Gość: Arlekin Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.10.02, 22:24 Dziś 11.10.2002 widziałem jak wieszają reklamy Listowskiego i jego kolesiów. To oddało cały sens, gdzie powinni się znaleźć. Powinni zawisnąć na lampach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julo Tez ....powiesić.... IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 22:48 Gość portalu: Arlekin napisał(a): > Dziś 11.10.2002 widziałem jak wieszają reklamy Listowskiego i jego kolesiów. > To oddało cały sens, gdzie powinni się znaleźć. Powinni zawisnąć na lampach ... Zgadza sie i popieram z przedmówca- ale także pytał bym się tego barana Listowskiego skąd ma tyle kasy na te reklamy i mam nadzieje ze wyborcy wiecej sieę na niego nie nabiorą i go nie wybiora!!!! Proponuje -wybierajmy kobiety- np. Pania Bukiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Tez ....powiesić.... 12.10.02, 20:31 A kto będzie gotował? Gość portalu: Julo napisał(a): > Gość portalu: Arlekin napisał(a): > > > Dziś 11.10.2002 widziałem jak wieszają reklamy Listowskiego i jego kolesió > w. > > To oddało cały sens, gdzie powinni się znaleźć. Powinni zawisnąć na > lampach ... > > Zgadza sie i popieram z przedmówca- ale także pytał bym się tego barana > Listowskiego skąd ma tyle kasy na te reklamy i mam nadzieje ze wyborcy wiecej > sieę na niego nie nabiorą i go nie wybiora!!!! > Proponuje -wybierajmy kobiety- np. Pania Bukiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: Tez ....powiesić.... IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 18:51 Gość portalu: Julo napisał(a): > Gość portalu: Arlekin napisał(a): > > > Dziś 11.10.2002 widziałem jak wieszają reklamy Listowskiego i jego kolesió > w. > > To oddało cały sens, gdzie powinni się znaleźć. Powinni zawisnąć na > lampach ... > > Zgadza sie i popieram z przedmówca- ale także pytał bym się tego barana > Listowskiego skąd ma tyle kasy na te reklamy i mam nadzieje ze wyborcy wiecej > sieę na niego nie nabiorą i go nie wybiora!!!! Julo. o dziwo twoje marzenia stają się realne.Czerwoni wiszą na lampach.Mam dla ciebie jeszcze dodatkową informację -bedzie ich wisieć więcej.Po raz pierwszy spełni sie też życzenie starej i poczciwej "S". A co do kasy to szanownyy Julo polecam ważny dokument do przestudiowania pn.Ordynacja wyborcza"-chyba że jesteś za leniwy. > Proponuje -wybierajmy kobiety- np. Pania Bukiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuchi Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.10.02, 12:52 Co ja widzę, co ja widzę. Plakat Bambrowicza. (Rozpieprzyliśmy Zieloną Górę). "Teraz (rozpieprzymy) Lubuskie". Kolejna gierka kolesiów LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timi Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.10.02, 23:08 Jedyny Kandydat na prezydenta to tylko i wyłącznie Adam Ruszczyński. Myślący ,z pomysłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 00:26 Gość portalu: Timi napisał(a): > Jedyny Kandydat na prezydenta to tylko i wyłącznie Adam Ruszczyński. > Myślący ,z pomysłami. NIE MA NAJMNIEJSZYCH SZANS TEN ADAM RUSZCZYŃSKI !!!!1 CIENIUTKO Z JEGO ELEKTORATEM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Re: Kto zostanie prezydentem ZG? RUSZCZYŃSKI !!! IP: 217.98.48.* 14.10.02, 17:16 Gość portalu: koles napisał(a): > Gość portalu: Timi napisał(a): > > > Jedyny Kandydat na prezydenta to tylko i wyłącznie Adam Ruszczyński. > > Myślący ,z pomysłami. > > NIE MA NAJMNIEJSZYCH SZANS TEN ADAM RUSZCZYŃSKI !!!!1 > CIENIUTKO Z JEGO ELEKTORATEM !!!!!! Skąd to przekonanie, prowadziłeś jakieś badania na ogłupiałym elektoracie SLD. Tam prawdziwy kryzys przywództwa. Jeśli nie rzadzący złodzieje to miernoty z aspiracjami. Dla wielu wyborców z lewicy RUSZCZYŃSKI jawi sie jak zbawienie. Pozwoli wyjść wielu wyborcom z twarzą po skandalicznej kadencji Listowskiego. Wielu widzi w nim nadzieję na poprawę reputacji władzy miejskiej. To gra warta świeczki - zagłosuję na RUSZCZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: Kto zostanie prezydentem ZG? RUSZCZ - EEEEEEE! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:36 Gość portalu: Tolo napisał(a): > Gość portalu: koles napisał(a): > > > Gość portalu: Timi napisał(a): > > > > > Jedyny Kandydat na prezydenta to tylko i wyłącznie Adam Ruszczyński. > > > Myślący ,z pomysłami. > > > > NIE MA NAJMNIEJSZYCH SZANS TEN ADAM RUSZCZYŃSKI !!!!1 > > CIENIUTKO Z JEGO ELEKTORATEM !!!!!! > > Skąd to przekonanie, prowadziłeś jakieś badania na ogłupiałym elektoracie SLD. > Tam prawdziwy kryzys przywództwa. > Jeśli nie rzadzący złodzieje to miernoty z aspiracjami. Dla wielu wyborców z > lewicy RUSZCZYŃSKI jawi sie jak zbawienie. > Pozwoli wyjść wielu wyborcom z twarzą po skandalicznej kadencji Listowskiego. > Wielu widzi w nim nadzieję na poprawę reputacji władzy miejskiej. To gra warta > świeczki - zagłosuję na RUSZCZA. Ja bym sie zastanawiał czy też tak nie zrobic ale już nie mam żadnego przekonania do ludzi wywodzacych sie z Lweicy -może i on uczciwy człowiek ale jak pomyślę o Panu Listowskim i jak to on obiecywał (i nadal to robi ) a my barany ciagle mu wierzymy (oraz jego ludziom z lewicy ) to mnie szlag tarafia i chyba zdecyduje sie jednak na niezależnych politycznie i finansowo -na ludzi bez żadnych układów na porządnych ,wykształconych menaderów(znajacych języki obce ) i jedynym takim kandydatem w/g mnie jest Pani BUKIEWICZ i ty razem zagłosuję na nią. Zobaczymy co zrobi mądrość kobieca. Jestem coraz bardziej do niej przekonany Pozdrawiam -Koleś Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kto zostanie prezydentem ZG? RUSZCZ - EEEEEEE 16.10.02, 06:58 Gość portalu: Koleś napisał(a): > Ja bym sie zastanawiał czy też tak nie zrobic ale już nie mam żadnego > przekonania do ludzi wywodzacych sie z Lweicy -może i on uczciwy człowiek > ale jak pomyślę o Panu Listowskim i jak to on obiecywał (i nadal to robi )a my > barany ciagle mu wierzymy (oraz jego ludziom z lewicy ) to mnie szlag tarafia > i chyba zdecyduje sie jednak na niezależnych politycznie i finansowo-na ludzi > bez żadnych układów na porządnych ,wykształconych menaderów(znajacych języki > obce ) i jedynym takim kandydatem w/g mnie jest Pani BUKIEWICZ i ty razem > zagłosuję na nią. Zobaczymy co zrobi mądrość kobieca. Jestem coraz bardziej o > niej przekonany > Pozdrawiam -Koleś Od kiedy p. Bukiewicz jest niezależna politycznie i finansowo? Jak już tak stawiasz na mądrość kobiecą to postaw też na kobiecą logike i intuicję. POwodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Give Re: Kto zostanie prezydentem ZG? RUSZCZ - EEEEEEE IP: *.ceron.pl 16.10.02, 20:57 Eee tak Ruszczynski mi sie podoba...jego ostatnie zatargii z Zarzadem Miasta swiadcza ze nie jest uwiklany w zadne interesy z polityczna mafia w miescie a ze zna tych ludzi i odszedl od nich pare lat temu swiadczy ze musza to byc wyjatkowe kanalie ludzie bez moralnosci potrzebnej zeby dobrze rzadzic. Bede na niego glosowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koles Re: Kto zostanie prezydentem ZG? RUSZCZ - EEEEEEE IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 23:25 Dzięki za podpowiedż >>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miti Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 11:11 a poza tym to stary babiarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prodoc Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.02, 13:30 Tragiczne dla Zielonej Góry jest to, że takiemu Listowskiemu, przemysł kojarzy się z fabrykami z dymiącymi kominami rodem z XIX wieku. I to z pewnością on jest reliktem takiego myślenia. Dziś fabryka to sprytnie schowane linie technologiczne pod blachą i szkłem, proekologiczne. No ale obecny prezydent uczył się jeszcze za Gierka, to i myśli, że każda fabryka to musi być jak Huta Lenina (dziś inna nazwa, nie pamiętam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.02, 00:28 Gość portalu: Timi napisał(a): > Jedyny Kandydat na prezydenta to tylko i wyłącznie Adam Ruszczyński. > Myślący ,z pomysłami. ale za to prowadzi negatywna (w stos. do innych oczywiscie)kampanie wyborcza! Co mi sie bardzo nie podoba (chce przedstawic sie w extra pozytywnym swietle a dobrych stron [bo takie byly] ost. 4lat nie zauwaza) Bylbym sklonny na niego zaglosowac...ale jak mnie jeszcze troche podenerwuje to ...sam nie wiem. A co do p.Ronowicz- kobieta ma fatalne argumenty na poparcie swojej kandydatury ('jestem kobieta wiec nie bede przedkladac swojego interesu nad interes miast' [debata przedwyborcza]phi, tez mi cos!) Jest na peczki kobiet, ktore zrobily niezle przekrety m.in. ostatnio jedna z zamieszanych wAfere z Zastalem. Jeszcze jakies 'madre' argumenty p.Bozeno?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.02, 09:39 kolego Pani Ronowicz w swojej kampani przedstawia też inne argumenty oprócz tego ,że jest kobietą.Musisz sie bardziej skupić przy słuchaniu. Za 4 lata będziesz miał szansę wystartować i głosić szcytne hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Bamper ty to potrafisz.... IP: *.caffe.ceron.pl 14.10.02, 15:43 Sluchajcie wiecie ze plac po starej cegielni naprzeciw Wsp kupil maz siostry Bambrowicza czyli jego szwagier....i nie bylo by w tym nic zlego gdyby po dwoch tygodniach od sprzedazy ziemi przez Urzad Miasta nie zebrala sie rada ktora przekwalifikowala zagospodarowanie terenu Cegielni z terenu rekreacjyjnego czyli korty jakas fontanna itp pod typowa zabudowe mieszkaniowa....Wartosc ziemi w ciagu dwu tygodnii wzrosla ze 1,7 za 1 m do 7 zl ...czyli za grunt zaplacono 600 tys po dwu tygodniach jego wartosc wzrosla 5 krotnie...To sie nazywa miec nosa do interesow.....Bambrowicz najwiekszy biznesmen w miescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Re: Bamper ty to potrafisz.... IP: *.cybergarden.pl / 192.168.150.* 16.10.02, 09:45 Jeśli chcesz się więcej dowiedzieć o możliwościach Pana Bambrowicza znajdż znajomych którzy kiedyś pracowali na PKP. Pan Bambrowicz też tam pracował. Zapytaj zatem tych znajomych, jak pan Bambrowicz odchodził z pracy z PKP. Zapytaj o jego wyczyny i kompetencje z okresu pracy w Zarządzie Budynków PKP w Zielonej Górze. Może bardziej wyrobisz sobie pogląd na jego osobę, możliwości, jego uczciwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Bamper ty to potrafisz.... IP: *.caffe.ceron.pl 14.10.02, 15:43 Sluchajcie wiecie ze plac po starej cegielni naprzeciw Wsp kupil maz siostry Bambrowicza czyli jego szwagier....i nie bylo by w tym nic zlego gdyby po dwoch tygodniach od sprzedazy ziemi przez Urzad Miasta nie zebrala sie rada ktora przekwalifikowala zagospodarowanie terenu Cegielni z terenu rekreacjyjnego czyli korty jakas fontanna itp pod typowa zabudowe mieszkaniowa....Wartosc ziemi w ciagu dwu tygodnii wzrosla ze 1,7 za 1 m do 7 zl ...czyli za grunt zaplacono 600 tys po dwu tygodniach jego wartosc wzrosla 5 krotnie...To sie nazywa miec nosa do interesow.....Bambrowicz najwiekszy biznesmen w miescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolędnik Re: Bamper ty to potrafisz...-Złodzieje. IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:44 Gość portalu: Mlody napisał(a): > Sluchajcie wiecie ze plac po starej cegielni naprzeciw Wsp kupil maz siostry > Bambrowicza czyli jego szwagier....i nie bylo by w tym nic zlego gdyby po dwoch > > tygodniach od sprzedazy ziemi przez Urzad Miasta nie zebrala sie rada ktora > przekwalifikowala zagospodarowanie terenu Cegielni z terenu rekreacjyjnego > czyli korty jakas fontanna itp pod typowa zabudowe mieszkaniowa....Wartosc > ziemi w ciagu dwu tygodnii wzrosla ze 1,7 za 1 m do 7 zl ...czyli za grunt > zaplacono 600 tys po dwu tygodniach jego wartosc wzrosla 5 krotnie...To sie > nazywa miec nosa do interesow.....Bambrowicz najwiekszy biznesmen w miescie... Jeżeli to prawda to należy taka sprawe zgłosić do Prokuratury- Toż to jawnwe złodziejstwo i wykorzystywanie stanowiska i układów do własnych interesów. Do pierdla z nim !!!! Kolędnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala WIELKIE OSZUSTWO W LUBUSKIEJ IP: *.ceron.pl 21.10.02, 20:38 CALY TEN RANKING PREZYDENCKI W LUBUSKIEJ TO JEDNA WIELKA LIPA.....PODOBNO SZTABY WYBORCZE KANDYDATOW KUPUJA W ZWROTOWNI TYSIACE GAZET POTEM JE WYPELNIAJA I WYSYLAJA DO GAZETY ZEBY STWORZYC WRAZENIE WIELKIEGO POPARCIA ZE STRONY LUDZI....BO CZY TO NIE DZIWNE ZE W GORZOWIE ODDANO TYLKO 1000 GLOSOW A W ZIELONEJ 30 000 TYS???? PRZECIEZ TO SMIERDZI NA ODLEGLOSC JEDEN WIELKI SZWINDEL..I JAK TU WIERZYC PANU LISTOSWSKIEMU ZWYKLY OSZUST I KOMBINATOR ZEBY UTRZYMAC WLADZE ZROBI WSZYSTKO ON I JEGO MAFIA MYSLA TYLKO O SOBIE TFUUU.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKUKU Re: WIELKIE OSZUSTWO W LUBUSKIEJ IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.10.02, 20:54 sądząc po wynikach, pani Ronowicz niewiele uczciwsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciolek Re: WIELKIE OSZUSTWO W LUBUSKIEJ IP: *.ceron.pl 21.10.02, 22:07 Tak ludziskami to mozna jednak sterowac Manipuluja nami jak sie da i gdzie sie da A kto by pomyslal ....Na plakatach Listowski wyglada tak uczciwie taki zacny i twarz zapracowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULO Re: WIELKIE OSZUSTWO -SLD I ICH KOLESI IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 11:11 To że upadnie ostatni już (z większych ) zakład produkcyjny -Zastal-Wagony to tylko zasługa Złodziejskiej polityki SLD-owców . Do Zastalu (Zarządu ) także dostawli tylko ludzie z czrwoną przeszłościa. I co z tego wynikło-malwersacje i na bruk pujdzie ponad 1000 osób. Kto tak naprawde rządzi w tym mieście- Zastanówcie sie wyborcy. Raz na zawsze trzeba skończyć z Listowskimi i jemu podobnymi. Koniec Czerwonej Góry-!!!!! Ten ranking w gazecie to wielka fikcja !!!!!! Nie dajcie sie nabrać Glosowac nA WSZYSTKICH INNYCH ALE NIE NA sld_owców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: WIELKIE OSZUSTWO W LUBUSKIEJ IP: *.ceron.pl 22.10.02, 00:02 wiesz ciołek tak naprawdę Listowski na plakacie wygląda jak........ byly prezydent a jego plakaty są z serii"poszukiwany żywy lub martwy" teraz każdy wie jak ten złodziej wygląda. jak bym tyle nakradł to też w Lubuskiej miałbym 12000 głosów a jutro 25000 w sumie dobrze że wybory są w niedzielę bo inaczej w zielonce w przyszłym tygodniu przez tego młota zabrakło by gazet w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaucho Re: WIELKIE OSZUSTWO W LUBUSKIEJ IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 20:45 Społeczeństwo ma takich przedstawicieli na jakich sobie zasłużyło;)))I nie mówcie mi ,że to hańba czy cuś;)"Naród ,który nie potrafi powiedzieć łotrom że łotry niewart być narodem" A. Fredro.LEPERKI he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: WIELKIE OSZUSTWO W LUBUSKIEJ IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 23:10 Tak to jest PRAWDA- Mamy takich rzadzących na jakich sobie zasłużyliśmy. Dlaczego nie idziemy głosować aby zmienic tą klikę SLD-owską w naszym mieście. Ratujmy Zielona Górę przed złodziejską komuna, SLD-owskim kliką. Głosujmy na tych którzy nie maja zobowiązań i nie ciągną ogonów za sobą tj. starych układów , znajomków ,układowców itp. Juz sie przez tyle lat nakradli. Jak chcemy coś zmienic to głosujmy np. na Panią BUKIEWICZ bo ja napewno to zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: WIELKIE OSZUSTWO W LUBUSKIEJ 23.10.02, 17:43 Gość portalu: Bolo napisał(a): > Tak to jest PRAWDA- Mamy takich rzadzących na jakich sobie zasłużyliśmy. > Dlaczego nie idziemy głosować aby zmienic tą klikę SLD-owską w naszym mieście. > Ratujmy Zielona Górę przed złodziejską komuna, SLD-owskim kliką. > Głosujmy na tych którzy nie maja zobowiązań i nie ciągną ogonów za sobą > tj. starych układów , znajomków ,układowców itp. Juz sie przez tyle lat > nakradli. > Jak chcemy coś zmienic to głosujmy np. na Panią BUKIEWICZ > bo ja napewno to zrobię. P.Bukiewicz jako szef zielonogórskiej PO z pewnością nie ma żdnych zobowiązań (była 3 wg głosów do Sejmu z listy PO w województwie), biorąc pod uwagę skalę i zakres kampanii (poza finansowymi możliwościami jej firmy Locum) z pewnością nie ciągnie za sobą starych układów, znajomków itp. Bolo obudź się, albo komu chcesz wcisnąć ten kit. Już IQ na poziomie 66 pozwala na stwierdzenie, że coś tu jest nie tak. Natomiast jeśli jesteś symopatykiem PO przepraszam i rozumiem. PS. Co z głosem na moją córkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Jeszcze raz do Tezgucia IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 22:27 tezgucio napisał: > Gość portalu: Bolo napisał(a): > > > Tak to jest PRAWDA- Mamy takich rzadzących na jakich sobie zasłużyliśmy. > > Dlaczego nie idziemy głosować aby zmienic tą klikę SLD-owską w naszym mieś > cie. > > Ratujmy Zielona Górę przed złodziejską komuna, SLD-owskim kliką. > > Głosujmy na tych którzy nie maja zobowiązań i nie ciągną ogonów za sobą > > tj. starych układów , znajomków ,układowców itp. Juz sie przez tyle lat > > nakradli. > > Jak chcemy coś zmienic to głosujmy np. na Panią BUKIEWICZ > > bo ja napewno to zrobię. > > P.Bukiewicz jako szef zielonogórskiej PO z pewnością nie ma żdnych zobowiązań > (była 3 wg głosów do Sejmu z listy PO w województwie), biorąc pod uwagę skalę i > > zakres kampanii (poza finansowymi możliwościami jej firmy Locum) z pewnością > nie ciągnie za sobą starych układów, znajomków itp. > Bolo obudź się, albo komu chcesz wcisnąć ten kit. Już IQ na poziomie 66 pozwala > > na stwierdzenie, że coś tu jest nie tak. Natomiast jeśli jesteś symopatykiem PO > > przepraszam i rozumiem. > PS. > Co z głosem na moją córkę? Halo Tezgucio- Nie rzucam żadnymi inwektywami i nie wiem (oraz nie interesuje mnie ) ilo punktowe jest Twoje IQ !!!! Po prostu mam dość KOMUNY!!!!!! w tym mieście i myślę że jestem wyrazicielem wielu szanownych mieszkanców naszego miasta.To co pokazuje Pan Listowski i jego popleczmicy to woła o pomstę do nieba ( oraz zainteresowanie prokuratury -która jakoś w naszym mieście jest nierychliwa ). Uważam -po dokładnym przyglądniu sie Kandydatom na Prezydanta Zielonej Góry ,że najbardziej odpowiednia osobą na to stanowisko bedzie Pani Bukiewicz. Po prostu jest ( dla mnie ) osobą najbardziej kompetentą. Jeżeli uważasz inaczej - to twoja sprawa- Ja używam argumentów a nie demagodii ( jak np. z tym IQ) Już pisałem raz -że jak będzie startowała Twoja Córka w przyszłych wyborach - to napewno na nia zagłosuję ( oczywiście pod warunkiem ze będzie lepsza od Pani Bukiewicz ) Pozdrawiam - Bolo Ps. I nikomu Kitu nie wciskam !!!!!- to szczera prawda i moje przemyślenia A i to jeszcze -Nigdy nie należałem i nie należę do żadnej Partii !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jeszcze raz do Tezgucia 24.10.02, 01:18 Gość portalu: Bolo napisał(a): > Halo Tezgucio- Nie rzucam żadnymi inwektywami i nie wiem (oraz nie interesuje > mnie ) ilo punktowe jest Twoje IQ !!!! Moje lekko przekroczyło 66, więc wiem, że tyle wystarczy. Nie rozumiem dlaczego wziąłeś to do siebie. Było to w miarę obiektywne stwierdzenie bez konkretnego adresata. > Po prostu mam dość KOMUNY!!!!!! w tym mieście i myślę że jestem wyrazicielem > wielu szanownych mieszkanców naszego miasta.To co pokazuje Pan Listowski i > jego popleczmicy to woła o pomstę do nieba (oraz zainteresowanie prokuratury > -która jakoś w naszym mieście jest nierychliwa). W pełni się z Tobą zgadzam. > Uważam -po dokładnym przyglądniu sie Kandydatom na Prezydanta Zielonej > Góry ,że najbardziej odpowiednia osobą na to stanowisko bedzie Pani > Bukiewicz. Po prostu jest ( dla mnie ) osobą najbardziej kompetentą. > Jeżeli uważasz inaczej - to twoja sprawa- Ja używam argumentów a nie demagodii > ( jak np. z tym IQ) Ale Cię to IQ uraziło. Co to ma wspólnego z demagogią? Nie uważam, że p.Bukiewicz jest osobą najbardziej kompetentną na prezydenta. Ja przynajmniej dokładnie (tak mi się wydaje) uzasadniłem kandydature mojej córki. A Ty co? Gdzie są te Twoje argumenty? Ciągle ich nie widzę. I Ty mi zarzucasz demagogię. > Ps. I nikomu Kitu nie wciskam !!!!!- to szczera prawda i moje przemyślenia > A i to jeszcze -Nigdy nie należałem i nie należę do żadnej Partii !!!! Ja też nie należę do żadnej partii i nie zanosi się na to. Stoję z boku i analizuję. W ZG na razie nie widzę ŻADNEGO kandydata na prezydenta. PS. Naprawdę ucieszę się, jeśli prezydentem zostanie p.Bukiewicz - może uda się jej porozbijać istniejące układy, a Listka wsadzić na Łużycką, tam gdzie jego miejsce. Czytałem programy kandydatów na prezydenta i g..o. Same bzdury bez pokrycia, stek banałów wymyślonych przez niedouczonych politologów. Rozpacz. Niech ktoś mnie w końcu przekona, że jest ktoś na kogo napradę warto głosować. Jeśli nie w niedzielę rzucam kostkę do gry. (SLD i Samoobrona nie mieści się) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 23:03 Myśle, że najlepsza kandytadtka jest Bozena Ronowicz .Ona jeszcze nie rzadzila , wiec teraz chyba powinna dostac szanse . Skoro sprawdzila sie na nizszym szczeblu (czyt. dyrektor swietnie zarzadzanej szkoly ) . Jest za Unia Europejska co da naszemu miastu wiele korzysci . Uwazam , ze ona jest poprostu najlepsza ze wszystkich kandydatow . Jak sie nie sprawdzi , to nastepne wybory za 4 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timi Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.02, 23:41 Gość portalu: maks napisał(a): > Myśle, że najlepsza kandytadtka jest Bozena Ronowicz .Ona jeszcze nie > rzadzila , wiec teraz chyba powinna dostac szanse . Skoro sprawdzila sie na > nizszym szczeblu (czyt. dyrektor swietnie zarzadzanej szkoly ) . > Jest za Unia Europejska co da naszemu miastu wiele korzysci . Uwazam , ze ona > jest poprostu najlepsza ze wszystkich kandydatow . Jak sie nie sprawdzi , to > nastepne wybory za 4 lata :) Nie jestem pzekonany czy możemy(jako społeczność Z.G.) i czy nas stać na sprawdzanie p.R. przez najblisze 4-latka. Niejest złym kandydatem ale to miasto potrzebuje człowieka który będzie w stanie działać i czynić coś pozytywnego dla tego miasta i ludzi i takim kandydatem jest ADAM RUSZCZYŃSKI. Mam nadzieje że p.lis... w końcu zostanie oderwany od koryta choć z tego co widac i słychać wary ma przybite gwoździami !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kto zostanie prezydentem ZG? 24.10.02, 01:41 Gość portalu: Timi napisał(a): > Nie jestem pzekonany czy możemy(jako społeczność Z.G.) i czy nas stać na > sprawdzanie p.R. przez najblisze 4-latka. Niejest złym kandydatem ale to > miasto potrzebuje człowieka który będzie w stanie działać i czynić coś > pozytywnego dla tego miasta i ludzi i takim kandydatem jest ADAM RUSZCZYŃSKI. > Mam nadzieje że p.lis... w końcu zostanie oderwany od koryta choć z tego co > widac i słychać wary ma przybite gwoździami !!! :)) Ostatnio Listowski posłużył się dyrekcją elektrociepłowni, aby zagroziła prywatnej firmie wypowiedzeniem dzierżawy terenu jeśli nie ściągnie billboardu kontrkandydata z własnej, powtarzam z własnej reklamy. Zanim ktokolwiek zdążył zareagować, pracownicy elektrociepłowni z własnej nieprzymuszonej woli, kierowani niczym nie skrępowaną troską o czysto czerwony obraz polityczny Zielonej Góry, przy okazji naruszając prywatny teren i mienie ściągnęli planszę kontrkandydata, aby cuchnąca gwiazda Listkowskiego mogła dalej błyszczeć niczym nieskażonym blaskiem. Jak Ruszczyński rozliczy się z przeszłością i ze swojego dyrektorowania, to może będzie z niego rozsądny kandydat - na razie nie jest w niczym lepszy od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kto zostanie prezydentem ZG? 24.10.02, 01:28 Gość portalu: maks napisał(a): > Myśle, że najlepsza kandytadtka jest Bozena Ronowicz .Ona jeszcze nie > rzadzila , wiec teraz chyba powinna dostac szanse . Skoro sprawdzila sie na > nizszym szczeblu (czyt. dyrektor swietnie zarzadzanej szkoly ) . > Jest za Unia Europejska co da naszemu miastu wiele korzysci . Uwazam , ze ona > jest poprostu najlepsza ze wszystkich kandydatow . Jak sie nie sprawdzi , to > nastepne wybory za 4 lata :) Ty chyba jesteś niepoważny. A jeszcze następne wybory za 8 lat - tylko czy jeszcze będzie coś w Zielonej Górze. Ja też jeszcze nie rządziłem, więć chyba też powinienem dostać szansę. Świetnie zarządzam niezbyt dużą firmą (ale na najwyższym szczeblu), jestem za UE - co na pewno da miastu wiele korzyści (czysta, niczym nie skażona demagogia, w sam raz coś dla Bola!). Poza tym uważem, że jestem najlepszym z kandydatów. Głosuj na Gucia. Pozycja nr 9 na liście kandydatów na prezydenta. Jeśli Go tam nie ma nie szkodzi dopisz i postaw krzyżyk przy GUCIU. Gucio pewnie się nie sprawdzi, ale za kolejne 4 lata będą następne wybory. PS. Maks, czekam na konkretne argumenty przemawiające za p.Ronowicz. Rusz mózgownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.02, 23:13 dzisiaj w radiu uslyszalem reklame wyborcza pani Ronowicz: '...obnize ceny biletow MZK...'- niezle haslo. Szkoda ze takie puste. Moze ktos naiwny sie nabierze!Gratuluje pomyslow! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kto zostanie prezydentem ZG? 24.10.02, 01:20 Gość portalu: czarek napisał(a): > dzisiaj w radiu uslyszalem reklame wyborcza pani Ronowicz: '...obnize ceny > biletow MZK...'- niezle haslo. Szkoda ze takie puste. Moze ktos naiwny sie > nabierze!Gratuluje pomyslow! P. Bukiewicz też obniży. Wyjaśnienia w wątku "Kampania drogi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.02, 15:45 Godz. 15:25, wracam z pracy, przekręcam kluczyk do skrzynki na listy i co widzę ... list od jeszcze panującego miłościwie Listowskiego. A w nim prośba o poparcie. Skomentuję tylko parę zdań. "Traktuję Zielonogórzan jako partnerów w pracy samorządu", co?, przecież stosuje dyktaturę. "Bardzo się cieszę, że wszyscy jednakowo poczuwamy się do odpowiedzialności za rozwój Zielonej Góry ...". Sądząc po upadku wielu firm jest to zdecydowany niedorozwój. "Wszystkie moje działania w trakcie kadencji podporządkowane zostały na rzecz miasta i jego mieszkańców". Czyżby? A jak potraktowałeś Zygmuś ludzi w sprawie budowy stacji paliw APEXIM AB? Twój przydupas Burchardt arogancko wypowiedział się, że budowy nie wstrzymacie i ludzie mogą iść do Sądu a stacja i tak będzie. To tylko tyle, a możnaby pisać i pisać. Tylko czy wy towarzyszu Listowski to zrozumiecie? koyot2 napisał: > Czytajc Lubuska, az mnie zmrozilo, kiedy zobaczylem, ze prawie pewnym > kandydatem jest Listowski. Po tylu aferach (PEDiZ, Aqurena) jeszcze ludzie mu > wierza? Czy nie ma w Zielonce naprawde godnego kandydata? > Może ktos ma jakas rozsadna kandydature? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kto zostanie prezydentem ZG? 24.10.02, 01:44 Wyciągnąlem dzisiaj ze skrzynki 11 ulotek i listów w tym 9 z SLD. Na kredzie, nawet do d..y się nie nadaje. Nie mogli by tego chłamu drukować na bardziej miękkim i przyjaznym papierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Kto zostanie prezydentem ZG?-BUKIEWICZ !!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 21:06 No !!!- przynajmiej jest się z czego Cieszyć -młodzież mamy zdolną i myślącą !!! Pozwolicie że zacytuję wyniki wstępnych wyborów w jednym z Gimnazjów w Zielonej Górze "W wyborach wzięło udział 266 gimnazjalistów spośród 342 uprawnionych. Wygrała Bożenna Bukiewicz z Platformy Obywatelskiej, która dostała 84 głosy. Drugie miejsce zajął Zygmunt Listowski (74), a trzecie Bożena Ronowicz (39)." Nic bym nie miał "naprzeciwko" aby tak rozegrały się ostateczne wyniki wyborów na Prezydenta Zielonej Góry. Kochana młodzieży- wlaliście wiary w moje serce!!! Koniec z Czerwoną Górą Bolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Kto zostanie prezydentem ZG?-BUKIEWICZ !!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 21:32 Nie ciesz się. O ile dobrze pamietam tam co roku odbywają sie szkolne wybory na kilka dni przed normalnymi. Nigdy im się wyniki nie sprawdziły. Tam wygrywał Olechowski i Platforma. Jedno trzeba im przyznać - mają stałe preferencje wyborcze. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Kto zostanie prezydentem ZG?-BUKIEWICZ !!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.10.02, 21:57 Wyszłam na spacer po mieście i co widzę? Listek mały, średni i duży, o Boże! Jeszcze jeden i jaki ogromny!. Patrzy na mnie litościwie i błaga: podnieś mnie! Szanowny Panie były prezydencie (stan nieodwracalny)! W pańskim biurku w szufladzie leży protokół z NIK dotyczący znanej szkoły. Nie ma pan czasu na przeczytanie? A może nie rozumie pan co tam jest napisane? Nie będę na pana głosować, zawiódł pan moje zaufanie. Oddam mój głos Bożenie lub Bożennie a może nawet Adasiowi. Właśnie dokonuję szczegółowej analizy. Wierzę, że jeżeli prezydentem zostanie nawet Gucio z forum to już gorzej być nie może. Te wybory to jedyna szansa wydobycia się z tego dna w jakie wtłoczyli nas towarzysze i towarzyszki z SLD. Pozdrawiam wszystkich wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kto zostanie prezydentem ZG?-BUKIEWICZ !!!! 25.10.02, 08:50 Gość portalu: Agata napisał(a): > Wyszłam na spacer po mieście i co widzę? Listek mały, średni i duży, o Boże! > Jeszcze jeden i jaki ogromny!. Patrzy na mnie litościwie i błaga: podnieś > mnie! Szanowny Panie były prezydencie (stan nieodwracalny)! W pańskim > biurku w szufladzie leży protokół z NIK dotyczący znanej szkoły. Nie ma pan > czasu na przeczytanie? A może nie rozumie pan co tam jest napisane? Nie będę > na pana głosować, zawiódł pan moje zaufanie. Oddam mój głos Bożenie lub > Bożennie a może nawet Adasiowi. Właśnie dokonuję szczegółowej analizy. > Wierzę, że jeżeli prezydentem zostanie nawet Gucio z forum to już gorzej być > nie może. Te wybory to jedyna szansa wydobycia się z tego dna w jakie > wtłoczyli nas towarzysze i towarzyszki z SLD. > Pozdrawiam wszystkich wyborców. Co to znaczy "nawet Gucio" i że "gorzej byc nie może"? To nie jestem idealnym kandydatem na prezydenta? Jeśli jesteś w trakcie szczegółowej analizy, zwróć uwagę na ogólnikowe, pełne komunałów i nierealnych lub dawno zaniechanych rozwiązań programy kandydatów. Czytając je płakać się chce nad nieudolnością literatów z poszczególnych komitetów. Gucio nie ma programu, nie ma przedwyborczych obietnic. Będzie uczciwy na urzędzie, świadomie nikogo nie skrzywdzi. Dotrzyma wszystkich obietnic przedwyborczych. Aha i szybko nauczy się rządzić. Pieniędzy nie potrzebuje, więc całą , no nie bez przesady, 95% pensji prezydenckiej PRZEZ CAŁĄ KADENCJĘ odda na potrzeby miasta (premie uznaniowe w zupełności mi wystarczą). Głosuj na Gucia! Gucio karmi, Gucio bawi i w potrzebie nie zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Kto zostanie prezydentem ZG?-BUKIEWICZ !!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.10.02, 21:32 Tezgucio! Nie chciałam Cie obrazić. Jestem tylko pewna, że może być jeszcze gorzej gdy wyborowy wygra SLD. To tylko część afer ujawnionych przez media. Wierzę,że może a nawet musi być lepiej.Ostatecznie stawiam na konia (uwaga! cisza przedwyborcza). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kto zostanie prezydentem ZG?-BUKIEWICZ !!!! 27.10.02, 01:25 Gość portalu: Agata napisał(a): > Tezgucio! Nie chciałam Cie obrazić. Jestem tylko pewna, że może być jeszcze > gorzej gdy wyborowy wygra SLD. To tylko część afer ujawnionych przez media. > Wierzę,że może a nawet musi być lepiej.Ostatecznie stawiam na konia (uwaga! > cisza przedwyborcza). > Pozdrawiam. Nie obrażam się tak łatwo. Chciałem tylko zwrócić Ci uwagę na totalną miernotę (wręcz głupotę) programów kandydatów (i kandydatek) na prezydenta. Przez cały miesiąc pytałem , kłułem, czekałem na jakikolwiek rzeczowe argumenty przemawiające w wyraźny sposób za któryms z kandydatów. Niestety poza wiele mówiącym: "...popieram XY, bo wg mnie jest najlepszym..." nikt niczego nie potrafił powiedzieć. Czy Twój koń nie ma aby czerwonej grzywy? Zaczynam się zastanawiać (niestety poważnie) czy nie głosować na kogoś o kim wiem najmniej - jak loteria to loteria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdecydowany LIST OTWARTY DO WYBORCÓW IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 18:47 SZANOWNI WYBORCY ZA POSREDNICTWEM TEGO FORUM APELUJĘ DO WSZYSTKICH WYBORCÓW ,KTÓRYM JESZCZE TROCHĘ ZALEŻY NA NASZYM MIEŚCIE NIE WYBIERAJCIE WIĘCEJ ŻADNYCH KANDYDATÓW ZWIĄZANYCH Z SLD-OWSKĄ MAFIĄ PRZECIERZ ONI DOPROWADZAJĄ NAS MIESZKANCÓW DO ROZPACZY-LIKWIDUJAC MIEJSCA PRACY I ROBIĄC Z NASZEGO REGIONU -CENTRUM TURYSTYCZNE- PRZECIERZ TO TOTALNA BZDURA. KONIEC Z UTOPIJNYMI POYSŁAMI LUDZI LEWICY. GŁOSUJCIE NA KAŻDEGO INNEGO -TYLKO NIE NA KANDYDATÓW ZWIĄZANYCH Z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: LIST OTWARTY DO WYBORCÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.02, 23:55 no zesz... rada miasta - sld, frekwencja na poziomie 30%, wiekszosc znajomych moich do wyborow nie poszlo, bo nie dalo sie przekonac ludzi, ze to cos zmieni... co za kretynstwo... teraz trzeba wybierac miedzy listowskim a ronowicz. . dobrze, ze chociaz druga tura jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lem Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: 212.83.49.* 26.10.02, 17:38 Prezydentem zostanie P . Listowski z uwagi na wysokie walory etyczne, a w szczegolnoci marksistowsko- leninowskie.Te w Zielonej Gorze sie jeszcze licza.Przewodniczacy konsomolu Czerwone Rondo Kolesi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca2002 Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 01:16 Z OGROMNYM STARCHEM BĘdę juto czekać na wybory. Ja osobiście i masa bliskich ludzi,poprostu załamiemy sie kompletnie jesli komuchy znowu wygrają. cAŁKIEM TO NIESTETY PRAWDOPODOBNE,TYLKO ZE WZGLĘDU NA to że gro ludzi poprostu nie pójdzie do wyborów. I założę się,że ci tam - jeszcze na fotelach na to włascnie liczą NARODZIE IDZ DO URN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Listowski ok IP: *.uz.zgora.pl 31.10.02, 16:36 ja tez mam nadzieje, ze wiecej ludzi zaglosuje w II turze, dzieki czemu bardziej kompetentny kandydat zwyciezy Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Listowski ok 31.10.02, 20:52 Gość portalu: heniek napisał(a): > ja tez mam nadzieje, ze wiecej ludzi zaglosuje w II turze, dzieki czemu > bardziej kompetentny kandydat zwyciezy Jeśli kandydaci umiejętnie podgrzeją atmosferę może być ciekawie. Tarcia wewnątrz SLD nie pomagają Listowskiemu. Jeśli Ronowicz dogada się z Ruszczyńskim i Bukiewicz może decydować dosłownie małe kilkaset głosów. Najbardziej jestem ciekaw jaka będzie frekwencja w II turze, znacznie mniej interesuje mnie kto wygra. W radzie miasta i tak przewagę ma SLD. Sam nie wiem co lepsze Listowski z poparciem w radzie - może robić co chce, czy Ronowicz kontra rada - totalnie związane ręce. Jeśli Listowski wykaże Ronowicz niekompetencję (nie jest to trudne, choć Listek jest na to trochę za głupi) może wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celak Re: Listowski ok IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 03.11.02, 12:46 Jeżeli miernikiem kompetencji kandytata są absurdale pomysły, które przedstawia to Lisek jest bezkonkurencyjny. Mam nadzieję, że jak Lisek zostanie poparty przez wyborców to odwdzięczy się im jakimś mega-pomysłem np. połączenia Zielonej Góry z Morzem Bałtyckim kanałem, aby Zastal zamiast wagonów mógł produkować statki. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Listowski ok 05.11.02, 00:53 Gość portalu: celak napisał(a): > Jeżeli miernikiem kompetencji kandytata są absurdale pomysły, które przedstawia > > to Lisek jest bezkonkurencyjny. Mam nadzieję, że jak Lisek zostanie poparty > przez wyborców to odwdzięczy się im jakimś mega-pomysłem np. połączenia > Zielonej Góry z Morzem Bałtyckim kanałem, aby Zastal zamiast wagonów mógł > produkować statki. Celak minąłeś się z powołąniem. Powinieneś zostać głownym startegiem aktualnego rządu (poprzedniego zresztą też). Autentyczne gratulacje co do pomysłu dla Zastalu. 5+ za kreatywność i niekonwencjonalne myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.euv / 10.173.40.* 04.11.02, 14:14 Zeby ktos zostal prezydentem ZG, najpierw TRZEBA ISC DO WYBOROW!!! a zeby w tym zatechlym i zasiedzianym przez wiadome osoby miescie cos sie zmienilo, trzeba tez rozsadnie i na nowo wybrac! wszyscy chyba wiedza, ze przyszedl juz LISTOPAD, a wiec Liscie spadaja... tak powaznie, to blagam - idzcie do wyborow! tylko tak mozna cos zdzialac. a jezeli nie pojdziecie i zostanie wszystko tak jak jest, to nie narzekajcie, ze jest zle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szufla z zg Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 00:40 Nie ma innych kandydatur ! Jak Berlusconi został nr 1 we Włoszech - pytano ludzi , dlaczego na niego głosowali .Odpowiedż była następująca : ..już tyle nakradł , że chyba więcej nie będzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.11.02, 21:23 jak ci się podoba Berluskoni jedź do Italii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.11.02, 21:28 wzywam Was do oddania głosów na Bozenę Ronowicz. Trzeba było być wczoraj na debacie w Bibliotece Wojewódzkiej , żeby na zywo widzieć zachowania tych podstarzałych juz trzęsących się komuchów którzy stawali murem za swoim idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alia Re: Kto zostanie prezydentem ZG? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 16:22 Będę głosowała na panią Ronowicz,ale w tej "Czerwonej Górze"to prawdopdobnie komuna będzie górą. Już nie mogę słucheć ile rąd wybudowali za nasze pieniądze!!!i jakie super inwestycje poczynili, chyba te związane z "Zastalem" i podobnymi zakładami . Tak naprawdę co im się udało to budowa "Tesco" i "Auchan" nie wspominając o "Lidlu" i "Plusie" oraz stu stacjach paliw w mieście. Jak wygrają to szykujmy się na "Reala" "Obi" i inne wspaniałe inwestycje proponuje "Aral" przy ratuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kto zostanie prezydentem ZG? 08.11.02, 21:07 Gość portalu: alia napisał(a): > Będę głosowała na panią Ronowicz,ale w tej "Czerwonej Górze"to prawdopdobnie > komuna będzie górą. Już nie mogę słucheć ile rąd wybudowali za nasze > pieniądze!!!i jakie super inwestycje poczynili, chyba te związane z "Zastalem" > i podobnymi zakładami . Tak naprawdę co im się udało to budowa "Tesco" > i "Auchan" nie wspominając o "Lidlu" i "Plusie" oraz stu stacjach paliw w > mieście. Jak wygrają to szykujmy się na "Reala" "Obi" i inne wspaniałe > inwestycje proponuje "Aral" przy ratuszu... To morze umuwimy siem na rądkem przy Arialie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxford4 Listoskiemu MÓWIMY 3XNIE Powinen wygrać RUSZCZYŃSK 09.11.02, 11:32 Jasne ze Listowski nieeeeeeeee jak teraz jest z z ta BUKIEWICZ to ona powinna wygrac a z reszta czemu ruszczynski nie dostal duzego poparcia co wy w nich widzicie. Listowski AFERY Z AQARENA jeszcze cegly nie postawiono a juz sprawy w sadzie sie odbyly. BUKIEWICZ ponoć występuje w czterech partiach na raz co to jest. Szczerze mowiac oni nie powinni byc w drugiej turze TYLKOOOOO ADAM RUSZCZYŃSKI. Mam ndzieje, ze nie popełnicie takiego bledu jak 4 lata temui a z drugiej stronny BUKIEWICZ MI SIE WCALE NIE USMIECHA. RUSZCZYNSKI RULEZZZZZZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś