Dodaj do ulubionych

Basen znowu będzie nieczynny

28.06.05, 20:18
Za komuny w Moskwie wszystkie restauracje w godzinach od 12 do 15 byly
nieczynne,bo zaloga miala przerwe obiadowa...
Obserwuj wątek
    • Gość: dood Re: Basen znowu będzie nieczynny IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 29.06.05, 01:29
      Echh dokladnie, to ja jeszcze proponuje:
      kina, teatry i muzea otwarte od poniedzialku do piatku w godz. 10-18 albo nawet
      od 8 do 16.

dood
    • Gość: kapslarz Zapraszam na basen do Gorzowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:46
      • Gość: wroc A gdzie jest gorzów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:25
      • Gość: dok ja wole do Żar na basen IP: *.szpital.zgora.pl 29.06.05, 17:43
        w wodniku jest spoko, z moimi dzieciakami bardzo chetnie popluskamy i na
        zjezdzalni sobie dzieciska pojezdza...
        • Gość: kapslarz Re: ja wole do Żar na basen IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.05, 22:40
          Spoko, to bylo zaproszenie dla wszystkich, a kazdy wybierze sobie miejsce gdzie
          bedzie chcial pojechac. W kazdym razie dwie strony beda zadowolone,
          Zielonogorzanie popluskaja sie w basenie, a nam wpadnie troche kasy :)
          • Gość: M Re: ja wole do Żar na basen IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 09:58
            Dzięki za zaproszenie... Żeby tak pojechać jednorazowo i się popluskać to nie
            ma sprawy, pewnie niejeden skorzysta... :)

Ale ja lubię chodzić na basen 2, 3 razy w tygodniu.. Tak każdorazowo dojeżdżać
            to mi na paliwo nie wystarczy. :)

Kurcze... Kiedy coś się ruszy i coś powstanie w ZG? Może jakiś prywatny
            inwestor by się znalazł? Że też to prowadzenie basenu musi być deficytowe. :(

Pozdrawiam
            M
    • Gość: amator Re: Basen znowu będzie nieczynny IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 12:07
      Plaże też powinny być latem nieczynne bo ratownicy na urlopach, zimą stoki
      zamknięte bo obsługa wypoczywa w ciepłych krajach? Oj, nienormalny mamy kraj.
      Czy dyrekcja ośrodka komuś podlega? Te urlopy powinny być natychmiast odwołane
      a basen udostępniony mieszkańcom! Ale chyba to nierealne, niestety. Przecież
      żyjemy w Polsce.
    • hiro wszystkie baseny p-poż.powinne być zamknięte 30.06.05, 20:42
      jest sucho..........................................
    • Gość: van Re: Basen znowu będzie nieczynny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 03:07
      czas na reaktywacje przedwojennego basenu orzy zródlanej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka