2yoo4yoocorne2 28.06.05, 20:18 Za komuny w Moskwie wszystkie restauracje w godzinach od 12 do 15 byly nieczynne,bo zaloga miala przerwe obiadowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dood Re: Basen znowu będzie nieczynny IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 29.06.05, 01:29 Echh dokladnie, to ja jeszcze proponuje: kina, teatry i muzea otwarte od poniedzialku do piatku w godz. 10-18 albo nawet od 8 do 16. dood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapslarz Zapraszam na basen do Gorzowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dok ja wole do Żar na basen IP: *.szpital.zgora.pl 29.06.05, 17:43 w wodniku jest spoko, z moimi dzieciakami bardzo chetnie popluskamy i na zjezdzalni sobie dzieciska pojezdza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapslarz Re: ja wole do Żar na basen IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.05, 22:40 Spoko, to bylo zaproszenie dla wszystkich, a kazdy wybierze sobie miejsce gdzie bedzie chcial pojechac. W kazdym razie dwie strony beda zadowolone, Zielonogorzanie popluskaja sie w basenie, a nam wpadnie troche kasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ja wole do Żar na basen IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 09:58 Dzięki za zaproszenie... Żeby tak pojechać jednorazowo i się popluskać to nie ma sprawy, pewnie niejeden skorzysta... :) Ale ja lubię chodzić na basen 2, 3 razy w tygodniu.. Tak każdorazowo dojeżdżać to mi na paliwo nie wystarczy. :) Kurcze... Kiedy coś się ruszy i coś powstanie w ZG? Może jakiś prywatny inwestor by się znalazł? Że też to prowadzenie basenu musi być deficytowe. :( Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Basen znowu będzie nieczynny IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 12:07 Plaże też powinny być latem nieczynne bo ratownicy na urlopach, zimą stoki zamknięte bo obsługa wypoczywa w ciepłych krajach? Oj, nienormalny mamy kraj. Czy dyrekcja ośrodka komuś podlega? Te urlopy powinny być natychmiast odwołane a basen udostępniony mieszkańcom! Ale chyba to nierealne, niestety. Przecież żyjemy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro wszystkie baseny p-poż.powinne być zamknięte 30.06.05, 20:42 jest sucho.......................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Basen znowu będzie nieczynny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 03:07 czas na reaktywacje przedwojennego basenu orzy zródlanej Odpowiedz Link Zgłoś