Gość: Kora IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.06.05, 14:14 Jak myślicie, które solarium jest najlepsze w ZG? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Suza Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.server.ntli.net 15.06.05, 16:36 Uwazam,ze najlepszym solarium jest " Twoje solarium", kolo dyskoteki Studio. Mila obsluga, bardzo dobre lampy, nowoczesny sprzet i nowoczesnie urzadzone. Gwarantowana szybka opalenizna. Zawsze tam chodzilam. Teraz nie ma mnie w Polsce,ale jak przyjade na wakacje to na pewno nie raz tam zajrze na sesje opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.06.05, 18:50 Podoba mi sie solarium U Baśki,lampy słabe, ale obsługa fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irness Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.05, 18:56 chyba bylas na krotko, bo lampy so naprawde 1wsza klasa!! obsluga na 5+. i maja ekstra promocje!! szczegolnie teraz!!POLECAM POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaja Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 18.06.05, 20:27 Dalibyście sobie spokój z solariami. Szczególnie Wy, dziewczyny. Szkodzicie swojemu zdrowiu, postarzacie się na własne życzenie. W dodatku wyglądacie z taką podczernioną spieczoną skórą fatalnie i tandetnie. Zastanówcie się czasem nad swoim zdrowiem i wyglądem. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suza Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze/Papaja... IP: *.server.ntli.net 19.06.05, 13:16 Papajo...w jednym napisalas racje: Robimy to na wlasne zyczenie. Wiec po co takie wypowiedzi. ciebie nikt nie zmusza, ani nas. Wiec jesli nie masz ochoty opalac sie w solarium to nie rob tego. A jesli my mamy ochote to robimy. Wiec zajmij sie soba, bo takimi moralistycznymi tekastami jeszcze nikt za bardzo nikogo nie przekonal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze/Papaja... IP: *.ztpnet.pl 19.06.05, 17:58 Opalenizna po solarium jest do dupy. Moze tekst niemoralizujacy Cie przekona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suza Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze/Papaja... IP: *.server.ntli.net 19.06.05, 18:04 Jakos wiekszosci sie podoba taka opalenizna.Lepsza taka niz zadna. Bo zauwaz,ze niektorzy na sloncu nie opala sie wcale lub na czerwono, a potem ta czerwonosc nie zmienia sie w braz. A solarium jest w takim wypadku najlepsze. Bo niektorzy lubia byc opaleni. a jesli Twoim zdaniem opalenizna z solarium jest do dupy to....hmmm?....nie opalaj sie w solarium. Proste. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze/Papaja... IP: *.ztpnet.pl 19.06.05, 20:53 > Jakos wiekszosci sie podoba taka opalenizna.Lepsza taka niz zadna. Bo zauwaz,ze Moze powinnas zaznaczyc, ze wiekszosci w Twoim otoczeniu. Masz wyniki jakichs badan robionych na ten temat? I nie zgodze sie, ze lepsza taka niz zadna. Solarowa opalenizna wyglada po prostu sztucznie i o wiele gorzej niz ta naturalna. > niektorzy na sloncu nie opala sie wcale lub na czerwono, a potem ta czerwonosc Wiesz, opalac sie trzeba tez umiec. W solarium tez da rade sie spalic na buraka. > nie zmienia sie w braz. A solarium jest w takim wypadku najlepsze. Bo niektorzy A w co sie zmienia ta czerwonosc? > lubia byc opaleni. a jesli Twoim zdaniem opalenizna z solarium jest do dupy > to....hmmm?....nie opalaj sie w solarium. Proste. Prawda? Jasne, ze proste. Nie robie tego i nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_arc Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze/Papaja... 25.06.05, 02:03 "Lepsza taka niz zadna" no nie wiem, mam raczej ciemniejsza karnacje i sie szybko opalam i nie ukrywam ze to mi sie podoba ale to jest fakt ze opalenizna nie jest modna na zachodzie ludzie odchodza od tej mody a u nas to jak sie ludzie na cos rzuca to przesadzaja ze wszystkim i nie znaja umiaru i mysla ze sa tacy cool, dla wielu ludzi opalanizna [szczegolnie mocniejsza]kojarzy sie z tandeta i prostota niech kazdy robi co i jak chce jesli idzie o opalanie aby byl szczesliwy:P jesli ktos lubi byc opalony to fajnie a jesli robi to bo mysli ze przez to jest taki atrakcyjny i modny to ...to jego zdanie, wg mnie to jest smieszne ale jeszcze smieszniejsze jest mowienie ze cos jest modne bo jesli chodzi o opalenizne to akurat ona jest niemodna w wielu krajach ale zanim to do nas przyjdzie to jeszcze pare lat uplynie pozdrawiam opalonych i tych bladych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tq Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.11.05, 08:50 Ja kiedys uwarzalem, ze solarium to masakra, ze zbednie wydane pieniadze Ale w koncu mowie - nie! ide sprobuje :-) co prawda poszedlem pierwszy raz i kolejny w Gorzowie, ale efekt nie jest taki straszny. Owszem aby cieszyć sie opalenizna musialem zaliczyc 3 sesje po 5 minut w ciagu 2 tyg. ale nic mi sie nie stalo, poza ładną opalenizną i o wiele lepszym samopoczuciem :-) Jak ze wszystkim trzeba znać umiar :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaja Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze/ do Suzy IP: *.ztpnet.pl 19.06.05, 18:07 Suza, ja chyba aż tak bardzo nie moralizuję. Masz rację, każdy robi to, co uważa za stosowne. Ale wiesz, ja w okrutny sposób sama przekonałam się jak bardzo szkodzi słońce. Naprawdę lepiej się przed nim chować, chronić skórę. A tu jeszcze to smażenie się w solarium. No ale racja, każdy robi to na własny rachunek. Dopiero za kilka lat wiele dziewczyn zrozumie, jak ten rachunek może być wysoki. A poza względem zdrowotnym jest też jeszcze wzgląd estetyczny. I tu w stu procentach zgadzam się z Ziutkiem. Pozdrowienia dla Ziutka. I dla Suzy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ludicrus Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze 19.06.05, 23:14 Gość portalu: Kora napisał(a): > Jak myślicie, które solarium jest najlepsze w ZG? A tam piepszycie ...Jedni mowia , tak drudzy tak...masakra..Jedni lubia sie opalac , drudzy natomiast nie ..i potem chodza takie , blade kury po miescie... Ja lubie sie opalac....a ze na sloncu nie lubie lezec (zdychac) , wole isc do solarium...10 min i po wszystkim...W moim przypadku nie ma czerwonej skóry... Wszystko zalezy pd karnacji, i przyzwyczajenia....Jak ktos sie nie opalal( latem , wychodzil z domu po zmroku, bojąc się wystawić buzke na 5 min), to sory nie ma o czym mowic..NORMALNE , BEDZIE WYGLADAL JAK BURAK... to jest brzydki, ale brąz..nikomu jeszcze nie zaszkodzil.... ZRESZTA "DZIEWCZYNY LUBIA BRĄZ...KAZDY O TYM WIE....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 20.06.05, 06:51 > latem , wychodzil z domu po zmroku, bojąc się wystawić buzke na 5 min), to sory > nie ma o czym mowic..NORMALNE , BEDZIE WYGLADAL JAK BURAK... to jest brzydki, A ten co sie bal wystwic nosa w dzien i sie posolarzy zeby to zatuszsowac nie bedzie wygladal jak burak. > ZRESZTA "DZIEWCZYNY LUBIA BRĄZ...KAZDY O TYM WIE....." Myslalem, ze w braz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.05, 11:00 ja tam lubie czasami wskoczyć na wyrko i posmazyc sie troche. A nalepsze solarium w ZG to Athon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśka na Pomorskim IP: *.ztpnet.pl 20.06.05, 15:53 Najlepsze, wystrój świetny, atmosfera i obsługa także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 08:38 Chodze na solarium systematycznie od 7 lat i stwierdzam ze w tej chwili zdecydowanie ATHON na ul. Rzeźniczaka koło Intermarche. Najmocniejsze lampy w mieście, super klimat, wystrój i obsługa. Ceny umiarkowane i wystarczy 8-10 min. Odpowiedz Link Zgłoś
norbert2005 Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze 22.06.05, 09:39 Zdecydowanie ATHON. Mi podoba się wystrój. Szczególnie freski na ścianie i mumia w sarkofagu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana ATHON??? a gdzie to dokładnie jest??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: ATHON??? a gdzie to dokładnie jest??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.05, 15:19 Athon jest na ul. Rzeźniczaka, jadąc w kierunku Auchan, po prawej stronie jest komis MaxMar. Za tym komisem od razu w prawo jakieś 30 metrów jest ATHON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: ATHON??? a gdzie to dokładnie jest??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:25 Byłam tam w weekend. Naprawdę warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo Re: ATHON??? a gdzie to dokładnie jest??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:58 Mi też się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: ATHON??? a gdzie to dokładnie jest??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:46 super solar wystruj i klimat najnowszy sprzęt super obsługa tylko athon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.05, 23:22 Chciałabym się dowiedzieć jakie są lampy na tym solarium czy ktoś mi może napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojak Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.06.05, 13:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.05, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lerek Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.05, 20:29 Mnie nieraz bawią te wszystkie laski ze sztuczną opalenizną prosto z łóżka z solarium,ale to kwestia gustu.Szczerze mówiąc nie chciałbym być za kilka lat mężem takiej frytki,pewnie co miesiąc musiałbym wykładac duże przez wielkie D pieniądze na kremy przeciwzmarsczkowe i kosmetyki francuskich marek...Dziękuje,ale nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczak Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 08:27 Najlepsze solarium to ROŻNO - szybko , sprawnie a i pokręcić się trochę można . Polecam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.05, 18:42 hejka!! no wiec jeslli juz mam polecic jakies solarium w zielonce to tylko "u baski" !! naprawde symaptyczna obsuga a lampy wcale nie sa slabe!! teraz nowy lokal na ulicy tylnej! PIERWSZA KLASA! a najwazniejsze wcale nie drogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa U BASKI !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.05, 18:49 to prawda!bylam juz w niejednym solarium! i u baski jest naprwde milutka atmosfera i lampy bardzo dobre! obsluga cie nie sciemnia i na pewno nie wyjdziesz z bialym paskiem na plecach bo ktos tam oszczedza na lamapch!! drogo tez nie maja, wiec ja przed sylwestrem to tylko tam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: U BASKI !!!! polecam polecam! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.05, 18:52 a teraz maja nowy lokal na tylnej! tez bylam !! elegancko !! i widac ze dla ludzi a nie dla brudnych pieniedzy jak to gdzie indziej bywa. a poza tym obsluga mila i przynajmniej nie jest sie "mierzonym" jak wchodzisz pierwszy raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamla Re: U BASKI !!!! polecam polecam! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.05, 18:54 FAKT FAKT!! no . i nie siedzi ci fryta z dwoma big facetami co czekaja kiedy ona ich wpusci za friko! bardzo przyjemnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: U BASKI !!!! polecam polecam! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.05, 18:55 noo!!!!!!!!!! a teraz maja dobre promocje!!! oplaca sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkor Athon IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.12.05, 20:21 Byłem w kilku solariach w Zielonce. Stwierdzam, że najlepiej w Athonie, lampy I-klasa, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka u Baski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.05, 23:55 a ja tam nadal wole baske! bylam i tam i tu. baska na 5+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: U BASKI !!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.06, 20:36 ZGODZE SIE Z TA MILUTKA ATMOSFERA, ALE EFEKT OPALENIZNY KICZOWATY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny_Boy Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze|| ATHON.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:05 Przed wizytą najlepiej odwiedziź strone athon.pl ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladzina Re: Najlepsze solarium w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 03:41 www.athon.pl Solarium ATHON ma wreszcie swoją stronę internetową. Kto nie widział niech wejdzie i zobaczy ... www.athon.pl - POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś