasek...nie ma rzeczy niemozliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avaSatani Re: ej ej falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.05.05, 12:03 To robią w Gorzowie, który za parę lat będzie rozjeżdżał Polskę jak będzie chciał. Pamiętam czasy kiedy w ZG była największa wylęgarnia młodych! A teraz co? Idźcie w ... cholerę uffff. Krew mnie zalewa, jak słyszę hymny pochwalne na cześć Dowhana, który nie robi nic żeby nasz klub się rozwijał! Powiedzcie szcerze - czy potrzebne było ściąganie Karpoia, czy też Krąpia? Stuka tyle punktów, że mógłby jeździć sam (gdzieś pokryjomu, żeby sięna oczy nie pokazywać!) Jedno jest pewne pyszałkowaaty Dowhan musi odejść! Takie jest moje zdanie! Do zobaczenia w 1 lidze, potem 2 ... i te de. Dumny po zwycięztwie, wierny po porażce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: ej ej falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:07 czy ja coś do ciebie mówiłem nie wpierd.......j się!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: ej ej falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:05 dlaczego tak twierdzisz?Walesek był bliski podpisania kontraktu......a co do Śwista i Staszewskiego to są zawodnicy którz potrafią jeździć na wysokim poziomie i dają nadzieje na lepsze jutro............!!!!!!!!!!!!!świst jak by nie było jest liderem drużyny pomijając Nickiego!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: ej ej falubaz IP: *.ztpnet.pl 28.05.05, 13:22 A ja nie lubie skladu naszej druzyny bo jest sztuczna!!! Swist,i inni za kase a jak kasa bedzie z malym opoznieniem to zaraz psy wieszaja-przynajmniej Swist. Niki to tej k........ nie znosze, nigdy go nie lubilem, Ch.. nie sklad!!!!!!! Trzeba poczekac na lepsze czasy i postawic na naszyh!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: ej ej falubaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:25 sam jesteś kur...a i sam se czekaj na lepsze czasy pojeee......e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: ej ej falubaz IP: *.devs.futuro.pl 28.05.05, 14:37 A mieliśmy Protasa,Walaska i poszliiii w polske.JAK TO BYŁO ZORGANIZOWANE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrić Re: ej ej falubaz IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.05.05, 14:46 to jest sport zawodowy i liczą się tu pieniądze! jacy wychowankowie? jacy juniorzy? czy wisła kraków gra li tylko wychowankami, czy prokom trefl sopot ma własnych koszykarzy z sopotu? walnijcie się w głowę z tymi radami, że do 1ligi trza spadać i tam czekać na kolejnego protaza czy walaska.. - tak było za komuny kiedy żużel był amatorską ligą a żużlowcy mieli "papierowe" etaty w falubazie dano doopy kompletując skład i tyle - mamy ponoć drugi największy budżet w lidze a śmierdzimy na końcu tabeli i nikt nie przewidział, że okoń czy ktoś inny mógł się rozwalić... co do tabeli to NIE MA NAJMNIEJSZEGO ZNACZENIA, które mniejsce zajmniemy po sezonie zasadniczym, obecne przepisy są tak durne, że aż miłościwe nam w tym roku i zanim zaczniecie się wycierać jak buraki zajrzyjcie do regulaminu - tabela to jakaś fikcja bo i tak bedziemy walczyć o utrzymanie w dwumeczu z przedostatnią drużyną, gdzie ani punkty ani bonusy nie mają znaczenia a wtedy będzie już rozjeżdżony okoń i może wreszcie ktoś kupi tym chłopakom dobre maszyny i po sezonie zastanowi się kto dał doopy z zaawizowaniem takiego a nie innego składu przy tak wielkim sponsorze jakim jest KRONOPOL... Odpowiedz Link Zgłoś