bleee2000 05.08.05, 10:15 czy sa jakies szkoly w zielonej gorze ksztalcace na dietetyka? i jaki jest tryb? i gdzie moge tego szukac? bylabym wdzieczna za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: ZAWÓD: DIETETYK gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:53 Popytaj tutaj :-) www.teb.pl/siec.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: ZAWÓD: DIETETYK gdzie?? IP: *.gelen1.lb.home.nl 08.08.05, 16:44 w zielonej gorze w studium medycznym trwa dwa lata jest to tryb dzienny mam ten sam zawod skonczylam go 2 lata temu nie polecam bo w tym zawodzie w pl pracy jest brak mowie serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hele Re: ZAWÓD: DIETETYK gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:03 Brak pracy???? wprost nie do wiary! ostatnio rozmawiałam z babką prowadzacą klub dla odchudzających się.Pytałam o dietetyka który zleciłby badania krwi,pogadał ze mną o moim zdrowiu a potem napisał dietę która pozwoliłaby mi schudnąć. Oczywiście byłam gotowa zapłacić za to. Jak do tej pory diety cud nie zadziałały więc chciałam zdrową racjonalną i skuteczną dietę po której nie miałabym napadó wilczego głodu. Pani powiedziała mi, ze w zg NIE MA DIETETYKA Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA!!!! co to znaczy?? to jesteście czy wam się pracowac nie chce??? Odpowiedz Link Zgłoś
bleee2000 Re: ZAWÓD: DIETETYK gdzie?? 10.08.05, 23:58 ja tez mysle ze ten zawod ma przyszlosc, poza tym sa ludzie ktorzy dadza po 150zl za zlote rady dot odchudzania bo zupelnie nie maja o tym pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś