proca_toya 17.09.05, 03:15 może wtedy to forum ożyje ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cancro Re: dajcie Żaganiowi internet!! .... 19.09.05, 19:55 To chyba trochę nie tak! Żaganiacy wiedzą jak robić użytek z internetu. Niestety, to forum dyskusyjne powstało chyba jako ostatnie z liczacych się żagańskich forów. Ot, jelmar zaspał, a ja nie miałem pojęcia jak się za to zabrać i początkowo pisałem na forum żarskim. To wszystko sprawiło, że Żaganiacy znacznie chętniej wypowiadają się na stronach miejskich, nad czym osobiście ubolewam. No cóż - być moze rzeczywiście male jest piękne? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jelmar Re: dajcie Żaganiowi internet!! .... 29.09.05, 20:40 Mi wydaje sie że to sparwka tego że fora na gazecie są forami zamknietymi, choc niedosłownie. Żeby na nich pisac potrzebne jest konto w portalu gazety, a jak nie masz to nie piszesz i tutaj jest problem. Gdyby fora były forami otwartymi tak jak zielonej czy gorzowa to mielibyśmy napewno więcej osób biorących udział w dyskusji. A tak swoja drogą to żary gonią "stolice" i maja chyba największy przyrost postów w całym lubuskim. Brawa dla croolika POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: dajcie Żaganiowi internet!! .... 01.10.05, 19:34 Thx za gratulacje, ale to nie moja zasluga, po prostu wladza zauwazyla, ze na forum poruszane sa niewygodne sprawy dla miejscowej wladzy. Dlatego doszlo do mobilizcji w Starostwie i Urzedzie Miejskim i stad na forum zaczeli pisac urzednicy udowadniajac, ze snieg nie jest bialy, a czarne jest biale. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: dajcie Żaganiowi internet!! .... 16.10.05, 19:32 szczerze to przecież nawet na miejskich stronach nikt nie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś