Dodaj do ulubionych

AIR Zielona Góra

IP: *.acn.waw.pl 29.06.05, 08:22
... i dobrze. Niech latają i promują. Osobiście tez mam zamiar korzystać z
tej trasy. A niewykorzystane urzędnicze bilety powinny być w otwartej
sprzedaży - choćby w formie last minute.
Szkoda tylko że to wszystko ruszy po sezonie wakacyjnym.
Obserwuj wątek
    • Gość: zasieki1 Re: AIR Zielona Góra IP: *.pata.pl 29.06.05, 16:12
      niech lataja i promuja za swoje pieniadze.
      • Gość: gosia m. Re: AIR Zielona Góra IP: *.acn.waw.pl 29.06.05, 18:06
        Jesli pracując w Wawie zostawiam z Zielonce swoje podatki (kilkadzisiąt tysia
        rocznie) to promują i latają za moje (bardziej niż za Twoje). I na to się
        zgadzam ale nie zgadzam się na wywalenie 600K na fontanne która nie działa i
        ogólnie jest do dupy.
        Sie ma.
        • Gość: zasieki1 Re: AIR Zielona Góra IP: *.pata.pl 29.06.05, 18:14
          > Jesli pracując w Wawie zostawiam z Zielonce swoje podatki (kilkadzisiąt tysia
          > rocznie) to promują i latają za moje (bardziej niż za Twoje)

ja pracuje w zielonej i zostawiam rowniez kilkadziesiat tysiecy podatkow tu na
          miejscu, wiec dokladam sie w podobnej wielkosci co ty. chociaz to nie ma
          zadnego znaczenia. ja sie nie zgadzam na to, zeby za moje pieniadze latali
          sobie oszusci i nieroby do wawy, chocbym placil 5 zlotych podatkow rocznie.
          Mamy wolny rynek i niech lata ten, ktoremu nie trzeba doplacac, a jesli juz
          trzeba, to niech korzystaja z tego mieszkancy wojewodztwa (np. tanie linie do
          londynu)a nie urzednicy!

> ale nie zgadzam się na wywalenie 600K na fontanne która nie działa i
          > ogólnie jest do dupy.

tez sie absolutnie na to nie zgadzam!!!

> Sie ma

sie ma
          • Gość: gosia m. Re: AIR Zielona Góra IP: *.acn.waw.pl 29.06.05, 18:25
            No to niech sie postaraja o te tanie linie. A co myslisz? że ja bym nie
            chciała?
            Wg mojej wiedzy problem jest w tym że lotnisko jest we władaniu PPL (Polskie
            Porty Lotnicze). Oni decyduja o opłatach lotniskowych. Dla Lotu mają stawki
            preferencyjne. Dla innych lini ...zaporowe. Stąd problem. Póki tego kawałka
            betonu nie sprzedadzą to o tanich liniach możemy pomarzyc. Szkoda.
            Sie ma.
            • Gość: zasieki1 Re: AIR Zielona Góra IP: *.pata.pl 29.06.05, 18:41
              mylisz sie. to temat dlugi i zawily. moge zaczac tlumaczyc, ale nie o suchym
              pysku;)
    • oczapowski Re: AIR Zielona Góra 29.06.05, 17:10
      Juz widze promocje w stylu bochenskiego...Pewnie bedzie latal i rozdawal proporczyki na calym
      swiecie...No i widze tlumy amerykanow przyjezdzajacych aby sie wykapac w super basenie,
      zrobic zakupy w Plazie, obejrzec trojwymiarowy film w multikompleksie kinowym...
      Ja mam lepszy pomysl! Niech lepiej pomysli i moze zainwestuje kase w organizacji mistrzostw,
      nawet moze i w przyszlosci swiata, modeli latajacych!To bylaby lepsza promocja...Ale do tego
      trzeba troszke pomyslec...
    • Gość: Miłośnik lotnictwa Re: AIR Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:46
      > Szkoda tylko że to wszystko ruszy po sezonie wakacyjnym.

no jeszcze tak do końca to nie wiadomo czy ruszy

Za radiem zielona góra

Miały startować od maja, potem termin przesunięto na czerwiec, teraz ma to być
      wrzesień – mowa o lotniczych połączenia Zielonej Góry z Warszawą. Za to miejscy
      radni już zafundowali sobie miejsca w samolotach, które jeszcze nie startują.
      Wkrótce także 150 tys. złotych mają wyłożyć radni wojewódzcy.

Na start we wrześniu liczy Piotr Tykwiński, dyrektor Departamentu Gospodarki w
      Urzędzie Marszałkowskim. Jak mówi – to już nie zależy od samorządowców lecz od
      firm, które miałyby realizować połączenie. Dyrektor Portu Lotniczego Zielona
      Góra w Babimoście Ryszard Dobrowolski zapewnia, że lotnisko jest przygotowane,
      tym bardziej, że stawiana jest teraz radiolatarnia naprowadzająca samoloty w
      trudnych warunkach do lądowania. Sprawa startów nie została jeszcze dopięta na
      ostatni guzik, a mimo to radni przeznaczyli 150 tys. złotych na wykup 5 biletów
      dziennie i raczej to nie zwykli mieszkańcy będą z nich korzystać. Jakoś trzeba
      było tę linię dofinansować - mówi dyrektor Tykwiński. I w ten oto sposób ktoś za
      pieniądze podatników polata sobie do Warszawy. O ile dojdzie do uruchomienia
      połączeń.
      • Gość: zasieki1 Re: AIR Zielona Góra IP: *.pata.pl 29.06.05, 18:01
        no w koncu jakies media oficjalnie zauwazaja ten paradoks. ciekawe czy to cos
        zmieni?
        • Gość: gosia m. Re: AIR Zielona Góra IP: *.acn.waw.pl 29.06.05, 18:17
          Jak tylko posadzą w Babimoscie te radiożarówkę to zasponsoruję Ci Zasieki1
          bilet do Wawy. Może nawet na pokładzie zaserwują piwko z Hausta.
          • Gość: zasieki1 Re: AIR Zielona Góra IP: *.pata.pl 29.06.05, 18:39
            wiesz co goska. ja nie chce tego biletu. a w zasadzie to nie chce tego
            polaczenia dopoki trzeba do niego doplacac. a na piwo do hausta mozemy pojsc
            swoja droga, pogadamy o podatkach...
            • Gość: gosia m. Re: AIR Zielona Góra IP: *.acn.waw.pl 29.06.05, 18:56
              Nierentowny to jest ZUS KRUS NFZ PKP a w samej ZG przynajmniej kilkanascie
              miejskich instytucji.
              Wszedzie tam tez dopłacasz. Pomysl głuptasie że te pieniądze już zapłaciłeś.
              Nie masz wpływu na co pójda (Trzeba było zapisac sie do Rady Miasta).

Jesli nie lubisz sponsoringu to trudno. Szanuje. Ale szczerze to wole czekolade
              w Wedlu na Nowym Swiecie, choć piwo w Hauście jest super.
              pzdr.
              • Gość: zasieki1 Re: AIR Zielona Góra IP: *.pata.pl 29.06.05, 19:16
                > Nierentowny to jest ZUS KRUS NFZ PKP a w samej ZG przynajmniej kilkanascie
                > miejskich instytucji.
                > Wszedzie tam tez dopłacasz. Pomysl głuptasie że te pieniądze już zapłaciłeś.
                > Nie masz wpływu na co pójda (Trzeba było zapisac sie do Rady Miasta).

Oczywiscie, ze nie mam wiekszego wplywu. ale robie wszystko, co w mojej mocy,
                aby wytlumaczyc ludziom "o so chosi". Zdaje sobie doskonale sprawe do czego
                dokladam, co nie oznacza, ze sie z tym zgadzam!

> Jesli nie lubisz sponsoringu to trudno. Szanuje. Ale szczerze to wole
                czekolade
                >
                > w Wedlu na Nowym Swiecie, choć piwo w Hauście jest super.
                > pzdr.

sponsoring lubie, ale w swoim wykonaniu;) tyle tylko, ze nowy swiat dla mnie
                troche sucks. zdecydowanie wole bronka na łączce
                • Gość: gosia m. Re: AIR Zielona Góra IP: *.acn.waw.pl 29.06.05, 19:26
                  No to teraz wyobraź sobie moj mały że
                  UM i LUW też robi sponsoring tak jak lubi - jak bronka na łączce. I robi to za
                  swoje. Twoje to były zanim nie oddałes do US.
                  Cóż. Jeśli chodzi o mnie - masz pecha. Nie lubie prostaków. :(
                  • Gość: zasieki1 Re: AIR Zielona Góra IP: *.pata.pl 29.06.05, 19:41
                    no dziecko i tu sie mylisz. ja sponsoruje za swoje, bo sam sobie na to
                    zarabiam. kazdy urzad w tym miescie jest sponsorowany za moje pieniadze i
                    powinien sie z tym liczyc. a ze tego nie robi, to juz inna sprawa, swiadczy to
                    tylko o klasie naszych urzednikow.
                    nie lubisz prostakow powiadasz. a ja nie lubie tych co to wychowywali sie na
                    pomorskim, a po wyjechaniu do warsiafki to juz tylko z nowego swiata i bliklego
                    z gory na nas patrza. :(
                    • Gość: gosia m. Re: AIR Zielona Góra IP: *.acn.waw.pl 29.06.05, 23:08
                      Jednak jesteś prostak. Z posta bys sie domyslił że płacąc podatki w ZG pochodze
                      i jestem związana z ZG. W Wawie naprawiam ORACLE'a bo tu tez są prostaki co
                      mało w głowie wiedzy mają. Taki life chłopcze ale kasa jest OK. Rób zatem kase
                      to będzie cie stac na samototy i przestaniesz marudzić.
                      Pa :)
                      • Gość: zasieki1 Re: AIR Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:08
                        oj dziewczynko, zebys ty tyle w zyciu polatala co ja w roku. tego tobie zycze i
                        w mysl znanego porzekadla ustepuje.
                        • Gość: gosia m. Re: AIR Zielona Góra IP: *.acn.waw.pl 30.06.05, 00:32
                          No to idź już spac bo widze że skoro odwołujesz sie do przysłów to dalej nie
                          pogadamy. W kazdym razie życze tyle samo startów i lądowań.
    • Gość: RIKI Re: AIR Zielona Góra IP: *.gorzow.mm.pl 29.06.05, 22:07
      Z ostateniej chwili:
      sprawa wydatkowania wojewódzkich pieniędzy na dotacje do bądź co bądź pryeatnej
      spółki lotniczej (chodzi o loty z lądowiska pod Babimostem) będzie przedmiotem
      kontroli NIK!
      Buhahahahhahahahah!!!!
      • Gość: gosia m. Re: AIR Zielona Góra IP: *.acn.waw.pl 29.06.05, 23:12
        Riki już ci odpisałam na forum g...a WLKP że możesz spokojnie lądować na swoim.
        ryju. Pamietaj jednak że zawsze robi sie to pod wiatr.
        hihi
    • Gość: RIKI Re: AIR Zielona Góra IP: *.gorzow.mm.pl 30.06.05, 00:12
      Piszesz na podstawie własnych doświadczeń panno świński ryj? buhahahah!!!
      • Gość: gosia m. Re: AIR Zielona Góra IP: *.acn.waw.pl 30.06.05, 00:27
        Jesli już pytasz chłopczyku o szczerosc to zawsze w dyskusji dobieram zdania
        godne adwersarza.
        Pa.
    • Gość: RIKI Re: AIR Zielona Góra IP: *.gorzow.mm.pl 30.06.05, 00:28
      a kto cie pytał o szczerość zajęcza wargo? buhahahah!!!
      • Gość: zg Re: AIR Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 00:30
        riki wiesz ze to bedzie kolejny towj kompleks????/
        Tramwaje umieja latac??:)
    • Gość: RIKI Re: AIR Zielona Góra IP: *.gorzow.mm.pl 30.06.05, 00:34
      Masz rację zielonogórski głupku, w skrócie "zg". Prędzej tramwaje zaczną latać,
      niż ty się nauczysz pisać poprawnie po polsku. No, ale może w powiatowej
      zielonej górce to zbędne? Buhahahahahahahahah!!!
      • Gość: gosia m. Re: AIR Zielona Góra IP: *.acn.waw.pl 30.06.05, 00:40
        ZG zrób dla niego ten gest a wtedy on tym tramwajem sie uniesie
        Jak balon. Może nawet peknie, Bedzie kolorowo nad G...m WLKP coś tam, coś tam
        Jak sie domyslam NIK już sprawe zbadała a Bochen cie przeprosił riki - chyba
        nie zaprzeczysz?
      • Gość: aerodynamit Re: AIR Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:03
        Gdyby głupota miała skrzydła, Riki i jemu podobni mogliby sobie polatać na tyle
        wysoko , ile mierzy ich debilizm. Czyli bardzo, bardzo wysoko.
        Macie spadochrony idioci ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka