Gość: Eliza IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 09:04 Ulotki kilka dni pod drzwiami to sygnał dla złodzieja. Niech będa kładzione na skrzynkach.Każdy moze sobie wziąć. Tak jest bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bagażowy Re: APEL DO PRACODAWCÓW ULOTKARZY! IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 09:25 Właśnie. Roznosze ulotki i wiem cos na ten temat. Ale takie jest polecenie.Pod drzwi!! Rozliczaja nas z tego. Może apele coś dadzą. Sam jestem za tym,bo się nasłucham przekleństw pod swoim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłoda Re: APEL DO PRACODAWCÓW ULOTKARZY! IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 12:16 A oni to czytają? W każdym razie popieram. Sam wyjeżdżam bardzo często, i rzeczywiscie ulotki leżą pod moimi drzwiami. Tesco itp. a kurcze mieszkam aż na Waszczyka. Prawie w lesie. Sąsiedzi nie zbierają,choc widza,że mnie nie ma. Jaka wredota!? Popieram akcje całkowicie.Ulotki tak,ale nie pod drzwiami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: APEL DO PRACODAWCÓW ULOTKARZY! IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 12:43 Szkoda mi tych ludzi,że musza tyle dżwigać. Ile za to płacą? Rodzice mnie namawiaja,ale nie moge sie zdecydować! Dajcie jakis namiar! POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś